Arkadaşlar ben pes2014 cd den yükledim oyunu açmak için simgesine tıkladım d3dx9.dll hatası verdi bunun için system32 ye d3dx9.dll yi indirdim attım oyun nnedense hatayı devam ettirdi bende bunun üzürine indirdiğim dll yi oyunun içine attım bu seferde oyunun çalıştırırken bşilgisiyarı dondurdu bede reset attım dll yi ordan aldım(sildim) ozamandan beri pes2014 e nezaman tıklasam imleç dönüyor dönüyor sonra pc donuyor resest atmadan donukluk gitmiyor
bendede böyle gözüküyor. ekran kartını tnaımıyor. kontrol panelinden de oyuna sağ tıklayarak ta yüksek performanslı işlemciye tanıttım ama olmadı. bi türlü bende tanıtamıyorum. oyunda herhangi bi sorun olmuyo kasma fln ama pcyi haddinden fazla kasıyor ve ısındırıyor.
bu konamide her defasında zorluk yaşatıyor kolaylaştıracağına :@
ARKADAŞLAR BEN YAPTIM YÜKSEK PERFORMANSLIYI SEÇTİM NVİDİA DENETİM MASASINDAN VE ŞUAN ÇOK GÜZEL OLDU BİR SIKINTIM YOK MAŞALLAH :)))
söylediğiniz herşeyi yaptım hatta nvidia yı yeniden kurdum oyunu kurdum sildim ama bir türlü ekran kartını görmüyor hd family yi görüyor lütfen bir çözüm bulun
ARKADAŞLAR NVIDIA SORUNUNU KESİN OLARAK ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM.. HERKES OYUNU AÇARKEN SAĞ TIKLA YÜKSEK PERFORMANSLI EKRAN KARTINI SEÇ AÇ DEMİŞ FAKAT ASIL ÇÖZÜM.
SETTİNGS BÖLÜMÜNE SAĞ TIKLA VE ONU YÜKSEK PERFORMANSLI EKRAN KARTI İLE AÇ DİYECEKSİN
DENEDİM VE KESİN ÇÖZÜM BU...
arkadaşlar pes 14 dosya konumunu açın --data-- klasörüne girin ve ---dt17.cpk--- silin olay bitmiştir.. bende sizler gibi oldukça çok araştırdım muhtemelen sizde yazan çok şeyi denemişsinizdir denediklerinize ek olarak bunu yapın ve settingse yüksek performanslı nvidia ile giriş yapın vee ;))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme