Şimdi Ara

pes 2014 ekran kartı sorunu yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
57.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu kurdum ama settings den özellikler e girdiğimde gpu bölümünde nvidia gt 540 m yerine intel family 3000 yazıyor ve dolayısıyla oyunda kasma oluyor. bu durumu nasıl düzeltebilirim acil yardım!!!!(ekran kartını güncelledim olmadı)

• Hocam pc demo çıktı mı?
  • arkadaşın problemden bendede var çözüm bulan olursa bildirsin ben grafik işlemciyle çalıştır diyorum genede nvidiayı görmüyor
  • e.kartınızın ayarlarında gpu ve nvidia olacak orda muhtemelen otomatiktir onu nvidia yapın düzelecektir..
    not : 3d ayarları sekmesinde physx altında bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

e.kartınızın ayarlarında gpu ve nvidia olacak orda muhtemelen otomatiktir onu nvidia yapın düzelecektir..

Olmuyor..Yüksek performanslı Nvidia grafik işlemci ile çalıştır diyorum. Yine değişen birşey yok.
  • quote:

e.kartınızın ayarlarında gpu ve nvidia olacak orda muhtemelen otomatiktir onu nvidia yapın düzelecektir..

Hobaa acaba benim replayde kasma ondan mı oldu
  • Bu intel hd graphics 4000 e saymadığım küfür kalmadı. Acayip sinirlendim. Bok varmış gibi her kurulan programda ön planda bu çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle Nvidia kontrol panelinden varsayılan ekran kartını yüksek performanslı kartı seçin ve uygulayın. Sonra settings.exe dosyasına sağ tık yapıp Yönetici olarak çalıştır deyin. Tüm çözünürlükler ve kalite ayarları aktif olacaktır. Sonrasında Pes kısayoluna direk tıkladığınızda oyun açılır.

settings.exe dosyasındaki değişiklikleriniz bittikten sonra, Nvidia panelden ekran kartını tekrar otomatik moda alabilirsiniz(batarya ömrü için). Bundan sonrasında Pes kısayoluna sağ tık yüksek performanslı kart olarak girerseniz sıkıntısız oynarsınız.
  • Aynı sorun var, yukarda yazanları denedim olmuyor.
    Ayrıca oyun çok şiddetli bir şekilde kasıyor.
  • Aynı sorun var.
  • Konu guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Olmuyor kardeşim :( Denedim dediklerini. 1920x1024 çözünürlüğüm, o ayara bile getiremiyorum.
  • nvidia denetim masasından pes2014.exe yi ve settings.exe yi yüksek performansa getirin, ayrıca o pencerede yer alan ekstra ayarlar var onları da kurcalayın 3lü önbellekleme fln var onları açın. Bunları geçerli ayar olarak kaydettikten sonra settings.exe yi açerken sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik işlemciyle çalıştır diyiniz.

Benim kol sorunum var, taktığım kolları görmüyor bunun çözümünü bilen var mı?
  • yusuffffff kullanıcısına yanıt
    Olmuyor kardeşim. Allah rızası için bir kere de yukarıda yazdıklarımızı okuyun da ona göre yorum yazın. Tamam, eyvallah yardımcı olmaya çalışıyorsunuz saolun varolun ama bir göz atın önce yorumlara :(
  • valla ince ayarları yapınca bende oldu yardımcı olmak bâbında yazdım kusura bakma
  • Sıkıntıya yönelik biraz daha detaylı bilgi vermek istiyorum, resimler ile.

İlk resimde, settings kısmında ekran kartını ( ne yaptıysam düzeltemedim, nvidia denetim masasından entegre grafik yerine, yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçtim, tüm ayarları tek tek yaptım ) Intel HD Graphics'ten değiştiremiyorum.

İkinci resimde de görüldüğü gibi, yine parantezde yazdıklarımı yaptıktan sonra, ne çözünürlüğü ayarlayabiliyorum, ne de kaliteyi arttırabiliyorum. Hiçbir şeye izin vermiyor. Laptoptaki ekran kartı GTX660M.

Ekran çözünürlüğüm 1920x1024

pes 2014 ekran kartı sorunu yardım :( pes 2014 ekran kartı sorunu yardım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 19 Eylül 2013; 22:42:10 >

• Bios'Tan onbard ekran kartını devre dışı bırakmayı deneyin. Seçenek varsa oyun için kullandığınız ekran kartını seçmeyi deneyin biostan..
  • beyler sizde oyun kolunu görüyor mu? sıkıntı sadece bendeyse bazı şeyler deneyeceğim sıkıntı oyunda ise güncelleme bekleyeceğim.
  • Aynen bende laptopta indirdim gt630m yi görmüyor nvidiadan ayarladım sadece vram düzeldi GPU hala düzelmedi görmüyor kartıç
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

quote:

Olmuyor..Yüksek performanslı Nvidia grafik işlemci ile çalıştır diyorum. Yine değişen birşey yok.

setting.exe dosyası içinde Nvida kartı seç ayarlardan.

arkadaşta aynı sorun vardı. bugün settings.exe dosyasını high performance olarak seçince düzeldi ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.