Şimdi Ara

pes 2014 ekran kartı sorunu yardım :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
57.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özellikleri
    i5 işlemci
    2gb ekran kartı ınvıdıa var
    ram 4gb ram
    ancak gel gelelim pes 2014 settingde cpu kötü diyor.
    herkes invidia ayarlarından varsayılan yap demiş ama zaten varsayılan yuksek performaslı seçili :)
    settıng yonetıcı olarak calıstr dyorum yıne kötü diyor
    bunun bir çözümü yokmu biostan varsayılan intel grapich değiştrilemiyor zaten
    pes13 de bu ayarlarla iyi görüyordu 2014de maalesef görmüyor ne yaptysam olmuyor sorunu çözen varsa lütfen bilgi versin.
  • nvidia sürücü güncellemesi yapması lazım bence desteklememe meselesi olay
  • aynı sorun bende de var

pes 2014 ekran kartı sorunu yardım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enhackwolf -- 21 Eylül 2013; 22:07:32 >
  • arkadaşlar pes 2014 te settingte ekran kalitesi düşükten yukarı çıkmıyo halbuki ekran kartım 4 gb ram im 12gb
  • yok abi ne yaptıysam olmuyor dün pcyi format attım yine düzelmiyor settingte cpu kötü gözüküyor varsayılan invidia olarak ayarllı diğer ayarda otomatik değil geporc seçili.. anlamıyorum neden salak nvidia gözüküyor ya bu pclerde neden iki ekran kartı yapıolar performans arttrcaz dıye oyu oynayamıyoruz..
    eger varsayılan ekran kartı yuksek performanslı sec demekten farklı bısey söleyecek arkds varsa yardım etsın. oyun genel anlamda sorun olabılırmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Amokachi

quote:

beyler bayanlar yardımcı olmaya çalışıyoruz elbet, aklımıza geleni söyleyelim ama belli ki herkes birincil ekran kartını seçmeyi, gerekli ayarları yapmayı, sağ tıklayıp yüksek performanslı kartla çalıştır demeyi biliyor. Bunu yapıp da sorun düzeldi diyen arkadaşlar bi oyun içindeki grafik kalitesini dikkate alıp sorunun çözülüp çözülmediğini bir daha düşünsünler. Sorun şu: her türlü ayar yapılıyor fakat settings de nvidia ekran kartı görünmüyor. Bu yönde çözümü olan varsa yardımcı olmasını bekliyoruz.
    nvidia denetim masasından yüksek performanslı kartı seçiyoruz:

settings e girdiğimizde ram kurtarıyor fakat tabi ki tümleşik kart,nvidia dan daha kötü olduğu için kötü değerlendirmesi oluyor. Nvidia denetim masasından nvidia yı seçmeyen arkadaşlar da bu değerlendirme kırmızı şekilde yapılamıyor yazıyor.

Pes 2014 settings de Intel değil de nvidia kartını gösterebilen varsa cevaplarsa seviniriz.

Bu arada kol çalışıyor xinput olayına dikkat edin, joypadde bu ayarı da yapmanız da gerekebilir.

Oyuna girince nvidia kartın çalıştığını farkettim ama kalite pek iyi değildi. Nvidia uygulama ayarlarındaki görüntü ayarları yapılınca canavar gibi oldu. Demek ki pes in settings deki verilerine bakmamak lazımmış. İyi oyunlar.

Nvidia uygulama ayarlarındaki görüntü ayarları yapılınca canavar gibi oldu demişsin nvidia görüntü ayarlarını nasıl yaptın oranın bi resmini atabilir misin ???

• beyler aynı sorun bende de var ekran kartım geforce gt 520mx ne yaptıysam settingste gpu intel gözüküyor ve oyunda kasma oluyor. bence sorun oyunun settings inde nvida kontrol paneli settings.exe yi "Rise of Flight" olarak görüyor. büyük bir ihtimal sizde de öyledir.

• arkadaşlar aynı sorun bende de var.

benim ayarlar şu şekilde ama hala kırmızı renk var yıl olmuş 2014 mal gibi hatalarla uğraşıyoruz hala.

• HERKEZE MERHABA,
    SORUNUNUZ BİLGİSAYARLARINIZDAKİ AYARLARDAN DEĞİL SADECE NVİDİA NIN YENİ SÜRÜM CIKARMASINI BEKLİCEZ ÇÜNKÜ OPTİMUS TEKNOLOJİSİ DAHA YENİ ÇIKAN PROGRAMLARI TANIMIYOR NVİDİA NIN SİTESİNDEN BAKCAK OLURSANIZ OPTİMİZE EDEN OYUNLARIN LİSTESİNİ VERMİŞ assassin's creed black flag BİLE VAR AMA PES 2014 YOK YANİ DAHA TANIMLANMAMIŞ YENİ SÜRÜM CIKTIGINDA UMARIM BU SORUN ORTADAN KALKACAK
  • prince1907 kullanıcısına yanıt
    SENİN VRAM İ DE GORMUYOR NVİDİA DENETİM MASASINDAN BİDE GENEL AYARLARA GELIP YUKSEK İŞLEMCİ YAP ONDAN SONRA VRAM GORCEK FAKAT GPU HALEN İNTEL GÖZUKCEK Bİ ÖNCEKİ MESAJIMDA YAZDIGIM GİBİ YENİ SÜRÜMÜN CIKMASINI BEKLİCEZ
  • Beyler bendeki durumu anlatmıştım bi iki msj önce. Settings de nvidia görünmese bile nvidia denetim masasından ayarları yapın, bi sıkıntı olmuyor canavar gibi donmadan oynanıyor. Anlayacağınız settings de ne yazdığını önemsemeyin, grafik ayarlarını nvidia denetim masasından yapın. iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nic1907

quote:

quote:

beyler bayanlar yardımcı olmaya çalışıyoruz elbet, aklımıza geleni söyleyelim ama belli ki herkes birincil ekran kartını seçmeyi, gerekli ayarları yapmayı, sağ tıklayıp yüksek performanslı kartla çalıştır demeyi biliyor. Bunu yapıp da sorun düzeldi diyen arkadaşlar bi oyun içindeki grafik kalitesini dikkate alıp sorunun çözülüp çözülmediğini bir daha düşünsünler. Sorun şu: her türlü ayar yapılıyor fakat settings de nvidia ekran kartı görünmüyor. Bu yönde çözümü olan varsa yardımcı olmasını bekliyoruz.
    nvidia denetim masasından yüksek performanslı kartı seçiyoruz:

settings e girdiğimizde ram kurtarıyor fakat tabi ki tümleşik kart,nvidia dan daha kötü olduğu için kötü değerlendirmesi oluyor. Nvidia denetim masasından nvidia yı seçmeyen arkadaşlar da bu değerlendirme kırmızı şekilde yapılamıyor yazıyor.

Pes 2014 settings de Intel değil de nvidia kartını gösterebilen varsa cevaplarsa seviniriz.

Bu arada kol çalışıyor xinput olayına dikkat edin, joypadde bu ayarı da yapmanız da gerekebilir.

Oyuna girince nvidia kartın çalıştığını farkettim ama kalite pek iyi değildi. Nvidia uygulama ayarlarındaki görüntü ayarları yapılınca canavar gibi oldu. Demek ki pes in settings deki verilerine bakmamak lazımmış. İyi oyunlar.

Nvidia uygulama ayarlarındaki görüntü ayarları yapılınca canavar gibi oldu demişsin nvidia görüntü ayarlarını nasıl yaptın oranın bi resmini atabilir misin ???

masaüstü sağ tıkla nvidia denetim masasından kırmızı dikdörtgene aldığım bölgedeki ayarları tek tek tıklayınca koyu renkli seçeneklerden herhangi birini seçiyorsunuz. Altında her bir ayarın açıklaması yazıyor zaten.

• bende min sistem karşılanmasına rağmen Gpu ve vram kötü yazıyor oyun ayarlarında oyun çalışıyor ama yavaşlık var yokmu bir çözüm acaba Windows xp buarada.
  • Aynı sorun bende de vardı, şöyle çözdüm:

1- pes2014.exe için sadece Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi'ni seçin.
    2- settings.exe için Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi'ni seçin ve aynı zamanda o kısmın aşağısında bulunan tüm ayarları maksimum tutmaya çalışarak olabildiğince açın. (Bunu yapana kadar çözünürlük seçenekleri kısıtlıydı, ancak yapınca 1920x1080 seçeneği geldi ve sonra seçebildim.)
    3- settings.exe'ye sağ tıklayıp Grafik işlemciyle çalıştır/Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi'ni seçin ve ayarlarınızı yapın. (Her ne kadar NVIDIA denetim masasından ayarlamış olsak da bu şekilde çalıştırmadan aşağıdaki görüntü kalitesi aktif, değiştirilebilir olmuyor nedense.)

Bu şekilde ilerleyince her ne kadar GPU kısmında ikincil ekran kartım hala görünmese de çözünürlüğü de görüntü kalitesini de istediğim gibi maksimuma getirebildim ve başka bir ayar yapmadan oyuna direk giriş yaptığımda ayarlarımın aktif olduğunu gördüm. Bir deneyin, belki sizde de işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-kolog -- 24 Eylül 2013; 16:21:29 >

• zorla ps3 aldırmayın insana ne saçma iş bu
  • Arkadaşlar günlerdir bende ilgileniyorum konuyla fakat şu an için kesin bi çözüm yok. En son burda anlatılan Nvidia ayarlarını yaptıktan sonrahttp://kickass.to/pes-2014-pesedit-patch-0-1-t7904861.html böyle bi patch yükledim kasma nerdeyse sıfıra indi. Şu anlık bunla idare ediyorum.
  • bende torrent oyundan ındırdım , reloded surumu , dırek kurdum , 2013 den bıldıgım uzere , nvıdıa yı secdım , oyun ayarlarında ılk ıntel vardı , duzeldı hemen gtx ekran kartını gordu , ardından ayarları yapdım , ama o klasık olarak cıkdı , yoksay durdur vs dıe , yoksay dıyıp oyuna gırdım ,, takılma fılanda yok Allaha sukur , bılgılendırım dedım .. hanı o yoksay vs konusuna cok takılmayın derım .. ekran kartının drıverını guncelleyın belkı bır bakıma duzelır , sızdede gorur , ama dedıgım gbı nvıdayı goruyor ayarlardan bakınca .
  • acaba sorun windows 7 de mi çünkü oyun kısayolu oyunlar klasörüne de girmemiş
  • uAhmet35458 U kullanıcısına yanıt
    gt 540 m için bugün güncelleme çıktı ama sorun devam ediyor nvidia nın 1-2 ayda bir güncelleme yaptığını düşünürsek pes14 bizim için hayal oldu
  • Beyler arkadaşımız sağolsun nihayet bende de sıkıntı bitti. Kasmadan akıcı bi şekilde oynuyorum. Resimdeki işlemi hem settings.exe hem de pes14.exe için yaptım. 1.01 patchini de yükledim. İlgisi var mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.