pepsi il e147 ye gelecek Peki oyun cıktıktan sonra bu fiyatlar düşermi artar mı bilgisi olan varmı?
aralgamein blogunda yazdığına göre bu fiyatlar sadece ön siparişte geçerli. pepsi kampanyası da öyle galiba.
Vay be.Yıllar çok çabuk geçiyor arkadaşşş.
pes 2014 en fazla 130 olur bilginize ben gecen yıl pes 13 150 iken 115 aldım
bi pepsi alıp geleyim gecen sene pc için 80tl vermiştim şimdi 60 tl .. bence uygun...
Kredi kartı ile alacaklara tavsiyem paypal ile ödesinler fiyat 60 TL oluyor. Direk Kredi kartı ile almayı deneyince 75 TL Gözüküyor pepsi'ye rağmen.
quote:
Orijinalden alıntı: cingolas
Kredi kartı ile alacaklara tavsiyem paypal ile ödesinler fiyat 60 TL oluyor. Direk Kredi kartı ile almayı deneyince 75 TL Gözüküyor pepsi'ye rağmen.
Ooo shopto iptal o zaman. 70tl'ye geliyor hem de 25 eylül'de falan geliyor oyun. İngiltere'den postacı yolu gözlemeye gerek yok Yalnız bir şeyi merak ettim. Pepsi kodu kullansan 75'ten 60'a gelir ama direkt düşmez pes 2014'ün fiyatından. Yani hediye çeki gibi bir şeydir o. 15 TL araldan yapacağın başka bir alışverişte kullanılır vs. Yoksa doğrudan altmışa inerse inanılmaz olur
naturklich81N
kullanıcısına yanıt
denedim ödeme sayfasına kadar giderek Pepsi kodu ve Paypal ile 60 TL ödüyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: cingolas
denedim ödeme sayfasına kadar giderek Pepsi kodu ve Paypal ile 60 TL ödüyorsunuz.
Aral yoğun talep vs bahanesiyle kargolamaz hemen. En iyisi 65'e falan vatandan almak. Geçen sene shopto'dan 72 tl'ye pes 2013 aldım. Oyunun çıktığı gün vatanda 75 tl'ydi. Çok pişman oldum beklediğime. Şimdi de 3-4 gün aralı bekleriz ordan alırsak.