Şimdi Ara

Pes 2014 #Oyundaki Faciaları Topluyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler herkes gördüğü rezilliği yazsın. Bakalım neler çıkacak çok merak ediyorum

Başlayalım ;

1- Paintle çizilmiş ofsayt çizgisi.

Evet buyrun..

• 1.ara paslar
    2. tepkilerin geç gelmesi
    3. iğrenç yüz modellemeleri
    4. oyunun özgünlüğü akıcılığını, fifadan en büyük farkı olan pozisyon zenginliğini kaybetmesi
    5. oyunun fifanın adi bir çakması durumunda olması

bunlar dışında pek çok eksikliği de var ama yazmaya gerek yok, yukarıda yazdığım maddelerden sadece bir tanesi bile oyunu oynamamak için yeterli bir sebeptir.
  • Sahaların ütülenmiş gibi pürüzsüz olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

1.ara paslar
    2. tepkilerin geç gelmesi
    3. iğrenç yüz modellemeleri
    4. oyunun özgünlüğü akıcılığını, fifadan en büyük farkı olan pozisyon zenginliğini kaybetmesi
    5. oyunun fifanın adi bir çakması durumunda olması

bunlar dışında pek çok eksikliği de var ama yazmaya gerek yok, yukarıda yazdığım maddelerden sadece bir tanesi bile oyunu oynamamak için yeterli bir sebeptir.

+ 1 Arkadaş çok iyi özetlemiş durumu
  •  Pes 2014 #Oyundaki Faciaları Topluyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Pes 2014 #Oyundaki Faciaları Topluyoruz..

Sanchez sulukule cingenelerine benzemiş.
  • Yüzler bir önceki oyundan nasıl kötü olabilir anlamıyorum hiç olmadı kopyala yapıştır ya. Yav biz geçen oyunda ne yaptık şimdi ne yapıyoruz bir bak değil mi. Yüz konusunda her daim pes daha iyiydi fifadan ama bu sefer zoru başarıp daha kötüye gittiler.Yok ya bambaşka bir firma yeni bir futbol oyunu yapmadan olmayacak bu iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüz kere yazıldı, ama bir kez daha ben yazayım madem. Yüzler önceki oyundan kötü, çünkü teknoloji değişti ve yüzleri de yeni teknolojiyle yapıyorlar. Yetiştirme sorunu olacaktı, o yüzden yalnızca bazı çok kilit adamların yüzlerini yaptılar. Ve sene içinde DLC'lerle 1000'e yakın yüz ekleyecekler.

PES'in sevdiğim yönü daha kullanıcı dostu olması. Geçen sene bedava DLClerle ayakkabı ve statlar eklemişlerdi, bu sene de bunu yapacaklar. Bizi bu seneye kadar örgülü Glen Johnson ile oynatan FIFA gibi değil yani.

Fanboy muamelesi yapacaklara önceden uyarı: 09'dan bu yana FIFA oynuyorum.
  • Beyler 1 ara pası ile gol atılıyor mu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Beyler 1 ara pası ile gol atılıyor mu hala?

İşte bu güzel olmuş. Agüero dan az çekmedik arkadaş. Üstten yerden tüm ara paslarini topluyordu. Seneye umutluyum o yüzden. Gerçekten futbol oynayanların oyunu olmuş. İkili mücadeleler çok zevkli olmuş. Görüntü hakikaten atarideki soccer oyunu gibi dümdüz saha. Düzeleceğine inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi halinde

quote:

İşte bu güzel olmuş. Agüero dan az çekmedik arkadaş. Üstten yerden tüm ara paslarini topluyordu. Seneye umutluyum o yüzden. Gerçekten futbol oynayanların oyunu olmuş. İkili mücadeleler çok zevkli olmuş. Görüntü hakikaten atarideki soccer oyunu gibi dümdüz saha. Düzeleceğine inanıyorum.

Yanlış alıntı sanırım soru sormuştum ben
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış alıntı sanırım soru sormuştum ben

Yani atılamıyor.

• kendi halinde K kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde hala bu olay devam ediyor diye okumuştum eğer düzelmiş ise iyi
  • quote:

Pozisyona göre değişir şimdi. Çok zor da olsa 1 tane attım bende. 2013 te dediğim gibi Agüero, Ronaldo, Benzema 10 pasın 8-9 u gol.

• quote:

quote:

Pozisyona göre değişir şimdi. Çok zor da olsa 1 tane attım bende. 2013 te dediğim gibi Agüero, Ronaldo, Benzema 10 pasın 8-9 u gol.

Orta saha belkide orta saha çizgisinin biraz gerisinden hücuma çıkarken ara pası ile atılan toplar çok can sıkıyordu. Bunu bitirmeleri lazım eğer hala bu saçmalık varsa dediğin gibi Madrid i alan veya Ronaldo yu alan tek ara pası ile yapıyor golü
  • quote:

hayır arkadaşım o saçmalıklar 13de kaldı artık organize ataklar yaparak atabiliyorsun golü
  • Grafik geçen yıl ki gibi mi yoksa gelişme var mı?
  • Online modda kamera açısı ayarlanamıyor laptopta futbolcular çok küçük görünüyor. Bir kamera açısı değişikliğini bile akıl edememişler.
  • quote:

Grafik geçen yıl ki gibi mi yoksa gelişme var mı?

Grafikler derken seyirciler çok gerçekçi olmuş maçın gidişatına göre tezahüratlar yapıp futbolcuları gazlama olayları var.Bir de maç başlamadan stadyumdan futbolcuların isimlerinin anaonsları yapılıyor seyirciler alkışlıyor felan.
    Görüntü olarak pes 13'den daha iyi grafikler ama komik bir durum var ki futbolcuların yüzleri hiç gerçeği yansıtmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.