Şimdi Ara

pes 2014 rakiple bağlantı kurulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun orjinal değil 50liraya cd key satın aldımmm çoğu kişi oyle yaptığını duydumm kayıt oldum cdkeyı onaylatım tam rakipbi arıyor rakip gozukuyorr daha sonra diğer oyuncularla bağlantı kesildi diye yazı çıkıyor mağlubiyet alıyorum şuan c oldu bıraz daha atılamaya devam edersemm oyundanda men yiyicem hiç bir oyuna giremedim bağlantı hızım 25mps neden boyle sorun yaşıyorum yardım lutfen

• efeeeeeeee E kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı var dlc 2 kurduktan sonra oldu.
  • sorun crack den oyun orginal olsada şuan ki güncelleme ile izin vermiyor. aşağıdaki linkte nasıl yapılacağı anlatıyor fakat windows 8.1 kullanıyorsan deamon tools scsi driverlarında sorun yaratıyor

http://www.turkcespiker.com/forum/pes_2014_1_04_update_dlc_2_00_guncellemesini_crac-t163170.html
  • Abi o dediklerininde yaptım sildim oyunu tekrar yaptım açılmıyor bu sefer yine cd soruyor.
  • arkdşalr bendede guncellemeden sonra aynı olay oluyor trakıp ıle baglanttı kruuklamıyor dıor nezaket dusuyor oyun oynanmıyor ne yaptın ız ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

aynı sıkıntı var dlc 2 kurduktan sonra oldu.

çözüm buldun mu dostum sen
  • dahaa bulamadım bakalım olmazsa arala yazcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dahaa bulamadım bakalım olmazsa arala yazcam.

Bn yptm cozum buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

quote:

Bn yptm cozum buldum

hocam cozumu alsak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

quote:

Bn yptm cozum buldum

hocam cozumu alsak

Oyunu siliceksin daha sonra tekrardan kuracaksin hicbirseye ellemiyeceksn kurduktan sonra 1.01 1.04 u kurucaksin 3dm mini iso dosyasini indirip demon tools dan sci sanal surucu kurup icine atip oyunu klasormdn acablrsnz

• alanyali kardeşim bendede rakip bulunamıyor aynen orjinal cdkey aldim bende 55 tl ama bu yenı güncelleme cikti çözemedim sorunu bi türlü oyna giremedim nezaket düştü 3dm dediğin şekilde aradim aradim bulamadim buldugumdada cdkey busefer istiyor oyna girmiyor öle anlatmakla zor oluyo abim sen skype sana zahmet benı eklede ordan benı yönetirsen cok sevinirim skypem bu siso4534 eklersen seviniirm abi. deli olcam kaçgündür oyna giremiyors. bilen birileride ekliyebilir benı ..lütfen yardim edersenız sevinirim.
  • yardim etsin biri lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf455 -- 6 Aralık 2013; 0:52:18 >
  • yardim edin lütfennnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf455 -- 7 Aralık 2013; 23:40:07 >
  • http://s3.dosya.tc/serv...l/pes2014crack.rar.html al sana arkadaşın dedigi dosya.bu dosyayı indir.masa üstüne at orda kalsın.deamon toolsu kur.arkadaşındedigini yap dogru yazmış.
  • bakın arkadaşlar deamon tolls live kurun tıklayın açın programı scsı tıklayın sanal sonucu eklenecek.ama ilk önce indirdiginiz mini image dosyalarını masa üstüne atın.o scsı alta gelince tıklayın sizi masa üstündeki mini imagedeki mds olan dosyaya tıklayıp aç deyin yukarıda user deskop gelecek sizde başkada olabilir şimdi hiç bişi yapmadan konami klasöründeki pes exe tıklayın biraz bekleyin dönen cd görüntüsü gelene kadar oyun açılacak.bu sekilde hiç crek olmadan oyunu oynayın orjinal cd gibi mesela yakında 1.0.5 yaması çıkacak hiç crek beklemeden oyunda yamayıda rahat rahat yüklersiniz sorunsuz.
  • çok tşk ederim size sonda bende yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf455 -- 9 Aralık 2013; 5:23:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.