Şimdi Ara

PES 2015 4K Çözünürlük Yaması Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi PES 2015 4K çözünürlük yaması hakkında. Doğrumu biliyorum emin değilim ama 4K denen olay çözünürlükle alakalı olarak 3840x2160px çözünürlük demek galiba.

Torrent siteleri aracılığı ile PES 2015'in Reloaded crack li olan sürümünü indirdim ve yine yama yardımıyla 4K çözünürlük yaması uygulamaya çalıştım fakat bir türlü başaramıyorum ekrana sığmıyor bir türlü görüntü.

Bilgisayar sistemim

İşlemci : Intel® Core™ i7-3610QM
    RAM : 8 GB - DDR3 - 1.600 MHz
    Ekran Kartı : AMD RadeonTM HD 7670M - 2GB
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 Pro - 64 Bit

özellikleri taşıyan Laptop üzerine HDMI kablosu ile 4K destekli LG 49UB830V smart TV üzerinde deniyorum.

4K teknolojisine de yabancı olduğum için araştırmalarıma rağmen konu ile ilgili bir sonuç elde edemedim.

4K olayını tercih etmemin sebebi oyunlar içindi ama başaramadım. İnternet üzerinden 4K destekli bir video indiremediğim için de (4K Video Downloader programı ile) görüntü test etme şansım olmadı.

Sorun nerede bilmiyorum belki kurulum şeklinde belki yama uygulama aşamasında belkide 4K olmayan bir TV'yi satın aldım bilmeden ama sorunlarımı daha net anlata bilmek adına video çekmeye çalıştım.

Kurulumu aşağıdaki gibi yaptım

Kurulum Videosu

Sorunumun özeti anlatmak istediğim de bu arkadaşlar

Hatanın Özeti

Ne yapmam lazım yardımlarınızı rica ediyorum. Sorun sıkıntı nerede acaba?

• //Güncel

Arkadaşlar fikir öneri yol gösterebilecek yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS 2005 Türkçe Yama 2018
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.