Şimdi Ara

pes 2016 kasma/fps drop çözümü acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, imzamdaki sistemimde üç oyun oynuyorum. lol, minecraft ve pes 2016. minecraftta 300 fps görmüşlüğüm var. lolde de 200 görmüşlüğüm var.
    sistemimde hiçbir sorun yok. ancak kaç aydır uğraşıyorum,ilk yüklediğimden beri pes 2016 kasıyor. tüm çözümleri denedim ama olmuyorr. fps antremanda 60 fps sabitken maça giriyorum, 60 fps bir anda 40 a düşüyor 50 ye çıkıyor falan sürekli dalgalanıyor ve bu da kasma olarak gözüküyor. ne olur yardım edin.
    ŞİMDİDEN TÜM CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ...

• Aynı sorundan bende şikayetçiyim, bir çözümü var mı?
  • Öncelikle merhaba biraz geç oldu ama yazim.
    Ilk once kaldirisyosum bilgisayardan pes 2016 yı sonra tekrar kuruyosun bir şey yükleme ve seftingsden en ideal ayarini yap kasmiyacak sonra oyuna gir 15 dk macta oyna sonra çık dsound.dll (illaki gormusundur) indir at oyunu kurulu oldugu yere daha sonra bilgisayari kapat bilgisayar sogusun tekrar aç bu sefer bidaha gir 15 dk tekrar oyna sonra hiçbir patch kurmadan direk bunu kur (eğer transfer istiyorsan)http://www.turkcespiker.com/pes-16-lisans-ve-transfer-yamasi
    Daha sonra game booster 3.4 ü indir ve aç ama pes 16 yı seçip başlatma sağdan güçlendirmeye geçe bas güçlendir var k9caman ona bas ardından güçlenince 10 bilmem ne servis durduruldu der sonra pes 16 ya gir oyna oyun eger 20. Dakikaya kadar iyi daha sonradan kasiyorsa bilgisayarin 20. Dakikadan sonra isindigindan performans dusuklugu yasiyo demektir bi sogutucu al yada benim gibi (laptop kullaniyosan) hava almak icin yumurta kolisi koy altina bazi yerlerini del iyi hava alsin eger pc kullaniyosan fanini temizle.
    http://www.mediafire.com/?53e6w863nnsrgye yukarida bahsettigim dsound.dll dosyasi
    Eger imla hatam varsa affet kusura bakma tel den yaziyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.