Şimdi Ara

pes 4= iğrenç - iğrenç -iğrenç.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özlüyorum yaw playstation 1 in winnig eleven oyununu. Allah Alllah ne rezalet yaw. bi beceremediler yüksek grafikte oyunu yapmayı. bunun yüzünden gördüğüm japona söleyin o konami deki biiiiiiiip lere adam gibi yapsınlar şu oyunu. tabi onlarda mal mal bana bakıp duruyo..çıldırcam yaw. playstation 1 oyunlarını xp de nasıl açacağımı bilen varmı? yardım edin kardeşler.. ne o saçmalıklar öle .... en iyisi 160 milyon verip playstation 1 almak ... hastasıyım abi napim.. hadi selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: asssss

özlüyorum yaw playstation 1 in winnig eleven oyununu. Allah Alllah ne rezalet yaw. bi beceremediler yüksek grafikte oyunu yapmayı. bunun yüzünden gördüğüm japona söleyin o konami deki biiiiiiiip lere adam gibi yapsınlar şu oyunu. tabi onlarda mal mal bana bakıp duruyo..çıldırcam yaw. playstation 1 oyunlarını xp de nasıl açacağımı bilen varmı? yardım edin kardeşler.. ne o saçmalıklar öle .... en iyisi 160 milyon verip playstation 1 almak ... hastasıyım abi napim.. hadi selamlar...

Kişiden kişiye göre zevkler ve renkler değişir...
    Fakattttt Pes 4 için biraz fazla hakarette bulunmuşsun... Şu grafik sevdasından Fifa ' nın son yıllardaki rezilliğine herkes şahit oldu . Konami daha ne yapsın. Mükemmel oynanabilirlik sağlayan bir futbol oyunu ortaya koymuşlar. Grafikler kötümü ? bence hiçte kötü değil. Adamların kastığı nokta oynanabilirlikte. Gerçekçi bir oyun. Playstation 1 deki İlk Winning Eleven ile bi Pes 4 ü karşılaştırmanı dilerim. Çokmu değişik geldi??? 2005' e hoşgeldin...

Bilglisayar versiyonu çıktı çıkalı Fifa' yı tahttan inmeye tek zorlayan oyun... Pes doğrusu

• Arkadaş, eminim mayın tarlası da doom3'den daha heycan vericidir. Hatta hiç bir oyunun grafikleri mario kadar olamadı....

Wake up Neo....
  • abi yok pes4 bnm için hayal kırıklığı oldu ne kadar çok beklemiştim oysaki....
    PES3 ün yarısı bile etmez...
  • tahtını belki satış anlamaonda zorlamakla kalmıştır ama normalde çok daha üstün bi oyun fifadan zaten en iyi spor oyunu filan seçildi pes serisi ya da winning ikiside aynı nede olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asssss

özlüyorum yaw playstation 1 in winnig eleven oyununu. Allah Alllah ne rezalet yaw. bi beceremediler yüksek grafikte oyunu yapmayı. bunun yüzünden gördüğüm japona söleyin o konami deki biiiiiiiip lere adam gibi yapsınlar şu oyunu. tabi onlarda mal mal bana bakıp duruyo..çıldırcam yaw. playstation 1 oyunlarını xp de nasıl açacağımı bilen varmı? yardım edin kardeşler.. ne o saçmalıklar öle .... en iyisi 160 milyon verip playstation 1 almak ... hastasıyım abi napim.. hadi selamlar...

sen pes4'ü hiç oynamamıssın anlıyorum da nedir ya bu tezler? hesap makinasıyla mı oynadın da grafikler kötü diyosun aaa kızdım bak

• kendisi demiş hastasıyım diye
    hasta hasta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

kendisi demiş hastasıyım diye
    hasta hasta

uzun süre oynanan pes adamı hasta yapıyor diyolardı bi ara haklısın dostum bi örnek görmüş olduk yahu
  • bende o kadar cok begenmedım sanırım ps 2 de oynadıgımdandır...
    ama bı adet ps 2 game pad ı pc ye takıp oynasam sanırım burda da aynı zevkı alırım...
  • Fifacıyım fifa 2005te gayet iyi oynanabilirlik bakımından.

oyunda grafikte olmalı... gozede hitab etmeli...
  • Pes4'ün grafikleri iiiinanılmaz. Fifadaki adamların fazla yontulmadığı çok belli
  • pes4 un hangi berbatligindan bahsediliyor burada... daha iyi bir oyun gosterinde gorelim...
  • Laf olsun torba dolsun bir yorum işte. Statikocu gençlik. Düğmeler elleri alışmış ps1imde ps1im diye yırtınıyor. Arkadaşından epey fark yedi sanırım
  • Vallahi kimse üstüne alınmasın ama bu halde pes4 ü fifa2005 ten iyi görmek bence direk şartlanmışlık, şeye benziyor, Coca Cola pepsiden daha iyi diyen insanın beyin davranışlarını inceliyorlar, aslında adam PEPSİ yi beğeniyor bunun gibi birşey... Siz gerçeği göremiyorsunuz sizi uyutuyorlar size mavi hapı verimek lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Laf olsun torba dolsun bir yorum işte. Statikocu gençlik. Düğmeler elleri alışmış ps1imde ps1im diye yırtınıyor. Arkadaşından epey fark yedi sanırım

belliki fake nik adam kendi nikiyle konu açmaya korkmus taslanacağından tırsmıs herhalde
    kim ne derse desin pes4 fifadan iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Laf olsun torba dolsun bir yorum işte. Statikocu gençlik. Düğmeler elleri alışmış ps1imde ps1im diye yırtınıyor. Arkadaşından epey fark yedi sanırım

belliki fake nik adam kendi nikiyle konu açmaya korkmus taslanacağından tırsmıs herhalde
    kim ne derse desin pes4 fifadan iyi

zaten pes4 de asıl konu gerçekçilik öyle sag kanatdan koş orta yap kafa vur gol olsun davası yok.çatara çutara çalım atamıyorsun olması gerekende bu zaten.ne bekleniyordu onu anlamıyorum Fifa2000 oynayın mübarek adamlar HighSkill 2-3 tane futbol sahasını çalım atarak geçiyor oyuncular

• evet ya fade çok haklı...şu an piyasada pes4den daha iyi bi futbol oyunu war mı???fifa diyenlere koca bi
    ...bence konami daha iyisini yapana kadar en iyisi bu:PES4(uleyyn aynı imzam gibi oldu beyaaa)
    quote:

Orjinalden alıntı: fade

pes4 un hangi berbatligindan bahsediliyor burada... daha iyi bir oyun gosterinde gorelim...
  • fifa bence futbol oyunu bile değil korner atın sizde görün.
    Kornerdeki mantığa bakın.
    Atmak istediğin adamı seçiyorsun sonra seçtiğin adamla karşısına gelen defans oyuncusuyla aranızda tekkeni bile kıskandıracak bir dövüş başlıyor kazannan kafayı yerleştiriyor topa.
    Oysa peste kornerde yapabileceğiniz 6-7 çeşit kombinasyon var. Pes4 ü sevemedim ama tek futbol oyunu pestir yani.
  • Abi karar verin oyun güzelmi kotumu allah allah
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoS

Abi karar verin oyun güzelmi kotumu allah allah

Pes4 fifa05den bi kaç gömlek üstündür
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.