Ben kesinlikle yenilmem ancak şöle bi durum var yani benle1 maç üzerinden değil 10 maç yapsak ben yaptığım maçların 6 sını 100 de 100 kazanırım gol yollarında çok bonkör olduğum için .Bazan rakip değerlendiriyo.! Bide ölesine oynadığım için mesela önüm bomboş ama istem dışı 30 metreden şut çekiyom bunun gibi.VB
ben seni 10 maçta 10 kere yenerim birader..10 golde cabası.....ben istem içi şut çekerim dha garanti oluyo..ayrıca bende gol yolları diye bişey yoktur... GOOOOOLLLL VARDIR!
Bukadarda kesin konusmayin , hekes boyle konusursa demek bu oyunda hic kaybeden yok , ne bu ya herkes atiyor bos keseden . Biz cok gorduk boylelerini , birde artist artist demezlermi sana karsi ileride sadece bunu brakacagim , yok defansi az tutuyorum ki ata yapabil , puhhaaaa sonra yenilincede birden degisiyorlar basliyor kufur etmeler , gicik gicik konusmalar . Sonra bu adamlarla gel bir daha oyna
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan2004
Bukadarda kesin konusmayin , hekes boyle konusursa demek bu oyunda hic kaybeden yok , ne bu ya herkes atiyor bos keseden . Biz cok gorduk boylelerini , birde artist artist demezlermi sana karsi ileride sadece bunu brakacagim , yok defansi az tutuyorum ki ata yapabil , puhhaaaa sonra yenilincede birden degisiyorlar basliyor kufur etmeler , gicik gicik konusmalar . Sonra bu adamlarla gel bir daha oyna
o işin şaakası birader..ama gerçektende yenilmiyorum... işte napıyım yani..allah vergisi bişey ben de istiyorum bir kez olsun yenilmek ama olmuyo işte..
oyle diyorsan oyle olsun , sonucta kim ne derse desin burada aksini idda edemeyiz cunku birbirimizi tanimiyoruz , atin kardesim atin
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan2004
oyle diyorsan oyle olsun , sonucta kim ne derse desin burada aksini idda edemeyiz cunku birbirimizi tanimiyoruz , atin kardesim atin
atmıyorum ama ban inanmanızıda beklemiyorum..yukarıdaki başlığı okursanız ne demek itediğimi anlarsının konuyu saptırmayalım..
ben daha kötü oynuyom diyeni görmedim ama yenerim diyip yeneni görmedim.
valla bana yer yok burada ustalar buradaymis
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
ben daha kötü oynuyom diyeni görmedim ama yenerim diyip yeneni görmedim.
ben zaten bunu yenilmek için söylüyorum..genelde hep yenecem deyince yenliyo insan..hehhe
bu kadar buyuk konusmayın kımse yenemez felan dıye yenı oynamaya baslayan bıle belkı taktıgı sıze terstır ve yenılebılırsınız sans isi sonucta fıfa oynamıyosunuz PES oynuyorsunuz her sey olabılır bu oyunda kımse yenemez herkesı yenerım yok soyle yok boyle demeyın yanı top yuvarlaktır ve her an hersey olabılır
cyberking gel seni bir dağatayım pes5 de ama hakkaten sora yok hile yaptın yok şansına yendin yok vs. diye zırlama 95 yılından beri w.e. oynarım ve gerçekten beni yenebilen çıkmadı izmir/k.yakada düzenlenen turnuvadada 1. liğim vardır
quote:
Orjinalden alıntı: Rinaldi10
bu kadar buyuk konusmayın kımse yenemez felan dıye yenı oynamaya baslayan bıle belkı taktıgı sıze terstır ve yenılebılırsınız sans isi sonucta fıfa oynamıyosunuz PES oynuyorsunuz her sey olabılır bu oyunda kımse yenemez herkesı yenerım yok soyle yok boyle demeyın yanı top yuvarlaktır ve her an hersey olabılır
arkadaşım işte bu konuda %100 hak veriyorum sana..bu oyunu fifa dan ayıran en önemli sebep budur..ama işte bu güne kadar hiç bir cidi maçında yenilmemiş biri olarak gaza geldim ve bu topici açma gereği duydum..belki oynayacak kendime göre dişli bir rakip bulurum ve bu oyundan daha fazla zevk alırım diye..
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
cyberking gel seni bir dağatayım pes5 de ama hakkaten sora yok hile yaptın yok şansına yendin yok vs. diye zırlama 95 yılından beri w.e. oynarım ve gerçekten beni yenebilen çıkmadı izmir/k.yakada düzenlenen turnuvadada 1. liğim vardır
dikkat et bahsettiğimiz oyun pes5..öncelikle bunu hatırlatayım
bende bir çok kez böyle çocukların oynadığı turnuvaalra katılmak istedim ama almadılar malesef benonların ayarında bir oyuncu değilmişim....hile yapıyormuşum
olabılır kımseye yenılmemıs olabılırsın fakat bu yenılmeyecegın anlamına gelemz belkı sen hep aynı kısılerle oynuyosundur vede aynı kısılerı hep yenıyosundur
quote:
Orjinalden alıntı: Rinaldi10
olabılır kımseye yenılmemıs olabılırsın fakat bu yenılmeyecegın anlamına gelemz belkı sen hep aynı kısılerle oynuyosundur vede aynı kısılerı hep yenıyosundur
evt kimle oynasam hep aynı kişilerle oynuyormuşum gibi geliyor bana..onun için belki farklı bir insan bulurum diye açtım zaten topici..
Bu muhabbet biraz gereksizlere ait gibi geldi... Taşınmıştır...
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
bana oyun bölümüne ait gibi geldi
HİÇTE GEREKSİZ DEĞİL MOD BEYFENDİ..GERİ TAŞIYIVER Bİ ZAHMET ŞUNU ALLAH LALAH İŞE BAK YAA...O ZAMAN BANA NEYİN GEREKLİ VE YA NEYİN GEREKSİZ MESAJ OLDUĞUNU ANLATAN BİR YAZI VER TARTIŞALIM...
quote:
KARDEŞİM "GİBİ GELDİ DİYE" BİŞEY YOKTUR..BU BENİM CANIM HER İSTEDİĞİNDE HER KONUYU HER YERE TAŞIYABİLİRİM DEMEK OLUYOR...ŞİMDİ BU HATANI KABUL ET VE GERİ TAŞI ŞUNU..
ya git kardesim isine ya. ne bu simdi kendini mi tatmin ediyorsunuz bu thread i actigin için.benide kimse gecemez tony hawk serilerinde milyon puanlar yapiyorum ama hiç te içimden gelmedi buraya yazmak ve böbürlenmek.madem iyisin git international turnuvalara katil para kazan aileni gecindir filan yani.hemde gezmis olursun.kendini nimetten saymak en kötü seydir.senin suratini yenilince görmek isterim.sen simdi hiç yenilmedimki tatmak istiyorum nasil bisey oldugunu dersin.yasin kac senin ufaksin galiba bu seyler yazdigina bakilirsa.
iyi olmus tasidiklari buraya..
mod takma sunu sakin ha.tesekürler..
quote:
Orjinalden alıntı: cyberking111
quote:
KARDEŞİM "GİBİ GELDİ DİYE" BİŞEY YOKTUR..BU BENİM CANIM HER İSTEDİĞİNDE HER KONUYU HER YERE TAŞIYABİLİRİM DEMEK OLUYOR...ŞİMDİ BU HATANI KABUL ET VE GERİ TAŞI ŞUNU..
gereksiz bir konu olduğu için...
ayrıca evet modlar istedikleri zaman istedikleri konuyu taşır siler kilitleyebilir sen karışamazsın buna..