EVET BU KADAR İDDALIYIM YANİ ...AMA PLAY STATİON 2 DEKİ OYUNDA...BİLGİSAAYRDA ZEVKLİ OLMUYOR..ARTIK OYUNUN ÜSTADI OLDUM DİYEBİLİRİM ..BU GÜNE KADAR HİÇ YENİLDİĞİM KİMSE OLMADI BÜTÜN CAFELERİ GEZDİM İYİ BİLEN ARKADAŞLARINDA İFADEELRİNİ ALMIŞ BİR İNSAN OLARAK ÇOK GAZA GELDİM..BU KALKAN Bİ TARAFIMI İNDİRMEK İSTEYEN KENDİNE GÜVENEN GENÇ VARSA İNTERNETTE OYNARIZ..AMA PLAY STATİON DA OLUR..ONDADA ONLİNE OYNAYABİLİYORSUN NASILSA......
BİDE TURNUVA OLSA KEŞKE DH PES 5 TURNUVASI DÜZENLESEK HİÇ FENA OLMAZ...
ben seni yenerim ama bi şartla
ağlamak yok sonra
quote:
Orjinalden alıntı: ereneren
ben seni yenerim ama bi şartla
ağlamak yok sonra
muhauahaua bende yenerim istanbulda küçükyalıya yakın olan kendine güvenen varsa buluşur yaparız benim için sorun olmaz
KISACA OYUNDAKİ BİR ÖZELLİĞİMİ SÖYLİYEYİM..SİZ HİÇ 5 FİRİKİK VURUŞUNUNU 5ŞİNİDE GOLE ÇEVİREBİLEN BİR İNSAN GÖRDÜNÜZMÜ..
hangi converter programını kullandın?
ne conventeri
quote:
Orjinalden alıntı: GORGEOUS
Bursada emin adindaki arkadasim haric yene olmadi , altiparmakta ,1050 de size son kurbanim 4-0 yeni biten bir mac
Bursada emin adindaki arkadasim haric yene olmadi , altiparmakta ,1050 de size son kurbanim 4-0 yeni biten bir mac
arkadaşım bende çekirgede oturuyorum....ben bu oyunu 7 seneden beri oynuyorum ilk çıkan w e 1 serisinden beri ..sonra pes serisine başladım...senle yaaprız
ilk olarak wining eleven vardi , ps1 de , suratlar kare kare , forvete ozamanlar carlos birde ronaldo
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan2004
ilk olarak wining eleven vardi , ps1 de , suratlar kare kare , forvete ozamanlar carlos birde ronaldo
özellikle carlos ile defanstan alıp kale içine kadar koşturup şişliyorduk kaleciyi..
quote:
Orjinalden alıntı: GORGEOUS
ilk arakadas goturmustu beni ateri salonuna ozaman altiparmakta bile yoktu ps salonlar fakat 1050 konutlarda vardi . Ne kapisirdik be. Biz 3 arkadastik ,3 muzde siki dostlariz , hollanda framsa maci yapiyorlardi hic unutmam gol sonrasi replay lar yuzunden birbirine gireceklerdi yuhh dedim yane