Şimdi Ara

PES 5 müthiş hareketler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
31.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunu oynayan ya kendini aşmış yada ben oyun oynamasını bilmiyorum helal olsun valla 11 kişiye karşı tek süper..!!!

Yiğit'i öldür hakkını yeme...!!!
  • Geçen hafta daha iyisi vardı.
  • kim çekmiş bu görüntüleri yaw harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: free_dj

Arkadaşlar bunu oynayan ya kendini aşmış yada ben oyun oynamasını bilmiyorum helal olsun valla 11 kişiye karşı tek süper..!!!

Ya zaten free training de öyle oluyo istediğin kadar faul yapabiliyosun karşındakiler pek fazla iyi oynamıyo sadece sein alıştırma yapman için. bizim eleman bi de en basitini açmış heralde yapabiliyosa benim karşımda yapsın bakalım kırarım bacaklarını artı hep aynı hareketleri yapıp duruyo iyice abartmış olayı zaten 3 4 farklı hareket yapıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: uarslann

quote:

Orjinalden alıntı: free_dj

Arkadaşlar bunu oynayan ya kendini aşmış yada ben oyun oynamasını bilmiyorum helal olsun valla 11 kişiye karşı tek süper..!!!

Ya zaten free training de öyle oluyo istediğin kadar faul yapabiliyosun karşındakiler pek fazla iyi oynamıyo sadece sein alıştırma yapman için. bizim eleman bi de en basitini açmış heralde yapabiliyosa benim karşımda yapsın bakalım kırarım bacaklarını artı hep aynı hareketleri yapıp duruyo iyice abartmış olayı zaten 3 4 farklı hareket yapıyo

buda dogru ama yinede iyi oynuyor hakkını vermek lazım

• HHIHIHI
  • quote:

Orjinalden alıntı: !~~BoNx~~!

HHIHIHI

bence çok gereksiz bir cwb
  • ooo harbidende hareketler süper bu olayı ronaldonun gerçeği bile yapamaz ama karşı rakip biraz tırıvırı gibi
  • peki topun üstende dönme nasıl oluyor ?
  • kesinlikle abartıosunuz bence ok iyi oynuyodur ama asma filan yok sonucta sanal zekaya karsı training de yaptıgını unutmayalım yapanı tebrik ediyorum ama kesinlikle asmıs bi olay yok

@Cousin topun üsünde dönme analog tuslarıyla oluo
  • Bu hareketler i klavyede yapmak cok zor ve hangi tuşa bascağınızı şaşarıyorsunuz PAS mı verim gerimi dönüm R2 yemi basim yani bi gamepad almak gerekiyo bu hareketleri sıralamanız için
  • Beyler sonunda bacak arası olayını çözdüm Adamın yaptığı haraketleri gözünüzde büyütmeyin bence bende yapıyorum o haraketleri ama tek kale oynadığım maçta kaybettiğim bile oluyor yani demek istediğim bunun iyi oynamayla filan alakası yok...Bu oyunda belli bi seviyeden sonra herkes herkesi yenebilecek güçtedir...
  • Bende o haraketlerin çoğunu yapıyorum ama bacak arası nasıl oluyor?
  • http://rapidshare.de/files/19620490/Pro_Evolution_Soccer_4_Guide_by_realfoxboy.rar.html

Bakın burada realfoxboy nickli arkadaşın Pes4 için anlatımlı hareketleri var...Pes 5 ile de uyumlu. Yeni başlayanlara rehber olarak iyi bir sunum olur kanaatindeyim...

*** çıkıyor. Neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmekarasıdomates -- 4 Mayıs 2006; 20:45:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Bacak arası nasıl oluyor?

Bilen yok mu?
  • Raven upload ettiğim rehberde anlatımı var. İndir istersen .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekmekarasıdomates

Raven upload ettiğim rehberde anlatımı var. İndir istersen .

İndiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekmekarasıdomates

Raven upload ettiğim rehberde anlatımı var. İndir istersen .

upload ıcın tskler bakalım nasıl bıseymıs
  • aranızda bacak arası yapabilen var mı hakikaten?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilbaba -- 8 Mayıs 2006; 0:51:32 >
  • bacak arasını hariç diğerlerini yapaıyordum.arkadaşlar deli oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.