Şimdi Ara

PES 5 müthiş hareketler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
31.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam hangi pack i kullanıyo beyler ayakkabılar falan baya hoşmuş (yeni) yoksa orjinal oyun diemi böyle acaba ???
  • Aaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: leweo

kesinlikle abartıosunuz bence ok iyi oynuyodur ama asma filan yok sonucta sanal zekaya karsı training de yaptıgını unutmayalım yapanı tebrik ediyorum ama kesinlikle asmıs bi olay yok

@Cousin topun üsünde dönme analog tuslarıyla oluo

Ama dikkat edersen orda daha birçok video var o adamın yaptığı bunlarda gerçek maçlarda yapılmış ..
  • hey gidi günler heyy.. ne oyun bea!
  • ben yapıyorum beyler topun üzerinde,bilek çevirme hepsni yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinhofurkan -- 20 Temmuz 2006; 18:38:44 >
  • abi bana pes 5 videolu görüntü atana 1 gb e-posta adres aragorn_alimert@hotmail.com
  • harbi guzel hareket..
  • bunların cogunda edit war
  • bencede baba hile bunlar hile yada göz yanılması..
  • Hepsi gercek urasin sizde ogrenirsiniz
  • walla oynayan adama helal olsun walla
  • arkadaşlar bir gün antreman yapıyordum rasgele tuşlara bastım be top havaya kalktı ve gelişine mükemmel bir vuruş yaptım sonra onun mantığını kavradım ve mükemmel şutlar atabiliyorum öle şutların etkisi daha fazla artıyo çok estetik bir görüntü oluyor öle gol olma ihtimali daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 25 Temmuz 2006; 16:30:13 >
  • videoyu dikkatli izlerseniz edit olduğunu anlarsınız
    nekadar iyi oynarsa oynasın pes5 de o hareketleri yapamaz
  • ya bilemiorum bende iyi oynuyorum diyebilirim en azından arkadaşlar arasındaki turnuvalarda ama show kısmı gerçekten etkileyici bende yapmak isterdim ama...
  • Pes 5 te olupta bilmediğim hiçbir hareket göremedim videolarda, ve hepsinide yapabiliyorum, fakat itiraf edeyimki bu kadar seri değilim, ayrıca videolarada edit falanda yok.
  • Adamin 5 tane videosu var 4 tanesi notrmal gözüküyor ama 1 tanesi inanilmaz,
    Şu direkten dönen toplar kafami kariştirdi. 3 kere arka arakaya direke topu çarptırabilen varmi aranizda
    andre hernandes kardeş ise orta saha yuvarlağindan çektiği şutta bile direği vurabiliyor...nasil da ayarliyor vuruş şiddetini adamdaki parmak bizdekinden farkli heralde..
    gerçi ronaldinho yaptiğindada inanamamiştim.
  • çünkü ronaldinho nun videosu da fakeydi
  • freekickçiyim mi diyosunuz?? bence bi daha düşünün
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4319115787246048848&q=pes5
  • bu elemanla maç yapmayı istemem doğrusu
  • yav training videolarını koymayın onları herkes yapıyor

keşke bikaç training videosu alsaydım bende koyardım buraya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.