Şimdi Ara

PES 5 müthiş hareketler (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
31.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar aşırtma gol atılıyormu pes5 te oluyorsa nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim
  • pardon doğancan-gs arkadaşımızın yazısına bakmamışım teşekkür ederim
  • ya biri bana pes5de edit nasıl yapılıyor açıklıyabilirmi
  • Çok süper ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romood

Çok süper ya

harbiden konu mükemmel hortlamış
  • Kolaysa bu hareketleri klavyede yapsın..Konsolda bu hareketleri yapmak üzerine düşersen çok kolaydır..Çünkü ben neredeyse tüm hareketleri klavyede yapabiliyorum ve ulaşabilsem bu çocukla karşılıklı bir maç yaparım herkese de gösteririm!
  • quote:

Orijinalden alıntı: trebuchet

Kolaysa bu hareketleri klavyede yapsın..Konsolda bu hareketleri yapmak üzerine düşersen çok kolaydır..Çünkü ben neredeyse tüm hareketleri klavyede yapabiliyorum ve ulaşabilsem bu çocukla karşılıklı bir maç yaparım herkese de gösteririm!

Biz yakında 12 lere geçiyoruz. Sen 6 ya geçebildin mi?
  • quote:

Kolaysa bu hareketleri klavyede yapsın..Konsolda bu hareketleri yapmak üzerine düşersen çok kolaydır..Çünkü ben neredeyse tüm hareketleri klavyede yapabiliyorum ve ulaşabilsem bu çocukla karşılıklı bir maç yaparım herkese de gösteririm!

Tutmayın küçük enişteyi.
  • quote:

Hayda bre pehlivaaan,
    İki yiğit çıktı meydaaneeee,
    İkiside birbirinden merdaaaneeeee,

Dünyanın bi ucundaki adam fi tarihinde bi video hazırlayıp koymuş, sende kalkmış adama gıyabında kafa tutuyorsun.
  • Adam iyi ama yarısında sıkıyo..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.