ya biri bana pes5de edit nasıl yapılıyor açıklıyabilirmi
Çok süper ya
quote:
Orjinalden alıntı: Romood
Çok süper ya
harbiden konu mükemmel hortlamış
Kolaysa bu hareketleri klavyede yapsın..Konsolda bu hareketleri yapmak üzerine düşersen çok kolaydır..Çünkü ben neredeyse tüm hareketleri klavyede yapabiliyorum ve ulaşabilsem bu çocukla karşılıklı bir maç yaparım herkese de gösteririm!
quote:
Orijinalden alıntı: trebuchet
Kolaysa bu hareketleri klavyede yapsın..Konsolda bu hareketleri yapmak üzerine düşersen çok kolaydır..Çünkü ben neredeyse tüm hareketleri klavyede yapabiliyorum ve ulaşabilsem bu çocukla karşılıklı bir maç yaparım herkese de gösteririm!
Biz yakında 12 lere geçiyoruz. Sen 6 ya geçebildin mi?
quote:
Tutmayın küçük enişteyi.
quote:
Hayda bre pehlivaaan, İki yiğit çıktı meydaaneeee, İkiside birbirinden merdaaaneeeee,
Dünyanın bi ucundaki adam fi tarihinde bi video hazırlayıp koymuş, sende kalkmış adama gıyabında kafa tutuyorsun.
Adam iyi ama yarısında sıkıyo..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme