Şimdi Ara

PES 5 müthiş hareketler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
31.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke rooney gerçekte de öyle atabilseydi ben bi tek 6-2 lik maçta fenere taktığını hatırlıyorum
    F-O-R-E-V-E-R G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 30 Temmuz 2006; 17:01:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saw_murat

Bu hareketler i klavyede yapmak cok zor ve hangi tuşa bascağınızı şaşarıyorsunuz PAS mı verim gerimi dönüm R2 yemi basim yani bi gamepad almak gerekiyo bu hareketleri sıralamanız için

Aynen çok dopru söledi klavyede yapamassınız bunları ,bir kere 360 derece dönme hareketini klavyede yapamassınız ,joysitk d eolur bnunlar ,...seniz bunu klavyed eyapamasınız çok doru aynen katılıyorum
  • 6 yıldız nasıl yapmış bu va rmı patch ben winning eleven 9 oynuyorum artık ,pes 5 wişnnibg eleven 9 farketmiyor aslında am bana yeni çıkan bi patc önnerebilrimsin en son çıkan wining ya da pes 5 patch zaten pes 5 wining eleven hepsinde ikisindede farketmez bana yeni bir patch var sa öneririseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

http://www.youtube.com/watch?v=_nzyrEr62DM

bu da benim videom.

Demek 1 golü göstermedi şerefsiz
    tebrikler dostum güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: collosus

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

http://www.youtube.com/watch?v=_nzyrEr62DM

bu da benim videom.

Demek 1 golü göstermedi şerefsiz
    tebrikler dostum güzel olmuş.
    eyv.

• quote:

deniz110 Tarih 30 Temmuz 2006; 17:01:15
    keşke rooney gerçekte de öyle atabilseydi ben bi tek 6-2 lik maçta fenere taktığını hatırlıyorum
    F-O-R-E-V-E-R G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y

• AŞAĞIDA YAZDIKLARIM PES 5'TEKİ HAREKETLERDİR.HEPSİNİ TOPLADIĞIMA İNANIYORUM FORUMDAN.HEPSİ ALINTIDIR.BEN SADECE TOPLADIM.TEŞEKKÜRLER.

Bacak arasından geçirme 3*L1+R1

Top sendeyken ve duruyoken L2ye basılı tutup baktığın yönün tersine bas.

Ronaldinho,Ronaldo ve C.Ronaldo ile özel olarak yapılan hareket: Top adamın ayağındayken 3 kere R2 ye hızlı hızlı basıyoruz.

Şut çeker gibi yapıp rakibi yanıltma: Karşı takımın sahasında iken Kare+X

Topu ayağı ile geri çekme: R2+Yukarı+Geri

Topun üzerinde dönmek: Sağ analogu 360 Derece Döndürvün

Aşırtma vuruş: L1+Kare ya da Kare+R1

Topu ayağının arasında hızlı şekilde geçirme: R2 ye hızlıca arka arkaya basıp çekiyoruz.

Topu ayağının arasında yavaş şekilde geçirme: L1 e hızlıca arka arkaya basıyoruz.

Koşarken topu ayaktan hızlı şekilde açmak: Hızlı koşu halindeyken Yukarı yada Aşağı+R2

Duvar pası: L1+X+Üçgen yada X

Koşu yoluna pas: Üçgen

Koşu yoluna havadan pas: L1+Üçgen

Koşu halindeyken aniden durmak: Koşu halindeyken elimizi herşeyden çekip sadece R1 e basıyoruz.

Alınan pası kontrol etmeden ayaklarının arasından bırakmak: Takım arkadaşımıza topu attığımız anda R1 e basılı tutuyoruz.

stratejik olarak takımın hep birlikte ileri çıkması için L2 ye basılı tutarken R1'e basın

stratejik olarak takımın hep birlikte geri çekilmesi için L2 ye basılı tutarken R2'ye basın

r3 ve l3 e basılı iken pas tuşuna hızlı ve ardarda 2 defa basın ilhan mansızın roberto carlos'a yedirdiği hareketi yapıyor...

arkadaşlar Pes5 de yapılan artistik hareketleri ve kullanışlı bilinmeyen tuşları burda paylaşalım..
    başlangıç bende L2'e 3 defa basarsanız Ronaldinho'nun Nike reklamındaki hareketini yapıyor(karşınızda rakip olmak zorunda).
    Ayrıca yine hava topu beklerken L2 rakibi itmenizi yada önüne geçmenizi sağlıyor ;)
    360 dönme sağ analog tuşunu topla beraberken 360 derece döndürün..
    Bilek Çalımı=topla yürürken futbolcu ya göre sağ yada sol ile birlikte R2 tuşunda bi kere basın..
    Göğüs de durdurma=Top diz ve göğüs hizasında gelirken adamın yüzünün tersi yönde ok tuşuna bi kere basın,devamında şık şutlar ve paslar verebilirsiniz..
    topu geri çekme bilek çalımını yaptıktan sora adamın tersine doğru geri tuşuna seri şekilde basın..
    frikik lerde SELECTE BASIN VE SAĞ ANOLOĞA BASIN TOPU ADAMIN KOŞUCAĞI NOKTAYA ATIYOR VE GÜZEL YERDEN GOLLER ATABİLİYORSUNUZ
    R2 + L2 bu 2 dugmeye aynı anda bastıgınızda oyuncunuz aniden durur.
    L2 + kare ye basarsanız açılan kalecının uzerınden aşırtma şut ceker

pes 5 de hızlı kosma+a+x bereber basınca iki kişi birden pres yapar kesin top alırlar

L1 x ya basıyorsın ondan sonra üçgen tuşuna basıyorsun böyle verkaç oluyor hadi kolay gelsin

topla sağ tarafa doğru koşuyorsunuz mesela yukarıya basıp "C" tuşuna basarsanız iki ayrı hareket yapma olasılığınız doğacak dikkat ederseniz depar attığınızda topu azıcıkta olsa onüne sürerek depar atar futbolcular topu açmışken yaparsan yukarıya doğru topu yan yan sürer hareket devam ederken hçbrişeye dokunmazsanız hareket devam eder bu sırada mesela hareketi sağ tarafa koşarken yukarıya doğrumu yaptınız hareket devam ederken sol tuşa basılı tutarsanız topu tabanıyla geriye doğru yavaş yavaş sürer
    *mesela sağa doğru koşuyorsunuz aşağı + depar + C tuşuna basarsanız topu önüne doğru uzun birşekilde atar bu hareketi iyi kullanırsanız kimse sizi yenemeez bu hareketi genellikle hızlı forvetlerle ve kanat oyuncularıyla yapın felaket etkilidir
    *pas atarken top oyuncuya gelmeden E tuşuna basarsanız bazen topun üzerinden atlar
    *depar atarak bir kanatta sıfıra yakın bir durumdayken Q + 2kere D ye basın topu hızlı birşekilde ve falsolu ortaya atar ve en etkili atak biçimidir forveti iyi bir takımda bu taktikle 5 6 gol atarsınız
    *eğer aynı hereketi 3kere D ye basarak yaparsanız topu yerden hızlı birşekilde atar
    *birkere basarsanız yüksekten orta yapar
    *topla koşarken C ye basarsanız birden durar (sıfıra doğru koşarken çok etkili) aynı hareketi ters tarafa koşarak yaparsanız yani kendi kalenize topun üstünden atlayarak rakip kaleye döner
    *topla koşarken Q+E ye aynı anda basarsanız durar ve şut yada pas için topu biraz önüne gönderir bu durmda şut yada pas çok etkilidir fakat rakip oyuncu yokken yapılmalıdır
    *Q basarak ronaldonun meşhur hareketini yaprken E ye birkaç kere basarsanız topu birden önüne hızlı birşekilde atar
    *topla koşarken birden ters tarafa basıp aynı anda E ye basarsanız topu bilek hareketiyle geriye çeker

NOT: HEPSİ DOĞRU MU BİLMİYORUM.ÇOĞUNU DENEDİM OLDU.

• Sağolasın arkadaşım ps5 oynarken çok işime yarayacağına inanıyorum
  • maç içinde yapmak başlarda zorluyor ama zamanla baya bir işe yarar
  • arkadaşlar ben bu hareketleri yapabiliyorum (bazıları hariç) ve 3 yıldızdan yukarıda oynadığım zaman da yeniliyorum.yani anlatmak istediğim bi kaç kere denerseniz hareketleri yaparsınız.maç esnasında yapmakta ustalık ister.
  • manyaks yaw o topu nasıl çekiyor bu kadar seneden beri oynıyorum ilk defa görüyorum bu hareketleri :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekmekarasıdomates

http://****.de/files/19620490/Pro_Evolution_Soccer_4_Guide_by_realfoxboy.rar.html

Bakın burada realfoxboy nickli arkadaşın Pes4 için anlatımlı hareketleri var...Pes 5 ile de uyumlu. Yeni başlayanlara rehber olarak iyi bir sunum olur kanaatindeyim...

*** çıkıyor. Neden ?
    r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazcan - olmadan **** olan yere ****leri silerek
  • bende pes 4 hastasıyım çok seviyorum oyunu her bilgiyi öğrenmek istiyorum paylaşırsanız sevinirim veya yararlı link varsa
  • süper hareketler yaw
  • paylaşımın için saol
  • güzel oyun hpş bişey
  • çok zevkli pes5 yaw
  • ya pes5 i herkese tazvsiye ediyom
  • arkadaşlar acil bi sorum olacak.herzaman oynadığım pes5 i şimdi açtığımda görüntü olmadan sadece sesler geliyo.anlamış dğilim.silp tekrar kurdum aynı durum.bana yardım edermisiniz?:((((
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.