arkadaşlar benmi daha oyunu keşfedemedim bilmiyorum ama pes 9 da bayern münih yok!!! ben devamlı o takımla oynadığım için ilk oyunu oynayacağım da bir hevesle aramaya başladım ama bulamadım zaten almanya milli takımı da önceki oyunda da bu oyunda da farklı isimde oyunculara sahiip bana neden bu olayın böyle olduğunu açıklayabilirmisiniz ?? bayern münih gibii büyük bir takımın oyunda olmayışını... SELAM İLE...
Ben FIFA'cıyım ama, bildiğim kadarıyla PES 9 da Almanya Ligi yok.
bende öyle düşünüyorum hiç bir alman takımı yok milli takımda da her adamın adı değişik..
Evet Hiç Bir Alman Takımı Yok.Para probleminde sorun çıkartmıştır Almanya ..
Alaksı yok ama nasıl olmuş sizce : ( Logodan Bahsediyorum )
Ya bide şu oyuncu kopyalama işi nasıl oluyor.Ronaldo'yu falan kopyalayıp bu takıma koyacamda..Yani Ronaldo hem DH All Star'da Hemde Man. U. da Olcak Bunu nasıl yapabiilriz.
Not : Bu bir sistem mesajı değildir.Lütfen cevap yazınız..
world champions patch i yükle almanya ligi tam kapsamlı olamasada içinde var
teşekkürler bakalım
Ea'nın yaptığı gizli lisans anlaşmaları yüzünden Peste pek çok lig ve takımın lisansı yok ama Konaminin çabaları sayesinde bu sene Champions League ve M.Utd , Liverpool gibi takımların lisansları alındı.
GA Patch'i yükle orada tüm BL takımları var
malesef konami gariban kaldı fıfanın yanında ama yamalarla o iş halloluyor
Fifa 2000'den beri Fifa oynamam etmem. Lisanssız misanssız. Futbol oyunlarının şahı PES serisidir. Kalburüstü bir oyuncuyum iyi de oynarım, özellikle Pes 2009'da kendine güvenen arkadaşları büyük farklarla yenmişliğim boldur. Fifa daha iyi olsa onu oynardım. Oyunu beğenen beğenir tabi, ama sanki bir şeyler eksik gibi.
Türk insanındaki ezilen tarafı tutma psikolojisini bir kenara bırakırsak oynanışta köklü değişikliğe gidilmedikten sonra Pes serisi eksikleri ile bile kendini oynatacaktır. Ben mi yanlış hatırlıyorum, diğer takımlar kısmında Bayern München yok muydu? Yoksa o 2008'de miydi? Chelsky'den başka takım almadığım için yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Fifa 2000'den beri Fifa oynamam etmem. Lisanssız misanssız. Futbol oyunlarının şahı PES serisidir. Kalburüstü bir oyuncuyum iyi de oynarım, özellikle Pes 2009'da kendine güvenen arkadaşları büyük farklarla yenmişliğim boldur. Fifa daha iyi olsa onu oynardım. Oyunu beğenen beğenir tabi, ama sanki bir şeyler eksik gibi.
Türk insanındaki ezilen tarafı tutma psikolojisini bir kenara bırakırsak oynanışta köklü değişikliğe gidilmedikten sonra Pes serisi eksikleri ile bile kendini oynatacaktır. Ben mi yanlış hatırlıyorum, diğer takımlar kısmında Bayern München yok muydu? Yoksa o 2008'de miydi? Chelsky'den başka takım almadığım için yanlış hatırlıyor da olabilirim.
yanlış hatırlıyorsun dostum ben de hep bayern münihle oynadığım için biliyorum 2008 de var fakat 2009 da yok o yüzde liverpool la yola devam etcez napalım ..
Çok ayıp bir şey ya. Değil Bayern Münih tüm alman liginin olması lazım. Fransa ya da Hollanda liglerinden nefret ediyorum zaten koy onların birinin yerine haydi ligi koymadın Bayern i Dortmund u Schalke yi Werder i koy bari.
oyunda tek alman ballack var
oyuna bundesliga' yı ekleyen irili ufaklı zilyon tane yama var.