Şimdi Ara

Pes Club Manager (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aktif olarak oynayanlar bu birlige katilip icindekileri arkadaş olarak ekleyebilirler hediye gönderimi yapılır.
    Birlik kimligi 1061082
    Benim kendi kimliğim aktif olanlar eklesin lütfen 872883566

İyi oyunlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insaat ruhsati olayimi gercekten cozen varmi tüm yapilar için en az 20 tane lazim 1 tane yok

• Ben de oynuyotum bu oyunu ama oyun silindi benden yeniden yukledim fakat facebook hesabimi bagladigim profile nasil giris yapacagimi bilmiyorum. yardimci olur musunuz??

• ilk yüklediğinde ortaya basıp oyuna başlamak yerine sol altta data migration diye bir bölü olması lazım oradan baglayabailiyorsun oyuna basladıysan ayarlar içine bak.
  • Yeni pes club ne zaman çıkacakmış ? Bir de yetenek listesindeki oyuncuları biriktirince ne oluyor tam çözemedim
  • istediğinde kullanabilirsin ben mesela 7 yıldızları hiç harcamadım şuan 26 tane oldu ama bir türlü sol bek bulamadım yoksa kadro kurucam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: juba09

istediğinde kullanabilirsin ben mesela 7 yıldızları hiç harcamadım şuan 26 tane oldu ama bir türlü sol bek bulamadım yoksa kadro kurucam :)

3 gündür oynuyorum takımda Neymar , Higuain , Arda , Mexes , Diego Lopez , Juanfran var ... 30 coinslik paketlerden Higuain , Arda , Diego Lopez çıktı ... Paketi açtıktan sonra sözleşme yapmasak oyuncu duruyo mu ? Yani istediğimiz zaman ekleyebiliyo muyuz? Ben her 30 coinste paket açıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum
  • evet oyuncuyla istediğin zaman sözleşme yapabilirsin pakt açmak yerine biriktirmek daha mantıklı mesela şuan 300 coine en az bir tane 7 yıldız veren paket var. bu tarz paketlere harcamak daha mantıklı. ayrıca alt liglerde iyi oyuncuları harcama ilerle çok lazım olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juba09

evet oyuncuyla istediğin zaman sözleşme yapabilirsin pakt açmak yerine biriktirmek daha mantıklı mesela şuan 300 coine en az bir tane 7 yıldız veren paket var. bu tarz paketlere harcamak daha mantıklı. ayrıca alt liglerde iyi oyuncuları harcama ilerle çok lazım olacak.

Hocam klasik maçlarda tüm efsane oyuncularımı kadroya ekleyemiyorum , nadirlik sınırı aşıldı gibi bir şeyler yazıyor şimdi tam hatırlayamadım Ne yapmam gerek ?
  • ghimco kullanıcısına yanıt
    binalardan en altta müze var o nadirlik sınırını artırıyor. ben maz 5 yaotım ilk 11 6 yıldız 7 zatne hiç harcaamdım olsa da 3 tanesini kullanabilirim.
  • Beyler şu yeni çıkan fpyi nasıl kazanıyoruz çözen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Beyler şu yeni çıkan fpyi nasıl kazanıyoruz çözen var mı

Aynen bende merak ediyorum. Nasıl değiş tokuş yapıyoruz, şartlar ne hiç anlamadım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

quote:

Orijinalden alıntı: ogunNnN

Beyler şu yeni çıkan fpyi nasıl kazanıyoruz çözen var mı

Aynen bende merak ediyorum. Nasıl değiş tokuş yapıyoruz, şartlar ne hiç anlamadım.?

Artık arkadaşlarınıza hediye olarak bunu gönderiyormusuz. İyi fırsat gibi görünüyor.

Id: 617058220

• ogunNnN kullanıcısına yanıt
    Arkadaşları ayıklama zamanı. Bu iyi oldu. Aktif olmayan arkadaşları sildim bile..
  • Sa beyler. Bende uyelik actim. Ilk kadro yaslandi 33-34 oldum ful sampiyon gittik. Bu sezon ilk 3 e giremicem. Revizyona gidiyorum bakalim

• Sizi başarıya götüren taktiklerden vazgeçmeyin. Yoksa uzun süre düzeltemiyorsunuz..
  • Maçı izlemek zorunda kalmasak oynardım ama hızlı geçiş yok. Her maçı da sürekli izleyemem yani saçma geliyo. Ya oynat ya da oldu bitti olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhnkrts77 G kullanıcısına yanıt
    2D Simultane ile maçı takip et 1 dakika sürüyor.
  • Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    eminmisiniz bir dakida sürdüğüne? telefonu modeli nedir ekstra bir ayar varmıdır?
    lgg3 kullanıyorum 7 dk civarı sürüyor bende. eskiden bluestacks üzerindede oyun çalışıyordu o zaman ise 3dk sürüyordu 2d maçlarda. benim iinde tek sorun maçların uzun sürmesi 7 yıldız kadoroyu tamamladım her bölgede en iyi admaları buldum fakat antreman puanı toplamak için öylesine oynatıyorum oyuncuları.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.