Bildirim
Pes Club Manager (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende bir çok kez hüsrana uğradım bu yüzden artık garanti olmayan paketleri kolay kolay açmıyorum. Sanırsam toplamda 3 kere 7 garantili paket geldi. Bazende garanti olmuyor ama paket iyi oluyor. inşaat bir kere etkinlikten gelmişti onun dışında düzenli olarak kupalardan almak mümkün antreman ve gençler için 2 adet inşaat şart. çünkü bunlar direk olarak takıma etki edebiliyor. bende sadece bu ikisini açtım 3. seçenek ofis olabilir diğerleri çokda önemli değil transfer piyasası çöğ adamlarla dolu (oyunun en sevdiğim yanı hile olmuyor bu yüzden) diğer facilityler ise pek bir katkı yapmıyor bende 3ü ortalama 2bin civarında parada bir noktadan sonra gereksiz 9 trilyon oldu.
taktik işi ise karışık herkes farklı birşeyler söylüyor ama benim anladığım kadarıyla kadrodaki oyunculara ve rakibe göre taktik yapmak lazım. Ben bir kere şampiyonlar ligi görevinde benden kötü barçayı 5-10 maç yenemedim dizilişi değiştirmeden sadece taktiği değiştirdim ilk maçta 3-0 rahat aldım. Başka bir örnek vermek gerekcek olursa bir oyuncuya 2 lig birde kupada eşit takımla büyük fark yedim. şuan onun dizilişini deniyorum 4 3 3 ve ataklar kanattan şuana kadar 3lü defansa hiç yenilmedim ve genelde fark attım. bek yoksa kanat forvetli dizilişler çok iş yapıyor aynı şekilde adam ortada adam bırakmamışsa ortadan oynamaya çalışıyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: juba09
quote:
Orijinalden alıntı: Tawheed
quote:
Orijinalden alıntı: juba09
çok merak ediyorsan atayım oyuncularımı:
not hiç para harcamadım. 1000tl harcayacak olsam avrupada 1.lik garantiydi. gerçi carlos gelse yine ilk 5 garanti olur ama 3 aydır lb çıkartamadım. bonus olarak altyapıdan da oyundaki ilk 7 yıldızı çıkartmak üzere olabilirim.
Hayatimda gordugum en yalanci adamsin sen arkadasim bu fotolar ve o oyuncular oyun konsolunda paylasildi senle alakasi yok sitelerden alip buraya koyman facia olmuş yazik kendinizi hakli çıkarıcam diyede her yola başvuruyorsunuz.
Bu fotoğrafların buraya eklemeden önceki bir tarihte facebook özel mesaj dışında herhangi bir yerde herhangi bir yerde paylaşıldığını göster istediğin parayı göndericem ve takımnıda almayacağım. Madem internetteki fotoları koydum kanıtla. Hodri meydan!
biraz daha önce yazılanları okusan zaten foto atmama bile gerek kalmazdı ama hiç para harcamadan böyle bir takım kurulduğunu kabul etsen kimse bintlye sadece 1er tane 5 ve 6 yıldız oyuncu kalmış takımı iteleyemezsin sende haklısın.
Sen su ekran görüntünu atsana birak bos kelam yapmayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben daha başlangıçtayım. Amatöre gelince mi sıralama puanı olayı geliyor? Nerde bakıyoruz puanımıza?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
attıklarımı tost makinesiyle atmadım ekran görüntüsü zaten. madem bir ithafta bulundun. bu fotoğraflar konsolda(konsolda bu oyun yok) paylaşıldı dedin bize de gösterde görelim kim paylaşmış. -
AlayınaGider birliğine davetlisiniz
300 coinlik paketi kesin alın oyundaki en iyi paket 3 veya 4. kez gelişi uzun süredir bu paketi bekliyordum. -
selam...
başlığı olabildiğince okudum ve genel olarak gördüğüm amatör ligdeyken özellikle 5* oyuncuları bile kullanmayın deniyor... iyi de mesela ülke takımlarıyla yaptıgın maçtan aldıgın oyuncular var yada etkinlikten falan gelen oyuncular var... bu oyuncuları almayıp ne yapacagım?
yetenek avcısı listesindeki oyuncular yaşlanmıyor mu... ust lıglere cıktıgımda atıyorum 5 sezon sonra da 20 yaşında kalıyor mu bu oyuncular ve yetenek avcılıgı lıstesınde ben alana yada satana kadar sureklı sabıt kalıyor mu...
diğer bir sorum ise oyuncu emekli etmek için ne yapmam lazım...
bir de ekte fotograf yollayacagım o fotografa göre yanlış mı yapmış oluyorum yani. bodozlamamı oynuyorum... bide dogru oynadıgımı mı sanıyorum yoksa :)
-
Yetenk listesindekiler kadroya almayınca yaşlammaz kadron iyi bence
quote:
Orijinalden alıntı: Agirretxe
Yetenk listesindekiler kadroya almayınca yaşlammaz kadron iyi bence
eyvallah hocam ama amatör 3teyim şuan... yani yazılanlardan anladığım bu oyuncuları kullanmayıp max 4-5*lı oyuncularla oynayıp bunları ılerde kullanın... gibi bir sonuç çıkarmıştım...
yani yanlış yapmamışım doğru yolda mı ilerliyorum -
Kadron ligine göre aşırı üstün. Şöyle söyleyelim. 5 yıldızlı takımlar yada 75-85 overall arası takımlar her sene şampiyon olamasanda seni profesyonel klasmana kadar götürür. 6 7 yıldızlı oyuncularını mümkün olduğunca saklamaya çalış. Ileriki seviyelerde veya menajer Kupasında cok ihtiyacın olacak.
bodozlama oynayınca boyle yapıyo insan işte :( tavsiyeler için teşekkürler...
son olarak bu emeklilik olayı nedir hacım... oyuncu kendi kendine mi emekli oluyor yoksa ben mi emekli ediyorum nasıl yapıyorum onu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxi -- 15 Temmuz 2016; 18:23:32 > -
Beyler fb formasi vs eklemek istiyorum nasil yapabilirim sizce
Arkadaşlar bugun pes menager 17 cikis tarihi belli oldu. 16 dan 17 ye fecis nasil olacak bilen var mi? Yada soyle sorayim 15 ren 16 ta geceniniz var mi?
muhtemelen oyuncunun yanında yazan sezonlar değişecek ve yeni pes oyununun database'i kullanılacak yani yeni 7 yıldızlar çıkacak. onun dışında zaten ayrıca güncellemeler de gelecek onları yazmışlar. -
GreenDay adlı birliğe beklerim birlik ID:1132545 AYRICA kullanıcı ıd 935984260 arkadaş ekleyin hediye yollayayım her gün -
Play store den indirmedim bi türlü neden acaba? Indiriyorum 100 oluyor tekrar yükleniyor yazısı çıkıyor ve yüklenmiyor.Yatarken açık bırakayım inşallah sabaha yüklenip girerim
Orta seviye 5 inci klasmandayım eklemek ıstersenız ID: 28221967. -
Arkadaşlar bu oyunda başlangıç liginden sonra cpuya karsimi oynuyoruz yoksa ligde gerçek kisilermi var? Ayrıca çabuk gelişmek için onerileriniz neler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X