Şimdi Ara

Pes Club Manager (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taktik seçeneklerini de atarmısın.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/VYpNkr.png

http://i.hizliresim.com/nrPpXl.png

Arkadaşlar durumum bu..
    Bana biraz fikir bilgi vs. verebilirmisiniz.. Yeni sayılırım..
  • Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Onlara hic karismadim hocam oldugu gibi duruyorlar.

• Arkadaşlar bu neymar messi ronaldo gibi yıldızları nasıl düşürücez 30 gold a açıyorum boş boş adamlar çıkıyor
  • ID : 897666797

Şimdi oyunda en iyi gelişme süreçlerinden biride coins sahibi olmak ve bunu davetiye kodu ile 20 coins alıp biriktirerek oyuncularınınzı 5 * üstü ve kaliteli bir takım haline getirebilirsinizi.

Seçenekler - Davetiye Kodu Gir den ID : 897666797 bu benim id yi yazarak 20 coins alabilirsiniz. 450 ye kadar cons bu şeklilde alabilirsiniz.

Sizde ID lerinizi başlığın altına ekleyip coinslerinizi arttırabilirsiniz.
  • Takim oyununu nasil arttiriyoruz

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Ayni oyuncu grubu ve ayni taktikle mac yaptikca takim oyunu artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Ayni oyuncu grubu ve ayni taktikle mac yaptikca takim oyunu artar.

Teşekkürler hocam bende diyorum overalli yuksek yeni adamlar koydukca niye dusuyo bu takim oyunu diye :D

• taktiğin bir önemi olmaması lazım
    sadece kim oynuyorsa onun artıyor bildiğim kadarıyla
  • Benim pes club hesabimda bu herkesi birligimize beklerim. Birlik adi Tevhid
    İSTEYEN OLURSA BU SEKİLDE SATARİM FİYATİ 300 TL HARCANAN PARA 1000 TL Tel: 05534732417

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Pes Club Manager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tawheed -- 3 Temmuz 2016; 17:53:58 >

• bu takıma 1000tl harcadıysan bırakman isabet olmuş.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Hahaha aynen hocam benim suan kadro genclerle bundan daha iyi, yetenek avciliginda biriktirdigim oyuncularida atarim bi ara para harcamaya gerek yok

• Koyun bakalim takımlarinizi gorelim isabetmi olmus olmamismi kolpacinolar.

• Ayrica bu takim buraya gelene kadar en az 20 sefer oyuncu sirkulasyonu olmusdur oyuna baslangictan bu zaman kadar butun takim hemen hemen bu sekildeki ust duzey oyunculardan kuruluydu.

• Noldu yahu bekliyoruz şu cok iyi takimlarinizi gorelim ??????

• Necis yaratiklar noldu resimmi arıyorsunuz internette bulamazsiniz bu takim ilk 100 icinde zorlamayin.

• çok merak ediyorsan atayım oyuncularımı:
     Pes Club Manager
     Pes Club Manager
     Pes Club Manager
     Pes Club Manager

not hiç para harcamadım. 1000tl harcayacak olsam avrupada 1.lik garantiydi. gerçi carlos gelse yine ilk 5 garanti olur ama 3 aydır lb çıkartamadım. bonus olarak altyapıdan da oyundaki ilk 7 yıldızı çıkartmak üzere olabilirim.

Vay vay çok iyi hocam baya iyi toplamışsınız bendeki tek sorun coins biriktiremiyorum dayanamadan 30 coisnlik paketlerden açıyorum ve sonuç hep hüsran, o sorunumuda halledersem çok iyi olacak üstteki arkadaşta ağır saçmalamış bende atarım bi ara görsün de akıllansın.
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yeni bir kaç katılanda oldu eğer antremanlarını beklettiğim 3 6 yıldız gençten biri 7 olursa oyunda ilk olabilir ve biri çok yakın eğer elimde bir tane 15 yaşında 7 oyuncu olsa 3 sezon erkenden başlamış gibi olurdum. 30 coinlik pakerlet genelde çok kötü ben sadece garantisi yada ihtimali yüksek olunca açıyorum. turnuvadan kazandığım paketleri bile efsaneler gelince açıyorum onun için bile bi kaç hafta bekliyorum :) lig zaten çok kolay hiç 6 7 kullanmadan en üst ligde çok rahat 45 puan topladım geçen sezon ama dünya turu ve kupa için adam saklamak gerekiyor. bir lb gelse 7lik kafroyu kurucam artık zaman olmuyor oynamayada.
    Üstad uzun bir aradan sonra yine oyuna başladım. 600 coinsi 2 tane 300'lük paketlerde denedim ancak sonuç tam facia çıktı iki tane 6 yıldızlık oyuncu harici gerisi resmen çöp.
    Şu anda Profesyonel Klasman 20 seviyedeyim ve kadrom vasat. Ligi 5-8 arası bitiriyorum.
    Anladığım kadarıyla kadro güçlü ise taktik dizilim ve teknik emirlerin bir etkisi olmuyor ama sizin dizilim ve emirleriniz nedir.? Kadroyu resimli paylaşır mısınız.?
    Son olarak hiç inşaat ehliyeti alan var mı.? Nasıl alınır.? Tüm tesisler 6. seviyede kaldı.
    Alt yapıdan saçma oyuncular geliyor.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.