Şimdi Ara

Pes Club Manager (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye kimse yazmıyor oynamıyormu artık kimse?
    son turnuva benim için çok kötü geçti hep kötü puansız rakipleri attı rakip olarak bu yüzden ilk 100e giremedim ve günde 3 kere toplama işlerileri dışında girmiyorum.
  • Bu oyunu ingilizce diye indirmedim bunca zaman eve gidince indireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR OYUNU SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM ANCAK EN BAŞTAN BAŞLADI KALDIĞIM YERDEN NASIL BAŞLAYABİLİRİM ÇOK ÖNEMLİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞKLER

• facebookla giriş yaptıysanız aydediyor yada silmeden önce bir işlem yapmanız gerkiyordu.
  • Pes Club Manager hesabımı satıyorum.

Nasıl?
    1 yıl öncesinde clash of clan hesabımı yine bu siteden satmıştım. aynı sistemle yani hesabı sizin telefonunuza aktararak eski telefon-yeni telefon özelliğiyle kod girerek.

Hesap özellikleri:
    hali hazırda 300 altın var hesapta.
    bulundugu lig. en üst ligin bir altı olan _Division Top Player
    3.6b nakit var.
    en önemlisi ise 5,6 ve 7 yıldızlı toplam 122 oyuncu scouting listte bekliyor. içinde neymar, klose, ramos, courtois, kroos, fabrecas, rooney, dezcko gibi harika oyuncular var.
    şu andaki kadronun 11 oyuncusuda 5 yıldızlı 19 20 21 yaşındaki oyunculardan kurulu.
    hesapta daha önce parayla 500-600 altın almışlıgım var

ücret: 400 liradır.

ilgilenen kişiler bana pm(mesaj) yoluyla ulaşırsan telefon numaramı vereyim watsapptan oyundan görüntüler atıp talep edilen tüm detayları da verebilirim. yeterli gördügüm bilgileri burada paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juma001 -- 26 Mart 2016; 13:51:33 >

• Beyler merhaba.

Amatör 3 deyim stadyum 2 geri kalan herşey 3 stadyum yükseltmeleri de full
    Kadro 780 civarı. Neymar ve iki iyi oyuncum 30 yaşında özellikleri düşmeye başladı. Bunları emekli etmek mi daha iyi satmak mı? Maaş 40 kusur milyon Sezon sonu oyuncu satmadan zor biriktirmeye başladım. 7 yıldız 18 yaşında boateng geldi. Listedeki 5 yildiz 3-4 oyuncuyla onu biraz kastim bir de 7 yıldız 23 yaş cavani var ve 30 lük neymar.

6 YİLDİZ rooney falan var 92 su an.
    Yaslananlari sarayım mi ne yapayım? Bir de scout listteki oyuncular sözleşme imzalanmazsa yaşlanmıyor mu?

• amatör3 deysen boş yere 6 7 adamları harcama ilerde lazım olacaklar. 4 5 yıldızlık kadrolarla rahat ligi alırsın ben olsam 5 bile harcamayabilirdim. ben ilk oyucumu 39 yaşına kadar oynattım ortalamanın altında kalınca sattım ama keşke satmasaydım emekli olanlar ayrıa bir listeye giriyor. hem ödülü var hemde önümüzdeki etkinlikte emekli oyuncular kullanılacak. anlaşmaları doğru zamanlarda (mesela gençken ucuza 5 yıllık vs) yaparsan parada fazlasıyla yeter ve geliştirmek için başka şeylere odaklanırsın.
  • Oyundaki grubumuza davetlisiniz: 1002530
    düzenli oynayıp menajerlik kupaları almayı hedefleyenleri bekliyoruz.
  • 1 gb güncelleme olur mu ya
  • keyifli oyun
  • Amatör 8 deyim ve butun takimim çok yaslandı. Seviye 3 genç akademisi en fazla 3 yıldız oyuncu veriyor ama mecbur genç takımı oynaticam 4-5 sezon yoksa maaslardan dolayı stadı 3 yapma şansım yok.
    Başka bir taktığı var mı bu işin?

Bir de şöyle bir insan azmani kaptanimiz var ne yapsak bu çocuğu : D Satıp stad mi yapsak : D

[simage]http://hizliresim.com/ljPggX [/simage]

Bu mesaja eklenen görseller:

Pes Club Manager

• hayatının hatası olur ou satacaksan yada sattıysan bırak hiç oynama derim.
    aylardır oynuyorum 7 yıldız kadromu anca tamamlayabildim. zaten 3 5 yıldızların arasında admı harecamışsın bari satma emekli et. stad felan hikaye düzgün kullanrısan parayı bir süre idare edersin ilerde paranın bi önemi kalmıyacak. bende 3k var boş duruyor. amatörde altyapı ve max 5 oyuncularla ligi kazanmaya bakın .
  • Stad hikâye ama onu yükseltmeden de akademiyi 5 yapamam ki. 3 yıldızlı gençlerle kadro kurmaya çalışıyorum şimdi Araya 3-4 5 yıldız aticam.

Peki bu oyuncuyu ne zaman emekli etmeliyim. Gücü çok düşünce edersem gelen odulde bir düşüş olur mu? Bir de ne Zaman emekli edersem o zamanki gücüyle mi emekli kadrosunda yer alıyor.
    Şimdi bir de onur listesi oyuncularından takım kurma çıktı ya.

• Merhaba arkadaslar 45 gunluk cezam bugun bitti, bu sure zarfinda bi etkinlik vardi da adini unuttum 30 coinslik actim benzema cikti 23 yasinda bende 6-7 yildizli kadro kuracagim ve hedefim world tour da ilk 500.

• Nidoran N kullanıcısına yanıt
    80 maç oynatıp istediğin zaman emekli edebilirsin listeye girdiğidnede istediğinde güncelleyebiliyorsun 28 29 yaşında günceleyip bırakabilirsin. emekli olmak ve özül sadece yıldıza göredir ve 5 yıldız ile üstü emekli olur.
  • Beyler amatör ligin bir altındayım hangi ligde kaç yıldızlı oyuncuları oynatmam gerek sizce. Ve yükseltmelerde hangi sırada gideyim para sıkıntısı çekiyorum stadı yükseltmek için 40 milyon istiyor okadar param yok bende stad bileşenlerini parça parça yükseltiyorum

• Bi de ilk 11 de olmayan oyuncular da maç sonunda gelişiyor mu yoksa az mı gelişiyor ilk 11e göre

• stad bileşenlerini parça parça yükseltmek uzun vadede kötü hiç yapmadım. bana kalsa en fazla 5 yıldız harcardım. ilk 11 dışındaki oyuncularda gelişiyor evet ama az.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ettim.

• kadromu kalabalık tutup iki ayrı takımla oynuyorum. yoğun maç temposunda bi takım yorulunca bir maçlık diğer takımı kullanıyorum sonra yine ilk takımdan devam. bu hareketimin bi dezavantajı var mı yada dayanıklılık seti kullanarak mı devam etmek daha iyi olur?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.