Şimdi Ara

Pes Club Manager (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takimi yaslandirmadan takim oyununu guclendirmek isteyenler sampiyonlar ligi etkinligindeki maclari kaybetsinler.surekli kaybederseniz ayni maci istediginiz kadar oynayabiliyosunuz ve takim oyunu gucu artiyo.guzel taktik degil mi?:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jairo27 J kullanıcısına yanıt
    Sen adamsin adam hocam ilk bi lig maci yaptim, ucl maçi teklifi gelsin diye gele gele benfica geldi, takimimi ayni taktikle saha surdum ama tam defans diyorum defanstaki kisi cok diyorum top cevirme uzun pas yapiyorum ki benim takim pas yapamasin, ama yinede iyi oynuyorlar bi bakiyorum suarez tum benficali oyunculari calimliyor 3 mac anca yaptim oda zorla takimimi durduramiyorum 3. Maci istemesemde yendim, ilk mac 0-0 2. mac 1-1 3. Mac 3-1 bitti, neyse 795 takim oyunuda iyidir bi lig maci yapar onu 800 yaparim. Tekrardan tesekkurler

• kesinlikle etkinlikte dolayı geldiler kaç aydır oynuyorum etkinlik dışında bir kere 5 yıldız geldi altyapıdan etkinliklerde listeyi sıfırlamak lazım. 15 16 yaşında gücü ne kadar düşük olursa olsun yıldızı 5 6 olan oyuncular çok rahat 95i görür. 25-26 yaşında kadroya çok yaşlı giren oyuncular takım oyunun fullenince güçleri düşmeye başlıyor uğraşmaya değmiyor bile ama gençler 10-15 sezon götürüyor.

takım oyunu olayıda çok iyimiş bilseydim yapardım daha önce sırf onun yüzünden elendim son turnuvada.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam gecen turnuvada 670 takim oyunu ile falan sampiyon oldum, yeterki sahada kaliteli ayaklara sahip ol, her turlu aliyorsun maci.

• benim daha kötüydü yanlış hatırlamıyorsam oyuncular iyi 2si dışında 6 yıldız fakat takım oyunu çok kötüydü. ilk sezon son maç sayesinde küme düşmeden kurtuldum. ikinci sezon 3. oldum. 3. sezon ise çok rahat kazanınca bu sezon 43 puana oynamaya başladım oda garanti gibi gözüküyor. bazı oyuncular sadece 1 sezon geçirdi bu yüzden onların takım oyunu daha düşük.
  • Oyuna baslamak istiyorum ben de.Ligimiz online mi?Transfer yaptigimiz takim da mi online?

• Beyler bu paketlerden hangisini acalim? Oyuna yeni basladim. 100 gold olandan mi acmak mantikli 20 mi?

• 100 daha mantikli ama soyle bir sey var 6-7 yildizli oyuncu cikma sansi daha yuksek paketler geliyor, suanki paketler ucuz duruyor ama iclerinden cop cikma ihtimali cok yuksek.

• Has özellik kampanyasindan faydalanmanizi öneririm...bilgiler var oyunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

Oyuna baslamak istiyorum ben de.Ligimiz online mi?Transfer yaptigimiz takim da mi online?

Daha indirmedim oynayanlardan cevap bekliyorum

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Hocam oyuna basla anlarsin anlatmaya kalksak uzar gider cok kapsamli.

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

Oyuna baslamak istiyorum ben de.Ligimiz online mi?Transfer yaptigimiz takim da mi online?

İlk baştaki alt ligler tamamen yapay zeka takımları. Yükseldikçe ligteki gerçek kişilere ait takım sayıları artmaya başlıyor. Ancak bu liglerde yarı online. Yani aslında diğer kişilerle direk karşılıklı oynamıyorsun ama onların kurdukları takımlar senin ligine atanıyor. O takımlarla oynarken onları yapay zeka yönetiyor. Ama takım kurgusu, taktik futbolcular başka bir kişinin kurduğu takıma ait.

Transfer diye bir şey yok, futbolcuları kart açarak rasgele alıyorsun. Birde pazara giden futbolcular var, onları açık artırma usulü alıyorsun. Ama kartla gelen futbolcular daha iyi genelde.
  • geliyooor

şu hayatta ne gerksiz insanlar var ya her konuya spam yapıp reklam linkleri paylaşmaya harcayacağın zamanı başka şeye harcasan 3-5 kuruşla uğraşmazsın o kadar uğraştın ne kazandın merak ediyorum eminim 1tl bile değildir.

neyse konuya dönersek bu kupalarda çok şanssızım yada bir yerde hata yapıyorum 830luk takım oyunu 950 üstü ve 10 oyuncuda özel özellik bulunan kadromla 3 maçta da berabere kaldım. ve şansa 3 puanla üst tura çıktım. o kadar oyuncu harcayıp özelliklere bastım çoğu birşeye yaramıyor. deplasman gibi özellikler herhalde online maçlarda otomatik deaktif oluyor. kalanlarıda denk gelirse 1-3 arasında artırım yapıyor. yinede 100den fazla güç farkının olduğu maçta düzgün bir şut bile yok.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyunda en cok canimi sikan sey paket acilimi bugun 10x 200 coinslik paket actim bi hulk cikti o da 5 yildiz gerisi tirt, simdiye kadar bana cikan 7 yildizlilar hep 30 coinslik tekli paketten cikti, mesela 7 yildizlilari kimler cikartmis diye bakiyorsunya bi turk gordum herif bale ve ibra cikarmis yani valla haksizlik oyuncu cikmiyor. 6-7 yildiz destekli diyor bence tamamen sallamasyon yok oyle bir dunya, adama takas teklifini kullanin derim oradan iyi oyuncu geliyor. Bu arada su reklam yapan arkadasi ben sikayet ettim sizlerde edin.

• eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    aynı durumdan muzdaribin son 1000 coin içinde daha 7 yıldız çıkartamadım. 200 + 100 lük paket açtım 15 oyuncudan 3ü 6 yıldız keşke 1 tane olsaydıda 7 yıldız olsaydı. biz yazılımcı olarak paketlerin sallamasyon olmadığını düşünüyorum fakat çok etkili olmayabilir mesela 7 yıldız şansı % 1 se %2 yapmışlardır en fazla. bir kere 7 yıldız garanti paketinden 1 otomatik birde şansa 7 yıldız çıktı ondan beri aylardır hiçbirşey çıkmıyor. harcamayacaktım ama hem indirim hemde 7 yıldız şansı olunca dayanamadım yine hüsrana uğradım. etkinliği boş geçmesekde 1 kupa daha alıp 7lik yıldızı kapsak bari :)
  • Oley bee 7. Orta seviye menajer kupasinida kazandim, insallah adam akilli bir forvet ve ya stoper gelir.

Edit: Lass Diarra geldi DOS 80 ovr 21 yasinda, hic yoktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 12 Şubat 2016; 11:28:26 >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır oynuyorum amatör 5teyim. Manager kupası var 9 gün sonra. Şuanki puanım orta seviyeden kupaya katılmaya yetiyor.sizce bu kadroyla şansım nedir? Yaş ort 30 oldu ilerleyip güçlerini düşürmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce? Amatör liglerde zorlanmıyorum orta seviye takımların genel ortalaması nedir aşağı yukarı fikir edinebilirim.. Cevaplarsanız çok makbule geçer kolay gelsin herkese.

• Guzel takimin var taktiginde guzel orta seviye menajer kupasini kura kolay gelirse alabirsin ancak kura zor olursa o defansla isin zor, daha 9 gun var antreman puanlarini biriktir, ilk olarak o kaleciyi bi 87 falan yap ardindan, defanstaki stoperlerine savunma antremani bas. Benim defans 795 idi ama 760 li adamlar gol atmisti olabililiyor yani boyle seyler bu kupada takimlar guclerinin ustunde oynuyor.
  • Anladım hocam defansta 7x oyuncu var önce onu sonrada kaleciyi kasarım. Taktiğim defans kalabalık pek gol yemiyorum ama amatör ölçüt değil aynen bana denk takımlar rahat gol atıcak. Tek güvendiğim hücum 4 lüm.30 gol attılar bu sezon. Bazı oyuncular çok farkediyor oynadığı yere göre. Di mariada mesela sahte koşucu özelliği var sağ açıktayken devamlı içeri girip ters ayakla epey gol atıyor. Ashley cole tanımındada hücumcu bek yazıyor adam defansta durmuyor hep ilerde. Doğru oyuncular geldikçe kolaylaşıyor oyun. Ucl etkinliğinden çok ümitliydim bir tek busqets çıktı dogru dürüst.Gençlik akademisine yoğunlaşıyorum hocam. 8 gün arkadaşlardan gelen hediye puanlarıyla beraber biraz maç yapıp defans basıcam şehri geliştiricem. Oyun beni çok sardı. Arkadaş yeriniz varsa 113-423-49 kodum. Birbirimizi ekleyelim hocam. Kullanıcı adım berke.
  • Bir kupada daha müzeye götürüp 7 yıldızı kaptık :) takım genç beni 5-6 sezon daha götürür 30 yaşında 900leri göreceğiz umarım :) 6 7 yıldızları kesinlikle 4-5lik adamlarla kullanıp ziyan etmeyin. iyi kadro ile alacağınız ödüller çok daha iyi olacaktır.

ekleme birde takım oyunu çok önemli maksimum seviyeye getirin bırakın yaklaşık 3 sezonda fullenir ondan sonra önemi kalmıyor. devre arasında da kesilikle takım oyunu vermeyin. ben kupada grupda golsüz 3 beraberlikle zor çıktım takım oyunu ve özellikleri ekleyince yarı final finali raht aldım son maç 5-1 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 13 Şubat 2016; 11:33:54 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.