Şimdi Ara

Pes Club Manager (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolay gelsin oyundaki başarı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim...

http://i.hizliresim.com/dkl9Xr.jpg
    http://i.hizliresim.com/7MWj6m.jpg
    http://i.hizliresim.com/lvPAOl.jpg
    http://i.hizliresim.com/Vv8j9V.jpg
    http://i.hizliresim.com/D4WjG6.jpg
    http://i.hizliresim.com/E5WjOn.jpg
    http://i.hizliresim.com/W18j8Y.jpg

Oyuna sadece günlük giriş yapanları ekliyorum hediyeniz garanti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jairo27 -- 25 Ocak 2016; 3:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bizde sans yokki boyle oyuncular ciksin :)

• 7 yildiz oyunculari etkinliklerden kazandim hocam:)

• sadece şansla değil şansla 7 yıldız çok nadir çıkıyor 7 yıldız toplamak için en ideali etkinliklere iyi hazırlanmak buda iyi oyuncuları hemen harcamamakla oluyor. arkadaş türkiyeden ilk full 7 yıldız takım çıkartmaya ilk adaylardan biri ben işe girdikten sonra 1-2 ay aktif oynayamadım kadronun anca yarısını toplayabildim :) o kadar oyuncu açtım sadece 2 yada 3 tanesi şansa çıktı 300 coine 7 yıldız garantili olan etkinlik dışındakiler çöptü resmen.
  • Suan yetenek avciligi listesinde 2 tane 6 yildizli var onun harici hepsi 5 yildizli. İki 6 yildizli oyuncudan biri giris bonusundan geldi. Diger 6 yildiz olanda 150 coins lik paketten cikti.

• Anadolu takımı kıvamına geldim :) bütün kadroyu altyapı oyuncuları ile doldurdum.
    Japon ve Taylandlılarla baş etmek zor. Hem bu şekilde oyundan daha fazla zevk almaya başladım.
  • Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Bendeki kadro da iyice yaşlansin bende oyle yapicam tahmin edebiliyorum kucuk oyuncularla basari kovalayabilmenin zevkini. Hem coins biriktiririm hemde daha fazla zevk alirim.

• Günlük giriş yapanlar id lerini yazabilir mi?

• onur listesine oyuncu eklemenin faydasi nedir ?
  • Belli sayida oyuncu eklersen listeye başarilar bölümünden ödül alirsin...
  • Arkadaşlar merhaba oyuna sürekli girerim ekleyin hediye yollarız birbirimize id,m 692612167.
     Pes Club Manager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beratya -- 27 Ocak 2016; 5:11:51 >
  • Orta seviye 4.ligdeyim şimdiye kadar bi kez 2. bi kez 3. oldum diğerlerinde şampiyon oldum.kadrom yukarda,biraz kötü gibi ama oyuncuları yetenek avcısı listesinde biriktirmeye çalışıyorum gelecekteki zorlu sezonlar için.oyun stilim kontra atak-kısa pas-geniş-önde baskı-ölçülü.stadyumu 4.seviye yapmak üzereyim sonra gençlik akademisini 5. Seviye yapıcam.sizce nasıl genel olarak durum.tavsiyelerinizi bekliyorum. 692612167.

• Beratya B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle şunun bilinmesini istiyorum. Yenilmeyen bir taktik yok. Daha üst seviyelere çıktıkça takımınız ve taktiğiniz ne kadar iyi olursa olsun ortalama 3-4 mağlubiyeti kabullenin şimdiden.
    Dizilişin'den bağımsız konuşuyorum, kontraatak taktiği her zaman başarı getirmiyor. Takım ruhu gelişmiş ve pas oyunu oynayan her takıma karşı zorlanırsın.
    Genel olarak ben artık işin fantezisine başladım.Alt yapıya eğildim. 15 yaş 4 veya 5 yıldız avındayım. Bütün tesislerim son noktada. inşaat ruhsatı izinlerini alabilirsem 7. seviye stadım olacak.
    Arkadaş listenizdeki daha üst seviye takımlarla hazırlık maçı yaparak eksiklerinizi bulun.
    Oyun güzel, keyif almaya bakın :)
  • 20 gündür oynuyorum ama bayağı yoğun oynadım bu sürede. Regular 4. Lig'teyim şu an. İnşaatlar maalesef bu sürede benim hızıma yetişemedi ve herşey 3. seviyeye yeni çıkabildi. Bunun sıkıntısını yaşıyor takımım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 27 Ocak 2016; 16:02:01 >
  • Orta seviyede yari finaldeyim 50 dk sonra macim basliyor takimima guveniyorum eleme turunda muthis bir hucuma hattina sahip takimi 3-2 yendim suarezin golleriyle bu arada beyler daha fazla gp kazanmak icin fan clubu mu gelistirmem lazim yoksa stadyumla mi ilgili bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Orta seviyede yari finaldeyim 50 dk sonra macim basliyor takimima guveniyorum eleme turunda muthis bir hucuma hattina sahip takimi 3-2 yendim suarezin golleriyle bu arada beyler daha fazla gp kazanmak icin fan clubu mu gelistirmem lazim yoksa stadyumla mi ilgili bu.

Başarılar dilerim :)

Ben ilk katıldığım bu Menajerler kupasında maalesef ilk turda elendim :/ Şimdi taktiğimi değiştirdim ve 4 2 2 2 yaptım. Bu daha iyi gidiyor şu an ama forvet sıkıntım var. Agüero 32 yaşında, o da gitti mi 5 yıldızlara kalacağım. 7. Menejerler kupasına kadar durumu düzeltmeye çalışıyorum ama zor kazanılan coinlerle açtığım kartlarda hep 5 yıldızlı futbolcular geliyor ve %80'de defans geliyor. Bugünkü attack kartlarında şansımı denemekten başka çare kalmadı.

Sorunuza gelince benim açıklamalarından anladığım sponsorluk anlaşmalarının getirisini arttırmada ofis önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 27 Ocak 2016; 15:41:40 >

• "Ronin1453" aynen dediğin gibi hazırlik maçında olsun ligde olsun kendimden güçlü takımları yenemiyorum bi türlü. "Buyukbang" kardeşim seninle hazırlık maçı yaptım az önce resmen dağıldım 0-3 bitti:) aguero ve pandev çok iyi oynadılar ayrıca ...bi kaç gündür maç yapmıyorum takımın düşmesin diye çünkü manager kupasında yarı finaldeyim overall'ı 800 lük takımları yenmişim çok şaşırdım. Bu arada menager kupasını kazanırsam ne kadar ödül alırım ona nerden bakıcam bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beratya

"Ronin1453" aynen dediğin gibi hazırlik maçında olsun ligde olsun kendimden güçlü takımları yenemiyorum bi türlü. "Buyukbang" kardeşim seninle hazırlık maçı yaptım az önce resmen dağıldım 0-3 bitti:) aguero ve pandev çok iyi oynadılar ayrıca ...bi kaç gündür maç yapmıyorum takımın düşmesin diye çünkü manager kupasında yarı finaldeyim overall'ı 800 lük takımları yenmişim çok şaşırdım. Bu arada menager kupasını kazanırsam ne kadar ödül alırım ona nerden bakıcam bulamadım.

Evet gördüm biraz önce maç sonucunu :) Aguero müthiş bir golcü gerçekten ama benim takımda yaş nedeniyle artık sonra demlerinde maalesef. Regular Managers Cup'taysan ödül 40 Coin veriyor. Bunu sağ üst köşedeki Managers Cup simgesine tıkladığında açılan ekranda görebiliyorsun.

Gerçi ben elendim ama şöyle bir taktik vereyim sana. Managers Cup'a çıkmadan önce istediğin kadar oyna ama en son sezon ortasına gelmeyi ihmal etme. Bu noktada oyuncu kondisyonları %100 oluyor. Orada antremanını da yaptır oyuncu puanları yükselsin. Sonra maçına çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 27 Ocak 2016; 16:09:59 >

• Son durum olarak ekleyeyim,

Ligde son maç öncesi ikinci sıradayım, üst lige çıkıyorum ama şampiyonluk gitti. İkili averajda iki maçta da rakibe yenildiğimden şampiyonluk şansım yok.

Pes Club Manager

Kupa'da yarı finaldeyim. Rakibi analiz ettiğimde benden güçlü olduğu gözüküyor ama futbol bu. Bir kere gelip gol atar kazanırız belki :)

Pes Club Manager

Gol krallığı her türlü benim. Buraadn 17 coins gelecek. Sponsorluk anlaşmalarınızı gerçekçi düşünerek yapın. Az kazanın ama kazanın.

Pes Club Manager

Tesis olarak inşaat ruhsatı alana kadar beklemedeyiz. şu an geliştirecek başka birşey kalmadı.

Pes Club Manager

Ve kadroma göre dizilişim. Sadece bu yıl denediğim bir diziliş, şayet ortasaha oyuncularınız iyi ise ve takım uyumunuz 900 üzeri ise bu taktikle çok takımı tokatlarsınız.

Pes Club Manager

• Beyler az once girem dedim macin sonuclari belli olmus 2-1 kazanmisim Finalde 778 adamla yapacagim daha kolay gibi ve 3 stoperle oynuyor onunda defansi kotu, gecen pazarda dos gordum aldim ve taktigi degistirdim, cok sukur orta sahadaki defansif sorunu cozdum, kisa pas,top cevirme,onde baski, olculu baski taktigi ile oynuyorum.

http://i.hizliresim.com/jVRkLm.png

Bu arada eklemek isteyenler icin id:943865007

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.