Şimdi Ara

Pes Club Manager (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Orta seviye klasman 15 deyim benim top 808 lige gelen adam 853 diger iki kiside 805 ve 750+ fln. Bu durumlarda yapmaniz gereken basit kendimizi 853 gucundeki adama her iki mactada da yenilmis olarak sayiyoruz, geriye kalan 16 macta bizimle gucu dengi dengine olan adami mutlak suretle yenip en kotu 1 maci yenip 1 maci berabere kalacagiz. Diger maclari kesin yenmeye bakacagiz ama illaki diger maclarda berabere kalacagimiz bir mac oluyor. Ben bu strateji ile sampiyon oluyorum, sizin performansiniz ise suan icin normal ileriki seviyelerde zorlanma sansiniz yuksek. Benim gibi matematiksel hesaplar yapabilirsiniz eger takiminiz cok cok iyi olursa tabikide bunlara gerek kalmaz.

Bilgi için teşekkürler. Benim takım şu an 803 oldu, demek ki üst lig için bir miktar daha güçlendirmem gerekiyor takımı.

• buyukbang kullanıcısına yanıt
    Herhalde sizin eski sistemde kadronuz iyiydi yeni sisteme gecincede yeterli kaldi size sunu soylemeliyimki eger oyun gucunuze gore rakip atarsa simdiden zorlanirsiniz ancak lig seviyesine gore atarsa herkesi ezer gecersiniz suanki klasmana gore gucunuz cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim meehaba oncelikle.
    Evet ben Profesyonel Klasman 11.seviyedeyim. Haliyle rakipler zor. Lig 10 takimli ve 3 tanesi bot takimlar geri kalan 7 takim online kullanicilara ait. Ozellikle Tayland ve Japonlar varsa liginizde yandiniz. Hayvanogluhayvan takimlarla geliyorlar. Bizde direnmeye calisiyoruz. Epeyce fazla sampiyonluk ve kupam var ama hep ayni taktik bir sure sonra verimsizlesiyor. Oyunda surekli guncelleme ve oyuncu ozelligi gelince haliyle verim alamiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Taktik, dizilim ve taktik ayarlarinin gorselini atar misin Eyup kardesim.?

• Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 online 7 bot demek istediniz sanirim ayrica dediginiz gibi bu cinli japon fln her ne ise kadrolari cok guclu bence onlara ayri kampanyalar duzenleniyor, internette videolarini izleyin nasil paket aciyorlar

http://i.hizliresim.com/m1MGg8.png
    Hocam kontra atak ve uzun pas oynuyorum bunlar haricinde hersey normal.

Hayir hayir tam aksi Profesyonel klasmanda 7 online kullaniciya karsi oynuyorsun.

Hocam ben orta seviyedeyim yapmayin ya isimiz zor desene

• Şu anda ligde iddiam yok. Tekrar senin taktiğini deneyeceğim. Amacım ligi bitirip bonusu almak. Yeni oyuncu paketi almam gerekiyor. Takim yaslandi ve cogunlugu 5 seviye oyuncu.

Hocam ligdekiler guclu mu yani cok guclu degilse dedigim hucuma yonelik taktikleri deneyebilirsin.

Benim takimima nispeten gucluler. Senin taktik su ortamda mantikli ama benim ileri uçta buyuk sikinti var. Senin taktigin puf noktasi kanatlar, forvet arkasi ve forvet cok cok iyi olmali.

Hocam birde bendeki oscar da has ozellik olarak kontra atak ozelligi var yani taktige uygun, suarez arada tek basina bi toplar suruyor gormeniz lazim ama gel gelelim guclu takimlarla karsilasinca suarez o takimlarin iyi kalecilerine karsi gol atmakta zorlaniyor.

• quote:

Herhalde sizin eski sistemde kadronuz iyiydi yeni sisteme gecincede yeterli kaldi size sunu soylemeliyimki eger oyun gucunuze gore rakip atarsa simdiden zorlanirsiniz ancak lig seviyesine gore atarsa herkesi ezer gecersiniz suanki klasmana gore gucunuz cok iyi

Eski sistem nedir tam olarak? Ben 4-5 Ocak gibi başladım bu oyuna, öncesinden mi bahsediyorsunuz?
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Siz 15 gundur basladiniz yani hocam ben haziran ayinda baskadim suanki sistem yalan olmasin valla 2-3 aydir geldi valla eski sistemde lig yine ayni 10 takimdan olusuyordu falan ama sonu yoktu bunda amatorsun sonra orta seviye sonra da profesyonale geciyon onda oyle bisey yok gidebildigin kadar gidiyordun onun haricinde hersey ayni.

• quote:

Siz 15 gundur basladiniz yani hocam ben haziran ayinda baskadim suanki sistem yalan olmasin valla 2-3 aydir geldi valla eski sistemde lig yine ayni 10 takimdan olusuyordu falan ama sonu yoktu bunda amatorsun sonra orta seviye sonra da profesyonale geciyon onda oyle bisey yok gidebildigin kadar gidiyordun onun haricinde hersey ayni.

Teşekkür ederim bilgiler için, oyunun geçmişini de öğrendim sayenizde :)
    Eyüp kardeşim takımım, taktiğim ve son durum şu şekilde.;

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Pes Club Manager

Gördüğün gibi ilk 5 içinde hepsi online oyuncu. Son 3 maç senin bahsetmiş olduğun taktikle 1 kupa 3 lig maçı yaptım. Kupa'da lig liderine karşı evimde 0-1 yenildim. Ligde son 3 maçta 1 beraberliğim 2 galibiyetim var. Hedef en azından ilk 3 şimdilik. Kadro olarak stoperlerimden kaynaklı sıkıntı var 3'ü 18 yaşında ve yıldızlarına göre kaliteleri düşük.
    Bu forumu oyunu oynayanlara yardımcı olmak amacıyla kullanıyorum ama katılım yok gibi.
    Oyun her hafta hemen hemen güncelleniyor ve yeni şeyler ekleniyor.Bu anlamada insanı sıkmıyor.
    Bir maçta 17 şut atıp en az 5 %100'lük gol pozisyonunu değerlendirmeden yenildiğim maçları da bilirim.
    Oynayın yani, şu anda kategorisinin en iyisi.
    Zaten 2016 yılı içinde normal Pes2016'da yayınlanacak.

Bana gore en iyi mobil oyun, alt yapisi cok saglam, ve konami biz kullanicilarin arkasinda duruyor nedenini ya buraya ya da ozelden size yazarim inanamayacaksiniz verdikleri destege Taktige gelirsek şuan icin ise yaramis gibi gorunuyor hocam.

• hiçbir zaman lig atlamak için plan yapmayın iyi oyuncu sağlayabilmek için plan yapın mesela ben pro4de bu sezon son maçta küme düşmeyi önledim düşmedim fakat düşseydimde çok önemi yoktu 9 tane 6 yıldızlı takım oyuunu 400 olan gençlerden kurdum kadromu önümdeki 10 sezon yükselmek garanti gibi birşey ama o adamlar saklamayıp her sezon 1-2 tanesini harcasaydım şuan olduğum yere bile yükselemezdim. bi önceki ligde daha güçlü adamlar denk gelmişti ama 4 rakip varken 1ini geçsem yetiyordu şimdi 700lü çok adam geldi benim takım genç ve neredeyse küme düşüyordum. şu takım bi 900 olsun bir kaç sezon sadece ligden baya coins gelicek 10 sezon sonra tekrar yapılandırmaya gidicem bu şekilde oyun çok kolaylaşıyor birde etkinliklere denk geitrip iyi tkımla girince hem iyi coin geliyor hemde iyi oyuncular.aynısını altyapı içinde yapabilirsiniz ben 1 aydan fazla oynamadım sadece etkinliklere katılıp takımı korudum o arada full 4 yıldız ve iyi gençlerle doldurdum altyapıyı. aynı yaşıt takımlar 25 yaş üstünde çok iyi oluyor.

• juba09 kullanıcısına yanıt
    Kardesim kadronu, taktiklerini vs paylasirmisin.? Ben altyapiya pek onem vermiyorum.

• yukarıda paylaştım ekstra olarak detaylı ayarlardan sadece ofsaytı açmıştım öylece kaldı. genelde kullandığım kısa pas, kontra , agresif, top kapma tarzında ama belli olmuyor herşeyi deniyorum oyundaki yazan ipucuna görede yaptım bir faydasını göremedim rakip iyise kontra uzun top oynayınca topu bile alamıyorum ki gol atayım. oyun çok garip top çevirme oynamadan kotrayla benden iyi rakibe %80 topla oynamayla oynadım bugün. fm gibi değilki hızlıca istediğin kadar maç yap test et. bu yüzden deneme yanılmayla öğrenmekde zor bi oturuşta en az 1000 maç test edebilsek aradaki farkı net alnayabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.