Şimdi Ara

Pes Club Manager (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende uzun süredir hem zaman olmadığından hemde bu sebepten dolayı oynamıyorum hesabı sadece pesclubmanager.net'i aldığım için silmedim eskisi gibi global etkinlik olursa iyi kadroyla girip listede ilk sırlarda yer alıp reklam yapmayı düşünüyorum.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    ilk etkinlikte kadro yaşlanacak sonra gene başa döneceksin hocam
  • global etkinliklerde ligdeki gibi maç yapınca yaşlanmıyorlar ben 6 yıldız kadroyu o şekilde kullandım. 29 yaşında getirip ondan sonra hiç ligde maç yapmayıp sadece etkinliklerde geçek oyunculara karşı maç yaptım. birinde site adı kullanarak avrupa sıralamasında iyi derece yaptım tam reklamı olcak hit gelecekken sitemi hacklediler. aradan da zaman geçince dereceye girmek için 7 yıldız kadro şart oldu. millet sabahn akşam oynayıp para verip kadro yapıyor herhalde yarısı 7 yıldız takımlar var nadirde olsa.
  • aynen p2w oyun gece gündüz oynayıp coins kasacaksın yada para vereceksin
  • Dostlar merhaba,
    Taktiğimi pas oyunu yapmak istiyorum ancak ne yaptıysam beceremedim. Taktikler konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

Dostlar merhaba,
    Taktiğimi pas oyunu yapmak istiyorum ancak ne yaptıysam beceremedim. Taktikler konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.?

Orta sahayı kalabalık tut (bir oos 2 göbek, veya 1 oos - 1 göbek - 1 dos), kısa pas ve top çevirme ile oyna ama takımı aynı kadro ile 4-5 maça çıkar takım uyumu artacak ve oyuncuların daha iyi pas yapacak.
  • 4-5 maç yetmez 1 yada 2 sezon birlikte oynayınca maksimum seviyeye ulaşıyor takım oyunu
    ayrıca elindeki oyunculara göre taktik yap ben bir kadro yaptım ortalama 885 bu yüzden büyük takım gibi oynuyorum kontra yapmıyorum topu tutuyorum vs.
  • Yeni basladım tavsiyelere acığım o kadar fm oynadım burda da basarılı oluruz heralde.. oyunda parayla alım satım var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ä°nternet paketim yetmez buna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm ile hiç ilgisi yok çok basit ve basit taktik dışında birşey yok ama top eleven gibi saçma sapan bir oyunda değil
  • Başlanirmi beyler oyuna ?? Football manager 2016 mobile mükkenmel olmuş fakat calisan apk yok onun yerine buna başlamayi dusunuyorum

• football manager kadar derin bir oyun bekleme fakat top eleven gibi saçma sapan birşeyde değil. datavase ve grafik motoru bildiğimiz pesten tek kötü yanı sürekli oynayınca çok zaman gerektiriyor ve oyuncular çok hızlı yaşlanıyor. düzenli oynarsan bir hafta 10 gün de bir kadro değiştiriyorsun.
  • Birkaç gündür oynuyorum ve gerçekten sardı bu oyun. PC başında FM CM oynamaya gerek yok, aynı tadı alıyorum. Oyunları genelde sadece 2D oynuyorum, eski CM'ler de sevdiğim gibi. 2D'de maç anlatım yazıları, o GOALL yazıları yok, o da olsa tam olurmuş. Top Eleven gibi parayla coin satın aldırmaya ya da saçma sapan sponsor linklerine zorlamıyor. Kolaylıkla ücretsiz oyuna devam etmek mümkün, zaten zevki de böyle çıkıyor. Genel olarak zevkli bir oyun, Futbol Menejerlik oyunlarını sevenlere denemelerini tavsiye ederim.

Oyunda 50 arkadaş eklemek mümkün ve arkadaşlar her gün birbirlerine rasgele hediye yollayabiliyorlar. Hediyeler sizin hesabınızdan düşmüyor, yani arkadaşlarınıza bedavadan hediye kazandırmış oluyorsunuz. Tabi bu 50 arkadaşın hepsi birbirine her gün hediye yollayınca da gayet güzel bir kaynak ortaya çıkıyor Tek sorun o 50 arkadaşı nasıl ekleyeceğiniz. Onunda yolu bu gibi ortamlarda ID'nizi paylaşmak. Ben kendi ID'mi vereyim, lütfen sadece düzenli olarak oyunu oynayan ve her gün hediye gönderecek arkadaşlar eklesin: 742928015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 9 Ocak 2016; 10:31:59 >

• Bekliyoruz pes 16 :)

• Indiriyorum insallah Fenerbahçe vardır

• buyukbang kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam valla gecen listede bir cok kisiyi sildim kimisi oyunu birakmis kimisi bilerek hediye yollamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Ekledim hocam valla gecen listede bir cok kisiyi sildim kimisi oyunu birakmis kimisi bilerek hediye yollamiyor

Evet bu temizliği düzenli olarak yapmak lazım, oyunu bırakanlar olabilir zamanla. Şimdi sizin takımla bir dostluk maçı yaptım ve 2-1 yenildim :) Suarez çok iyi bir santrafor, oyunda ilerledikçe denk gelirse almak isterim. Şimdilik benim takım sizin seviyenizin gerisinde. Üstünde çalışmam lazım
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Gordum hocam, ben biraz fazla oynuyorum ama suarez'den daha fazla sey bekliyordum kiliti acma konusunda cok sey yapmadi yasi 31 oldu gecen antreman bastim 100 oldu suan orta seviye menajer kupasini almak icin lig oynamayacagim kadroda yasi 30-31 olanlarin gucu dusuyor (ama yetenek avciligi listesinde oyuncu dolu gencler ve fena degil gucleri)

• 30 coine tekrar (retry) edilebilen scout kartlarından aldım. İlk oyuncu 5 yıldızlıydı beğenmedim şansımı tekrar denedi ve yedi yıldızlı Sergio Aguero çıktı. 19 Yaşında ve 83 puan değerinde. İlk iki üç maçınsa sessizdi, şimdi bir açıldı her maç üç beş tane atıyor. Müthiş çıktı.

Bu tekrar (retry) edilebilen scout kar fırsatı bugün sona eriyor. Elinizde coin varsa iyi yatırım, tavsiye ederim.
  • garanti bir tane 7 yıldız veren scoutu görünce hiç kullanasım gelmedi tekrar edilen scoutu büyük ihtimalle yine çöp çıkacak diye. uzun süredir oynuyorum çok futbolcu açtım hala 11 kişilik 7 yıldız lı kadromu tamamlayamadım. tamamlayınca rekor kırıcam :) sitem içinde tanıtım olur dünya kupası geri gelse sağlam kadro yapıcam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.