Şimdi Ara

Pes Club Manager (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi her takımda thomas müller var bu nasıl iş :D Henüz altyapıdan doğru düzgün oyuncu çıkartamadım. Stadyum seviyesini 3 yapıyorum daha 25 maç var bitmesine ondan sonra diğer tesisleri geliştireceğim yoksa coinler bitince işimiz yaş. Altyapıya yatırım yapma vakti geldi. Her sene şampiyon oldum seviye 11deyim. Bakalım nereye kadar gidecek :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 22 Eylül 2015; 1:26:47 >
  • Mecburen aynı oyuncular dönüyor. Benim en sevmediğim tarafı aynı oyuncunun tekrar gelmesi. Coins,seviye yükseldikçe yetmeye başlıyor. Biraz sıkın dişinizi. Oyunda aradığım şey ise 4 mevsim olayı😁 Oyunda topukla Henry tarzı goller atılabiliyor . Daha Artistik goller aramıyor değil gözler 😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaybeeyupi1965 -- 22 Eylül 2015; 2:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaybeeyupi1965

Mecburen aynı oyuncular dönüyor. Benim en sevmediğim tarafı aynı oyuncunun tekrar gelmesi. Coins,seviye yükseldikçe yetmeye başlıyor. Biraz sıkın dişinizi. Oyunda aradığım şey ise 4 mevsim olayı😁 Oyunda topukla Henry tarzı goller atılabiliyor . Daha Artistik goller aramıyor değil gözler 😆

Üstad oyunda oynadığımız maçta skorun sonucunu hemen görme şansımız yokmu? Çoğu maçta sıkılıyor insan.

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Mesela şampiyonluğu garantilediğimizde böyle bişey olsa güzel olurdu ama malesef yok. Bence sezonluk takım sayısı az ve oyun hızlı ilerliyor. Oyuncularımıza dışardan teklif gelse daha güzel olur. Coin durumundan dolayı sadece belli havuzdan transfer oluyor. Sıkılma burda başlıyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: vaybeeyupi1965

Mesela şampiyonluğu garantilediğimizde böyle bişey olsa güzel olurdu ama malesef yok. Bence sezonluk takım sayısı az ve oyun hızlı ilerliyor. Oyuncularımıza dışardan teklif gelse daha güzel olur. Coin durumundan dolayı sadece belli havuzdan transfer oluyor. Sıkılma burda başlıyor bence

Oyunda son level kaç kardeş birde genel sıralamaya nerden bakılıyor?
  • bildğim kadarıyla level sınırı yok gibi benim gördüğüm en fala 90larda biri vardı. level sıralaması diye birşey yok eventlerde sıralamalar oluyor sununcuda avrupada ilk 10dayım :) bu arada çok yakında fan sitesini de açıyorum.
  • Football Managerin android oyunu yok mu arkadaşlar. Fm den sonra hiç bir menajerlik oyunu sarmıyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Football Managerin android oyunu yok mu arkadaşlar. Fm den sonra hiç bir menajerlik oyunu sarmıyor beni.

Var fmh 15 var 16 cikmadi

Bu oyun nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm dandik bi onu bilirim.. hic sarmadi beni.. 16 da 15 in aynisi. Kapak fotosu değişmiş geri kalan aynı o derece vasat..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm ile top eleven arasında karma yapmışlar motor datebase felan pesle aynı zaten. tüm manager oyunlarını denedim mükemmel olmuş. çok detay isteyn offline takılmak isteyenler için fm iyi ama online özelik olsun çok fazla detayla uğraşmayayım diyenler için pescm. cm ve diğer oyunlar bence çöp. top eleven felan zaten managerlik oyunu değil futbolla bir gram alakası yok.
  • Level olarak 90 ve üzeri gözüküyor. Üç haneli level sıralaması daha yok. World Cup'ta ilk 300'e girdim ama devam etmedim ödülleri alıp bırakıyorum. Oyun gelişime açık,bakalım daha ne yapacaklar

• Benim gibi fm ye artık vakit ayırmayan menajerlik hastaları için ilaç gibi olmuş daha yeni keşfettim.
    Hazır burada oyunla ilgilenenleri de görmüşken ID bırakalım 759964838. Arkadaşlar birbirlerine her gün rastgele bir gift (hediye) atabiliyor. Boş geçmemek lazım.
  • Hangi ligler var acaba bu oyunda?
  • slm arkadaşlar telden oyunu sildim bi daha yükledim takımım silinmişti yardımcı olurmusunuz pes club manager
  • oyunu sildi tekrar kurdum oyunum gitmişti tekrar nasıl takımımı alırım acil yardım
  • Bilmeyen arkadaşlar için belirteyim ; numara ve isim düzenlemesi yapılabilir.

• Merhaba ben hala bu oyunu oynamaya çalışıyorum hiç 7 yıldızlı oyuncum olmadı nasıl çıkıyor coins satın alınca felanmı yedi yıldızlı oyuncuya sahip olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebelatas12

Merhaba ben hala bu oyunu oynamaya çalışıyorum hiç 7 yıldızlı oyuncum olmadı nasıl çıkıyor coins satın alınca felanmı yedi yıldızlı oyuncuya sahip olabilirim.

Hocam cikmiyor bosuna ugrasmayin eskiden iyi oyuncular gelirdi simdi hep çöp, biz oyunculari gercek para ile coins almaya diretiyor.

• bende bayadır oynuyorum son 1.5 aydır sadece antreman ve trainging point felan topluyorum 2 ker 5lşk oyuncu aldım he çöp çıktı. kadroda 4-5 tane 7 yıldız var 11e tamamlayıp hepsini birlikte kullanmak için uğraşıyorum. şuan 6 yıldız ağırlıklı kadrom var oynayasım gelmiyor adamlar çok erken yaşlanıyor bu kısmı çok saçma iyi kadro kurmanın hiçbir önemi yok nede olsa her hafta yeniden kadro kurmak gerekiyor.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 7yıldız oyuncunun çıktığına sevinemiyorsun oynatsan hemen yaşlanacak oynatmasan bi dert o yüzden oyunu bıraktım c.ronaldo ibra felan vardı kullanamadan sildim oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.