Şimdi Ara

Pes Club Manager (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok üstad ne yaptıysam taktiğimi pas oyunu yapamadım senin dediklerinlede olmadı. Acaba ince ayarlardan birseyler mi yapmak lazım.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim orta sahada matuidi ve oscar var baktim adam akilli pas yapamiyorlar bende taktigi top cevirmeden, kontra ataga cevirdim ve uzun top yaptim simdi daha iyi oldu eskiden mac bitecek hala top ceviriyorlardi, gol atamadan mac bitiyodu, simdi farka gidiyorum.

• Beyler bende markovic var tam bi makine oyundaki en hizli futbolculardan biri. Antremanda da teknigi sectim o yonude gelisti. Asil yeri sag taraf ama sola koydum gucu daha fazla geldi kisacasi adam her iki yonde oynuyor joker gibi ve kiliti açabilen bir oyuncu.

• eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Idman programi olarak ben geneli seçiyorum. Su ana kadar Messi harici efsanevi performans aldigim baska oyuncu olmadi. Alt yapi su ana kadar gereksiz gibi. Tum oyuncular en fazla 4 yildiz olaral geliyorlar. Bu arada insaat hakki kuponu nasil kazaniliyor.? Tesislerin alayi 6.seviye ama insaat kuponu ile yukseltebiliyoruz ama nereden bulunuyor.?

• Takimim Profesyonel Klasman 11.Seviye'de şu an. Dizilisim ve kadrom su sekilde.. Tavsiyelere acigim.

Pes Club Manager

Hocam onu menajer kupalarindan kazaniyorsun herhalde ve altyapiyi 6. Seviyeye getirmez olaydim cok sacma yapmislar o kismi hep ayni degisen bisey yok, bana gore 5-6 yildiz oyuncularin genc halleri gelmeli oraya, 6. Seviyeye getirene kadar 300 milyon harcamişizdir ama degisen bisey yok. Bence ise yarar iki sey var biri stadyum zira gp getiriyor, digeri ise yetenek avciligi, yetenek avciligini 6. Seviyeye yukselttim pazara baya iyi oyuncular geldi 4 milyona 90 lik sag bek aldim yasi 31 ama olsun idarelik iyi yani. Ama suan yetenek avciligi listesinde beklemede cok iyi ve genc oyuncularim var, gelecegim saglam

Hocam bir cok taktik denedim ama bana gore en winner taktik budur suanki mevcut kadro da bunu kullaniyorum.

http://i.hizliresim.com/7My4YW.png

Not:yedeklerdeki godin 18 yasinda geldi suanda 20 yasinda :)

• Uzun top ve kontraatak mi oynuyorsun bu dizilişle.?
    Valla iyi cesaret. Ortasahan yok gibi..
  •  Pes Club Manager

top çevirme kısapas ve önde baskı normalde takım güçlüyse kullanmak lazım ama garip bir şekilde bu takım bir sezon fena bocaladı bende sadece kısa pasa geçip diğer ayarların hepsini ortada bıraktım tek ofsayt açıktı baya fark etti gelene geçene 5 ve üzeri attığım bir sezon olmuştu. bazen takımlar eşitken tamamen taktik fark yaratıyor. benle eşit güçte bir takımdan üstüste iki maçta herşeyi denedim yinede 5-6 yedim güçlü takımada çok fark attığım oldu tek denemedyip değiştirmediğim diziliş ve detaylı diğer ayar bölümüydü. Bu arada bir önerim var 6 7 adamları 4-5lik adamların yoğun olduğu takımlarda oynatıp harcamayın ben mesela hiç 7 kullanmadım 6lık takımlarıda sırf turnuvalardan 7lik oyuncu kazanmak için kuruyorum. training points 999 olduğunda takım oyununu fulleyebileceğim yaşa getirip bırakıyorum ve hepsini aynı yaşta tutuyorum. zaten training puanlarının tamamını harcayınca genç kadro bile belli bir seviyeye geliyor 29 yaşlarındada artık tavan yapıyorlar.

• Kacıncı seviye ve leveldesin kardeşim.?

• bayadır oynamayıp kadroyu saklıyordum geçen gün yeni profesyonel lige yükseldim. burda 6lık kadromu kursam yoksa yükselip orada kurup 7lik oyuncu mu kaznsam karar veremedim.
  • Suna emin ol level yukseldikce daha zorlu rakipler geliyor. 3 tane zayif takimi sistem zaten ligine atiyor ama diger online kullanici takimlari asiri guclu geliyor. Nedense bu ara 5 yildiz uzeri oyuncu gelmiyor bana. O konuda takim uyumu icin kadroyu bozmuyorum. Istedigin kadar yildizli takim kurun takim uyumunuz dusukse takim uyumu yuksek basit bir takima karsi yeniliyorsunuz.

• 7 yildizli oyuncular simdiye kadar 5-6 kere anca geldi bende yerlestirdim direk ilk 11'e bu arada bu takimla bende orta seviye menajer kupasinda sacma sapan takima penaltilarla 11-10 kaybettim, top750 takima kaybettim ustelik adamin kadrosunda iyi oyuncuda yok ama mac 0-0 penaltilara gitti sonuc olarak elendim. Suan yetenek avciliginda oyunculari sakliyorum dediginiz gibi yapicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 16 Ocak 2016; 19:04:22 >
    Hocam bu taktik defans agirlikli ancak elimdeki oscarda has ozellik olarak kontra atak var ve uzun paslari iyi keza matiudi'de teknik orta saha. Suarez de olunca bu taktik bende tutuyor. Bu yuzden iyi bir taktik ama mac esnasinda ara ara top cevirmeye gidiyorum guclu rakipler karsisinda gol attiktan sonra gol yememek icin sureye oynuyorum. Bu taktigi daha onceki sistemde klasman miydi neydi o zamanlar kullanmistim iyi oyuncular vardi gelenece gecene fark atiyodum david luiz fln vardi hatta onu dos oynatip geriye 5 li defans hattini koyup kale gibi yapiyordum defansi

Bu taktiğin tüm ayarlarının görselini atar mısın.? Denemek istiyorum. Taktik seçenekleri de dahil..
    Hocam normal sartlarda uzun pas ve kontra atak. Karsi takim gucluyse diger talimatlari soyle yapiyorum defansi derin yapip defanstaki kisi sayisini cok yapiyorum, taktigi de onde baskidan tam defansa, ve presi de agresif den ölçülüye aliyorum. Ama hocam bu taktigi bi dostluk macinda deneyin kolay ve guclu takimlara karsi bakin takiminiz uygunmu bu taktige, kimi zaman bol atarken kimi zaman uzun pas yaptiginiz icin kilidi açamayabilirsiniz. Bu durumda da bir stoperi cikarin yerine forvet fln alin, gol atmaya bakin.

Senin taktiğini 1 sezon denedim kardeşim ligi 7. bitirdim. Gol yedikten sonra özellikle takım dağılıyor. Ataklarda az kişi olduğundan yeterli verim alınamıyor.
    Eski taktiğime döndüm. Ama fikirlerini bekliyorum.
    Hocam ayni benimki gibi yaptiniz degilmi dizilişi boyle yaptiginizi varsayarak konusuyorum yeni taktiginizde (2oos-1gobek-2kanat 1forvet) olsun veya (1gobek-1oos 2kanat-2forvet) eger elinizde saglam dos varsa gobegin yerine de kullanabilirsiniz bu taktikle oynayin kisa pas topcevirme yapin veya mac esnasinda rakibe gore uzun pasi da tercih edebilirsiniz (Kanatlariniz da hucumcu olsun sgk- slk olmasin, ileride kalabalik olmak istediginiz icin defansif kanatlar sizin icin uygun degil.)

Daha onceden de dedigim gibi bu taktikleri 4-5 tane dostluk maci yaparak belirle.

• Amatör 3 ligte tüm lig ve kupa maçlarını kazanarak ve maç başına ortalama 3 gol atarak tamamladım. Lig ve kupada toplamda 4 veya 5 gol yedim. Bu bulunduğum lige göre normal bir skor mu? Sizin 7. bitirdiğiniz ligler üst ligler mi? İlerledikçe artan zorluk derecelerini merak ettiğim için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 18 Ocak 2016; 17:15:16 >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Orta seviye klasman 15 deyim benim top 808 lige gelen adam 853 diger iki kiside 805 ve 750+ fln. Bu durumlarda yapmaniz gereken basit kendimizi 853 gucundeki adama her iki mactada da yenilmis olarak sayiyoruz, geriye kalan 16 macta bizimle gucu dengi dengine olan adami mutlak suretle yenip en kotu 1 maci yenip 1 maci berabere kalacagiz. Diger maclari kesin yenmeye bakacagiz ama illaki diger maclarda berabere kalacagimiz bir mac oluyor. Ben bu strateji ile sampiyon oluyorum, sizin performansiniz ise suan icin normal ileriki seviyelerde zorlanma sansiniz yuksek. Benim gibi matematiksel hesaplar yapabilirsiniz eger takiminiz cok cok iyi olursa tabikide bunlara gerek kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.