Şimdi Ara

Pes Club Manager (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
11
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen 6x 7x adamları boşuna kullandık 5 liklerlede amatör lig gidermiş. Eyüp eklemişsin sağ ol. Hazırlık maçı yaptım seninle maç enerjisi gitmedi bol bol hazırlık maçı yaparım artık. Sana bildirim geliyor mu maç yapınca? Birde elimde 150 coin var şimdiki etkinlikte açayımmı bekleyeyimmi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke x -- 13 Şubat 2016; 15:00:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • berke x kullanıcısına yanıt
    Evet bildirim geliyor 2-1 yenmissin, benim sag acik lazar markovic (ruzgarin oglu yaptim ismini) defansif ozelligi yok onemli maclarda onu oynatmiyorum baska bi adam var onu aldim simdi yerine. Hazirlik macinda mac enerjisi gitmez, oyuncularin gucu artmaz-azalmaz takim oyunu artmaz. Sen bilirsin ama bence para biriktir daha iyi etkinlikler olacak ileride. Bu arada sende cassano vardi nasil iyimi benimde yetenek avciliginda duruyor da takasla geldi bana gecenlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Markoviç gibi bi adam lazım bana neymarın yerine hocam.senin suarez fena 2 tane salladı az evvel:) cassano bana yaşı küçük geldi 23 yaşında olması lazım şimdi daha tam geliştiremedim ama tek başına aldığı maçlarda oldu 2 gol atıp. Gf 90 oos alınca 91 oluyor.özellikleride oos ye yatkın.iyi top çeviriyor.benim taktikte en kilit yer orası aslında. ileri geri kondisyon 65te bitiyor adamda.sende değişir tabi oynatacagın yere göre. Ben kullanma derim kadrona göre değil gibi biraz daha önde oynaması lazım. Seken toplara vuruyor nadiren araya koşabiliyor 5 asist gol ort oynuyor bende. İyi top yapsın yeter bana şimdilik. Neymarın yerine deniycem 3 sezon sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke x -- 13 Şubat 2016; 15:14:38 >
    Bende zaten kullanmicam suan, bi ara yetenek avcisi listesindekileri atarim 6 yildizli 4-5 tane vardi herhalde ileride onlarla bi kadro kurcam

İyimiş bende 6x kalmadı 5x defans bile yok yetenek avcılıgındaneymar 32 yaşında oynatıyım dedim özellikleri düştü 5 coin alıp bıraktım dahada oynatmam.sıralama yükselir puan lazım olur anca öyle.bu arada sana daha çok bildirim gelcek

Hahahaha gordum 3 tane bildirim geldi bende senle bir kere yaptim 0-0 kaldim taktik fln degistirdim gol atmak icinde top girmedi bir turlu kaleye

Senden başka takımlarıda denedim genelde yenilip beraberlik olunca ufak tefek rütüşlar yaptım. Şimdi oldu gelsin turnuva takım tıkır tıkır oldu. bakma benim defans çok yüksek değil ama defansta bol hücumda azdı taktik kapanıyodum paso şimdi tamamdır. Bisürü kişide denedim son kez sende deniyim kapatıcam. Gerçi seni yenmek için en az 2 gol ve sakin bi suarez lazım nasıl olsa bitane çakıcak

Suarezin bi topu direkten döndü bi golüde ofsayta takıldı. Totalde top %55 sendeydi. Attıgım golde duran toptan oldugu için sonuç berabere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke x -- 13 Şubat 2016; 19:02:05 >
    Suarez cok iyi ya ilk baslarda dedim 7 yildiz dedikleri bu mu ama gün gectikce degerini anladim suan 33 yasinda ve gucude cok cabuk dusmuyor keske bir daha ciksa ustelik 21 yas altinda falan gelse. 23 lukken gelmisti ve oyle aman aman bi antreman basmamistim kendi kendine gelisti yani.

• Transfer olayı yüzünden sildigim oyun.
    Cok sacma cunku oyuncuyu yarı fiyatına satabiliyosun ee sen bundan ne kâr ettin simdi.
    Bilginiz varsa lütfen cevaplayın.

• Yetenek avcısı seviyene bağlı bir durum. Seviyen arttıkça daha çok kazanıyorsun.

Memleketim bölümüne girip yetenek avcılığı aracılığını geliştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke x -- 14 Şubat 2016; 17:44:58 >
  • 18enes 1 kullanıcısına yanıt
    ooyun transfer üzerine kurulu değil hatta tranasferle hiç uğramadan oynamak daha mantıklı oyuncuları altyapı ve coinlerle almalısınız.
  • oyuna girmiyor gincelleme var diyor ama 1gb yukluyor oyunu bastan kuruyor nerdeyse 1gb guncellememi olur baska alan varmi bu hatayi

• Evet 1 gb güncelleme aldı bendede bu arada ispanya ligi etkinliğine katılıp sezonu bitiren var mı nasıl oyuncular geldi?

3.aşamada denedim kupayı aldım 5x oyuncu verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke x -- 16 Şubat 2016; 15:39:36 >
  • 1gb güncelleme nedir ya dalgamı gecıyor bu oyun neyse sıleyım bar
  • KİMLİK 897914734

yeni başladım sanırım 5 seviyeyim. 1 neymar var ve 1 tane yada 2 tane daha 7 yıldızlı oyuncum var gerisi dandik oyuncular ama liga bbva nın ilk ayagında sampıyon goturuyorum sanırım 2 ayakta zorlanıcagım ama 1 7 yıldızlı ıse yara oyuncu daha alabılırsem mukemmel olucak hergun oynuyorum hedıye felan yollarım ekleyen eklesın
  • 58 adet antreman puani var hangi oyuncuya ve icin kullanmak gerek bu pyani

• kaliteli gençlere harcamaka en iyisi ama yeni başladıysan ligi rahat götürüyorsan bence 999 olana kadar sakla ilerde kullanırsın amatörde çok rahat şampiyon olursun zaten ihytiyaç yok

bu arada son etkinlikte eski 4-7 yıldız arası arası oyuncu çıkan karttan figo çıktı ilk efasne futbolcumuda aldım bir forvet 2 defans olsa kadroyu tamamlayacağım 7 yıldızlarla :)
  • Sinir bozucu oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her gün giriş yapıyorum mutlaka ekleyin id:709264975

• Oyunu acinca eklerim sizi takim adi fenerbahce id Eyupkrgzlu olmasi lazim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.