Bildirim
Pes Demosu çıktı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çıktı tabi...Demo kısmından sport bölümünün içindedir demo... -
cevap için teşekkürler. ama sanırım bende bir sorun var kaç haftadır kontrol ediyorum ama görünmüyor... demos bölümünden sports a ve newest a bakıyorum ama yok! kafayı yiyeceğim.. sorun ne olabilir acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: menaban
cevap için teşekkürler. ama sanırım bende bir sorun var kaç haftadır kontrol ediyorum ama görünmüyor... demos bölümünden sports a ve newest a bakıyorum ama yok! kafayı yiyeceğim.. sorun ne olabilir acaba?
valla bilmiyorum.Ben en son baktığımda görmüştüm... -
teşekkürler... boşu boşuna oyunu ve ikinci joystiği almak istemiyorum, demoyu indirebilsem iyi olurdu :( -
amerika adresinden yeni bir hesap açtım. ama yine yok! artık yatıp yarın çıldırmaya devam edeceğim sanırım :( -
iki gün oldu hala bulamadım. serverlardan kaldırmışlar sanırım... bu günlerde hangi networkta bulabileceğimi bilen var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menaban -- 6 Aralık 2007; 20:59:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X