Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkmış tartışmasını yapıyorsunuz FIFA !!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

kesinlikle pes ++ oynanışı ile ciddi fark var + ben hiç playstation oynanan yerlerde fifa oynayanı görmedim : ) (en azından ben görmedim+ tartışma yaratmayın :) ++

Aynen . Hiç ailemde fifa oynayanı görmedim . play station için de sürekli kuzenim pes alıyor. arkadaşlarım hep pes oynuyor . nerde lan bu fifacılar.d

Ayneeenn katılıyorum sana . Bi tek bu forumda gördüm ben fifa ci gerçek hayatta hiç denk gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifacılar çıkın ortaya

Türkiye'de daha çok pes oynanıyor bu bir gerçek.Ancak yavaş yavaş bu kırılıyor buda bir gerçek.Playstation hep pes ile anılıyor ve bir alışmışlık var.Pc'de bile pes daha düşük sistemde çalışabiliyor.

Bir oyun 2-3 milyonda kalıyor diğeri 13-15 milyonda.Kimse forumda atıp tutmuyor heralde

Herkesin çevresi aynı olacak diye birşey yok.Ben pes'den çok geçen gördüm biride benim.Hatta fifa daha iyi ama abi ben pese alıştım diyen bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 19 Ağustos 2013; 15:57:11 >
  • Bak ve gör
    Bak ve gör

Hangisi daha iyi olduğuna bakabilirsin ben fifacıyım pes te bilmeyen adam bilen adamı yenebiliyor fifa da öyle değil bu arada fifa oynamak isteyenler psn den ekleyebilirler

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle pes ++ oynanışı ile ciddi fark var + ben hiç playstation oynanan yerlerde fifa oynayanı görmedim : ) (en azından ben görmedim+ tartışma yaratmayın :) ++

Aynen . Hiç ailemde fifa oynayanı görmedim . play station için de sürekli kuzenim pes alıyor. arkadaşlarım hep pes oynuyor . nerde lan bu fifacılar.d

Ayneeenn katılıyorum sana . Bi tek bu forumda gördüm ben fifa ci gerçek hayatta hiç denk gelmedi

Gördüğüm kadarıyla yaşı daha küçük kesim yeniliklere pek açık değil ve kafelere girenler direk abi pes oyniyicaz diye giriyor.Böyle olunca doğal olarak kafelerde her masa için pes alıyor 1 veya 2 tane de fifa alıyolar.Kafede ben yeni oyun deneyen hiç görmedim açıkçası sürekli aynı oyun geçmişte pes serilerinin yakaladığı başarının devamı sadece ve zaten bu forumda ki üyelerinde öyle sürekli kafelere gidipte fifa oynayacağını zannetmiyorum fifa oynayan adam evinde alır kurar takımını futa dalar veya seasons da takılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalKiss

quote:

quote:

quote:

Gördüğüm kadarıyla yaşı daha küçük kesim yeniliklere pek açık değil ve kafelere girenler direk abi pes oyniyicaz diye giriyor.Böyle olunca doğal olarak kafelerde her masa için pes alıyor 1 veya 2 tane de fifa alıyolar.Kafede ben yeni oyun deneyen hiç görmedim açıkçası sürekli aynı oyun geçmişte pes serilerinin yakaladığı başarının devamı sadece ve zaten bu forumda ki üyelerinde öyle sürekli kafelere gidipte fifa oynayacağını zannetmiyorum fifa oynayan adam evinde alır kurar takımını futa dalar veya seasons da takılır.

o senin memleket için geçerli olmalı : )) + internet cafeden bahsettiğine göre + artık internet cafede oyun muhabbeti bitti kardeşim : )) +

• Tabikide FIFA
    Nedeni:Pesde çok fazla hata var ayrıca fifanın yeri farklı çok profosyönel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EternalKiss

quote:

quote:

quote:

o senin memleket için geçerli olmalı : )) + internet cafeden bahsettiğine göre + artık internet cafede oyun muhabbeti bitti kardeşim : )) +

Okul çıkışlarında gidiyorduk biz hocam istanbulda fifa oynamaya pekde bitmiş sayılmaz bizim lisenin yanındaki ilk okuldan baya gelen olurdu arada yer bile bulamazdık yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: 71cellow

Tabikide FIFA
    Nedeni:Pesde çok fazla hata var ayrıca fifanın yeri farklı çok profosyönel

Fifa'dan fazla hata olamaz bi yoruluyor adam kale boş hangi adam koşmayı bırakır Allah aşkına Ronaldo mu,Kaka mı,Özil mi,Robben mi? ayrıca çok komik geliyor Fifa,Pes diyorum Fifa'da resmen orta sahadan gol attım kaleci bön bön baktı Penaltı oldu topum ağlardan dışarı çıktı.Siz Pes'de nerede hata gördünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 19 Ağustos 2013; 23:08:01 >
  • Farkı anlatarak anlamanız çok zor.Ancak kendiniz oynayarak bunu anlayabilirsiniz.Yoksa herkes fifa oynardı :) Eski yazılarda çok yazıldı çizildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Farkı anlatarak anlamanız çok zor.Ancak kendiniz oynayarak bunu anlayabilirsiniz.Yoksa herkes fifa oynardı :) Eski yazılarda çok yazıldı çizildi.

Fifa 11'den beri oynadım fifayı Pes 11 deki kalecilere gol atamadığım için çıldırdım ve bende Fifa'yı kurdum Fifa 13'e kadar oynadım fakat ara ara abimlede Pes yapıyorduk ama ben genellikle Fifa oynuyordum fakat sonradan Pes'in daha iyi olduğuna vardım ve Pes ile devam ettim
  • 13 oynadın mı peki.Pes eskiden daha iyiydi fifa daha kötüydü.Biz 3 sene oynadık ama bu sene birkaç ay online takılınca bizi çok bezdirdi.En fanatiği bile fifa'ya geçti.

Ama arkadaşların arasında oynuyorsan pesin hatalarını görmenin ve bezmenin imkanı yok.O zaman zevkli.Gerçekten zevk alınıyor.Ama ne zamanki online asılıyorsun oyunun ne derece kötü ve hatalı olduğunu anlıyorsun.Tabi sonra fifa'yı bir süre oynayınca bir daha pese dönmenin imkanı ciddiyim çok zor.

Önceki serileri bilmem fifa 11 ve 12'yi pek oynamadım.Ama bu sene fifa 13 pes 2013'den çok daha iyi.Onlarca detay sayabilirim.Örneğin orta sahadan gol olayı pesde var.Kaç kere arkadaş attı ben onlineda bile attım adam oyunu bıraktı :) Ama fifa'ya atmaya çalış bakalım anlarsın :) Zaten ilk oynarker şutlar dağlara taşlara gidiyordu :) Daha gerçekci olduğunu göremeyenlere şaşırıyorum.O kadar açıkki.Saçma sistemler yok uzun top rezaleti yok, kornerlerden adam seçme saçmalığıda yok.Daha birçok şey işte.Online modları hele artık herkes kabul ediyor.

Daha önce gönderdiğim satış rakamları (Değişiklik olmuş olabilir).Her zaman daha çok satan daha iyi olacak diye birşey yok.Ama satışlar pesin çok düştüğünü gösteriyor.

Pes 2007 6.53
    Pes 2008 8.53
    Pes 2009 6.79
    Pes 2010 5.88
    Pes 2011 4.66
    Pes 2012 3.40
    Pes 2013 1.48

Fifa 10 10.44
    Fifa 11 12.01
    Fifa 12 12.24
    Fifa 13 11.10

Kaynak
    http://www.vgchartz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 20 Ağustos 2013; 21:17:58 >

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Pesde nerede mi hata gördüm

89-90. DK DA GOL ATINCA SANTRA YAPAR YAPMAZ OYUN BITIYIR BUNUN GIBI HATA OLABILIRMI YA
    BAZEN OYUNCULARIN KOL VE BACAKLARI BIRBIRINE GIRIYOR
    SON DK LARDA SON ATAK ŞANSI VERMİYOR
    C.RONALDO HIÇ YORULMUYOR(SANKI İÇİNE YARIŞ ATI KAÇMIŞ)
    VE TABIKIDE FIFANIN GRAFIKLERIYLE KIYASLANAMAZ BILE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71cellow -- 21 Ağustos 2013; 16:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

13 oynadın mı peki.Pes eskiden daha iyiydi fifa daha kötüydü.Biz 3 sene oynadık ama bu sene birkaç ay online takılınca bizi çok bezdirdi.En fanatiği bile fifa'ya geçti.

Ama arkadaşların arasında oynuyorsan pesin hatalarını görmenin ve bezmenin imkanı yok.O zaman zevkli.Gerçekten zevk alınıyor.Ama ne zamanki online asılıyorsun oyunun ne derece kötü ve hatalı olduğunu anlıyorsun.Tabi sonra fifa'yı bir süre oynayınca bir daha pese dönmenin imkanı ciddiyim çok zor.

Önceki serileri bilmem fifa 11 ve 12'yi pek oynamadım.Ama bu sene fifa 13 pes 2013'den çok daha iyi.Onlarca detay sayabilirim.Örneğin orta sahadan gol olayı pesde var.Kaç kere arkadaş attı ben onlineda bile attım adam oyunu bıraktı :) Ama fifa'ya atmaya çalış bakalım anlarsın :) Zaten ilk oynarker şutlar dağlara taşlara gidiyordu :) Daha gerçekci olduğunu göremeyenlere şaşırıyorum.O kadar açıkki.Saçma sistemler yok uzun top rezaleti yok, kornerlerden adam seçme saçmalığıda yok.Daha birçok şey işte.Online modları hele artık herkes kabul ediyor.

Daha önce gönderdiğim satış rakamları (Değişiklik olmuş olabilir).Her zaman daha çok satan daha iyi olacak diye birşey yok.Ama satışlar pesin çok düştüğünü gösteriyor.

Pes 2007 6.53
    Pes 2008 8.53
    Pes 2009 6.79
    Pes 2010 5.88
    Pes 2011 4.66
    Pes 2012 3.40
    Pes 2013 1.48

Fifa 10 10.44
    Fifa 11 12.01
    Fifa 12 12.24
    Fifa 13 11.10

Kaynak
    http://www.vgchartz.com

Fifa ilk önce şu hataları çözsün gelsin daha bir sürü hata var,gülmekten karnıma ağrılar giriyor ya,1.videoda hatta ortasahadan gol var bakabilirsiniz

yorulma örneği burada vardır,dediğim gibi adam kaleye gidiyor hangi oyuncu birden koşmayı bırakır ki Ronaldo mu,Robben mi koşmaya bıraktığı için adamı oyundan alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 21 Ağustos 2013; 18:02:22 >

• Bence FIFA. Çünkü;

1.PES'te oyuncuların dönüş şekilleri bile sürekli aynı. FIFA'da hızlanınca dönüş sınırlanıyor.
    2.PES'te görüntü FIFA'ya göre daha kötü. Çimlerin rengi bile bunu ele veriyor.
    3.Koskoca KONAMI gidipte Chelsea'ye London FC, Manchester City'ye MAB diyor vs vs.
    4.FIFA Barcelona ile anlaşıp tüm oyuncularının yüzünü 3 boyutlu şekilde taratıp oyuna o şekilde aktaracakmış. KONAMI'de böyle bişey yok.
    5.PES'te birçok oyuncunun mevkisi bile yanlış. Örneğin Chedjou. Chedjou hiçbir zaman Göbek oynamamıştır. En fazla ön libero oynamıştır ama KONAMI işte.

Ayrıca bununla ilgili birçok konu var. Daha neden konu açıyorsunuz. Ayrıca daha bunu mu tartışıyorsunuz?

• Ha birde şu var.

Oyuncular sahadan çıktı. Evlerine gidiyorlar heralde. Çeken kişi hesap makinesiyle çekmiş ama belli oluyor açık seçik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebanî

Ha birde şu var.

Oyuncular sahadan çıktı. Evlerine gidiyorlar heralde. Çeken kişi hesap makinesiyle çekmiş ama belli oluyor açık seçik.

Bu en fazla 1 kere olur oyunu silersin yeniden yüklersin yada kapatıp yeniden başlatırsın olur biter fakat fifadaki hatalar her zaman tekrar ediyor istersen 1000 kere silip kur

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Ha birde şu var.

Bu en fazla 1 kere olur oyunu silersin yeniden yüklersin yada kapatıp yeniden başlatırsın olur biter fakat fifadaki hatalar her zaman tekrar ediyor istersen 1000 kere silip kur

Ya arkadaşım, konu dışında anket açıp gözünüze sokcam sonuçları, ama 15 gün almak istemiyorum. En basit örneği şunu gösteriyim bari.
    PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN?

Sil tekrar yükleyle değişmez bunlar hemde. Oyun hatası diyorum hani. Anlamaya çalışıyo musun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Ha birde şu var.

Ya arkadaşım, konu dışında anket açıp gözünüze sokcam sonuçları, ama 15 gün almak istemiyorum. En basit örneği şunu gösteriyim bari.
    PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN?

Sil tekrar yükleyle değişmez bunlar hemde. Oyun hatası diyorum hani. Anlamaya çalışıyo musun?

Fotoğrafda neyi belirtmeye çalıştın

• Ya hocam tamam işim gücüm var benim ya.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.