Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar sadece bir kez fifa oynadım.O da Fifa 2005 ti.O oyuna ben hastaydım ya.Hala arada sırada açıp oynarım.Ama şimdiye gelince... Herkes FIFA demiş diye önce fifa13 indirdim.Dikkatimi çeken bir şey var, belli bir noktadan vurunca hep gol oluyor arkadaş ya.Hiç sevmedim o yüzden.Pes'in top kontrolü daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerçekkesitfan

Bugüne kadar sadece bir kez fifa oynadım.O da Fifa 2005 ti.O oyuna ben hastaydım ya.Hala arada sırada açıp oynarım.Ama şimdiye gelince... Herkes FIFA demiş diye önce fifa13 indirdim.Dikkatimi çeken bir şey var, belli bir noktadan vurunca hep gol oluyor arkadaş ya.Hiç sevmedim o yüzden.Pes'in top kontrolü daha iyi bence.

hangi nokta orası.
  • Önce bir şey itiraf edeyim.Ben orta seviye oyuncusyum belki profesyonelde o olmayabilir.Ama özellikle hani messinin dünya kupasında arjantindeyken hep şut denediği nokta var ya, hiç tutturamamıştı; işte o noktadalardan gol giriyor her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 10 Ağustos 2013; 11:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerçekkesitfan

Önce bir şey itiraf edeyim.Ben orta seviye oyuncusyum belki profesyonelde o olmayabilir.Ama özellikle hani messinin dünya kupasında arjantindeyken hep şut denediği nokta var ya, hiç tutturamamıştı; işte o noktadalardan gol giriyor her zaman.

Bilgisayar a karşımı oynuyorsun , eğer bilgisyar a karşı oynayıp prof un altında bir seviyede oynuyorsan her yerden gol atman mümkün.
  • Pes tabii ki görüntü kalitesi , oynanış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

Herkezin Bayramı Mübarek olsun

Sagolasın seninde mübarek olsun.

Hazır yazmışken uzun süreden beri fifa 13 oynuyorum bir süredir de ultimate team oynuyorum.Uzun bir arada sonra biraz mecburiyet diyelim pesi oynayayım dedim demez olaydım.Fifa'nın neden çok iyi olduğunu daha iyi anladım.Gerçekten pes oynanacak oyun değilmiş.Bu tarz yazıları sevmem aslında ama benim açımdan böyle.Fifanın canını yiyim ya :)
  • Oyle bir soru ki bu

Lamborghini mi ? Sahin mi ? Tarzi bir soru, fifanin kalitesi tartisilamaz 13 den itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegasAlexandros -- 11 Ağustos 2013; 12:55:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa, oyuncuların hareketleri daha realistik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Konami futbol oyunu yapmayı pes 6 ile bıraktı.

Biraz geç yazıyorum ama ben nedense FIFA13 ile PES05 i aynı gibi görüyorum .d
  • Fifa bu yarışı çoktan kazandı

• fifa yı görüp pesi bırakmış biri olarak fifa
  • Eski toprak pesci
    Fifa'da dünya 50. Si olmuş yeni toprak Fifa cı

:)

• bak sana şöle izah ediyim 5 yaşında futbol oyunlarına merhaba dedim ve ilk oynum fıfa 2002 di fıfa güzeldi ve 2002-2010 kadar fıfa oynamıştımki fıfa 2010 beni hayal kırılıgına ugrattı ve pes 2010-2013 kadar fifa oynadım fıfa 2013 eskisini yakalamış ve fıfa 2014- devan edicek şimdi farka gelelim fıfa atmosferi spikeri oyuncuları taktiklere ve sahaya ve stadyumu bi harika orda ronaldoyla defanstan topu alıp kaleye gidemiyosun mecbur takım oynu oynican pese gelince 3 yıllık gözlemlerimle full ezber oyun kötü saha kötü stadyum kötü atmosfer full oyuncuların yüzlerini yapmışlar defanstan atıyosun benzemaya ada gidiyor gol atıyor oyun baştan salma onun için FIFA
  • kesinlikle pes ++ oynanışı ile ciddi fark var + ben hiç playstation oynanan yerlerde fifa oynayanı görmedim : ) (en azından ben görmedim+ tartışma yaratmayın :) ++
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

kesinlikle pes ++ oynanışı ile ciddi fark var + ben hiç playstation oynanan yerlerde fifa oynayanı görmedim : ) (en azından ben görmedim+ tartışma yaratmayın :) ++

Aynen . Hiç ailemde fifa oynayanı görmedim . play station için de sürekli kuzenim pes alıyor. arkadaşlarım hep pes oynuyor . nerde lan bu fifacılar.d
  • 06mk1910 kullanıcısına yanıt
    Sen PES'i hangi seviyede oynuyorsun. başlangıçta oynadığın kesin .d
  • http://www.youtube.com/watch?v=kigCNMbi0v8

http://www.youtube.com/channel/UC5NPUklhL9C2guaxEk-54MQ?feature=watch

Bu pes 2014'ün en son hali şili games fuarında mükemmel görünüyor..Fifa ile pes'in kıyaslanmasını dahi saçma bulan (Pes'i berbat gören )biri olarak bu sefer ki pes çok iyi görünüyor..Konaminin yayınlamış oldugu videolar ile alakası yok.

• FIFA. Göz var izan var
  • fbyekta07 kullanıcısına yanıt
    süper star
  • Bence Fifa neden dersen Fifa oynanabilirlik açısından çok zevkli bende pes oynardım ta ki 2012 çıkana kadar Pes te her adamla gidebiliyorsun her vurduğun şut gol Fifa da gerçekçilik var.Benim fikrim Fifa
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.