Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana fifa'da bu gibi hatalara kaç kere karşılaştığını söylermisin. ??

Fifa 13'ü oynadın mı ? Ne kadar oynadın ?

Ben kaç aydır oynuyorum ve bu hatalar çok çok az oldu.Hiç rahatsız değilim.Tabiki çarpışma motoru çok daha iyi olmalı.Nadir olarak gereksiz penaltı veriyor.Hatta momentum'u da eleştirebilirsiniz.

Fifa ile ilgili öyle bir sürü bug videosu var.Birçoğu updateler ile düzeliyor.

Ben oynadığım oyunu bilirim ve artıları eksilerini sana söyleyebilirim.Pesi'de fifa'yı da anlayacak kadar oynadım.Kendi gözlerimle gördüm.Birçok arkadaşımı da izledim.Online ne kadar rezil olduğunu biliyorum.Hile yapmayan insanları bile hileye sevkeden bir oyundur.Çünkü sizi sinirden bezdirir.Bunları biz yaşadık ancak ondan sonra fifa'ya geçtik.

Sen eğer pesi seviyorsan benim sana söyleyecek birşeyim yok.Pesden bıkıp usanırsan fifa'yı denemeye başla ve yapamadığın eleştirdiğin yönlerini yaz belki bir çözümü varsa bilen yanıt verir.Bizde ilk zamanlar zorlandık şimdi fena değiliz :)

Yoksa benim sana fifa daha iyi diyipte kanıtlama gibi bir çabam olamaz.Çünkü sen beğendiğin oyunu oynuyorsun.Tabi fifa'yı bir süre oynadım ve sevmedim diyebilirsen.

Dediğim gibi abi fifa daha iyi ama pese alıştık diyen arkadaş bile oldu.Kim hangi oyundan zevk alıyorsa onu oynasın.Amaç sadece objektif olarak iyi ve kötü yanlarını ortaya koymak.Yoksa hiçbir oyun forever değildir ve sahibi biz değiliz :)

Son olarak yorulma konusunda değineyim benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var ama yanıt vermeye çalışayım.

Oyun sana diyor ki bu futbolcunun bir gücü var sen bunun limitlerini zorlarsan oyunun sonuna doğru yada uzatmalarda oyuncunun ayağı da çeker koşarken yavaşlar da şutları da güçsüzleşir gibi şeyler olur.Şimdi gerçek futbolda bir oyuncu ilk dakikalardaki performansı son dakikalarda gösterebiliyor mu ? HAYIR Peki neden fifa'da oyuncuyu sürekli ölümüne koşturduğun zaman perfomansında düşme olmasın ?? yada şutlarında diğer özelliklerinde.Olmalı dimi.Şimdi 2 oyunu aç ve aynı oyuncuyu sürekli son sürat ileri ve geri koştur bir süre sonra hangisi yavaşlayacak hangisi sürekli aynı tempoda koşmaya devam edecek :)

O zaman hangi oyun daha gerçekci anlayacaksın.Ha yine pesi sevebilirsin.Bu tamamen zevk meselesi.2 oyunu anlayıpta pes oynayanı asla yadırgamam.Ama gerçekleri doğru şekilde ortaya koymak gerekiyor.Ölümüne savunmak değil.Bu konuda objektif olabilen kişi sayısı çok az.Olabildiğini düşünüyormusun ??

Tekrar eski konuları yazdıracaksınız bana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bana fifa'da bu gibi hatalara kaç kere karşılaştığını söylermisin. ??

Fifa 13'ü oynadın mı ? Ne kadar oynadın ?

Ben kaç aydır oynuyorum ve bu hatalar çok çok az oldu.Hiç rahatsız değilim.Tabiki çarpışma motoru çok daha iyi olmalı.Nadir olarak gereksiz penaltı veriyor.Hatta momentum'u da eleştirebilirsiniz.

Fifa ile ilgili öyle bir sürü bug videosu var.Birçoğu updateler ile düzeliyor.

Ben oynadığım oyunu bilirim ve artıları eksilerini sana söyleyebilirim.Pesi'de fifa'yı da anlayacak kadar oynadım.Kendi gözlerimle gördüm.Birçok arkadaşımı da izledim.Online ne kadar rezil olduğunu biliyorum.Hile yapmayan insanları bile hileye sevkeden bir oyundur.Çünkü sizi sinirden bezdirir.Bunları biz yaşadık ancak ondan sonra fifa'ya geçtik.

Sen eğer pesi seviyorsan benim sana söyleyecek birşeyim yok.Pesden bıkıp usanırsan fifa'yı denemeye başla ve yapamadığın eleştirdiğin yönlerini yaz belki bir çözümü varsa bilen yanıt verir.Bizde ilk zamanlar zorlandık şimdi fena değiliz :)

Yoksa benim sana fifa daha iyi diyipte kanıtlama gibi bir çabam olamaz.Çünkü sen beğendiğin oyunu oynuyorsun.Tabi fifa'yı bir süre oynadım ve sevmedim diyebilirsen.

Dediğim gibi abi fifa daha iyi ama pese alıştık diyen arkadaş bile oldu.Kim hangi oyundan zevk alıyorsa onu oynasın.Amaç sadece objektif olarak iyi ve kötü yanlarını ortaya koymak.Yoksa hiçbir oyun forever değildir ve sahibi biz değiliz :)

Son olarak yorulma konusunda değineyim benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var ama yanıt vermeye çalışayım.

Oyun sana diyor ki bu futbolcunun bir gücü var sen bunun limitlerini zorlarsan oyunun sonuna doğru yada uzatmalarda oyuncunun ayağı da çeker koşarken yavaşlar da şutları da güçsüzleşir gibi şeyler olur.Şimdi gerçek futbolda bir oyuncu ilk dakikalardaki performansı son dakikalarda gösterebiliyor mu ? HAYIR Peki neden fifa'da oyuncuyu sürekli ölümüne koşturduğun zaman perfomansında düşme olmasın ?? yada şutlarında diğer özelliklerinde.Olmalı dimi.Şimdi 2 oyunu aç ve aynı oyuncuyu sürekli son sürat ileri ve geri koştur bir süre sonra hangisi yavaşlayacak hangisi sürekli aynı tempoda koşmaya devam edecek :)

O zaman hangi oyun daha gerçekci anlayacaksın.Ha yine pesi sevebilirsin.Bu tamamen zevk meselesi.2 oyunu anlayıpta pes oynayanı asla yadırgamam.Ama gerçekleri doğru şekilde ortaya koymak gerekiyor.Ölümüne savunmak değil.Bu konuda objektif olabilen kişi sayısı çok az.Olabildiğini düşünüyormusun ??

Tekrar eski konuları yazdıracaksınız bana :D

Fifa'yı ilk 10'da başladım ve 13'e kadar oynadım hatta arasıra kuzenimle Fifa 13 maç yapardık ve genelde manajerlik yapıyordum ama genelde Pes yapılıyor evde,bu hatalarla genelde sık sık karşılaştım.
    Oruçlu futbolcular niye hiç ayağını tutmuyor onuda bi açıklayın size zahmet tamam performans'ı düşsün ama o ayağını tutması çok kötü oluyor abimle maç yapıyoruz kaleciye çalım attım kale boş adam ayağını tuttu sırf bu yüzden maçı kaybettim deli etti beni resmen,sonra bu çarpışma olayı abim kalecisini açtı kaleci resmen oyuncumu öldürdü biçti ortalıkta ne penaltı var ne düdük ve yine yenildim,sonra adamlar kaçmıyor belki update ile çözmüşlerdir ama orjinal almadığım için bilmiyorum fakat oyuncular hiçbir zaman kaçmıyor pas atıp siz götüreceksiniz yada L1'e basıp pas verip havadan pas atacaksınız kaçan oyuncuya anca öyle oluyor tamam Fifa'nında güzel yanları var ama hataları beni deli etmişti.Altını çiziyorum hiçbir Update'ni yapmadım,aklımda bir sürü şey var ama şimdilik bu kadarını

• ikisini de aktif oynayan biri olarak, ikisi de yeterli değil diyorum.

fifa'da da, pes'te de insanı canından bezdirecek onlarca hata var.

pes 6'ya bile yaklaşacak kalitede bir futbol oyunu yapamadılar gerçekçi yapacağız diye oyun zevkinden soğuttular.

gerçek bir spor oyunu görmek isteyen 2k'nın yapmış olduğu tenis ve nba 2k serisine baksın. hem aşırı zevkli hem muhteşem grafiklere sahip

bence bir futbol oyunu ne fifa gibi mıy mıy pas yapıp hep aynı golleri atmak olmalı, ne de pes gibi 2 pasta kaleye inmek olmalı tam ikisinin arası olmalı
  • Peki oyunu anlayacak kadar oynadığını ve zevk almadığını söylüyorsan ve pes oynuyorsan sana keyifli oyunlar dilemekten başka birşey gelmiyor aklıma.Herkes eleştirmeden önce birkaç kere değilde senin gibi yeterince oynasa keşke.

Anladığım kadarıyla pes online oynamıyorsunuz.Oynamanızı tavsiye ederim :) oyunu daha iyi anlıyorsunuz çünkü.
  • quote:

Peki oyunu anlayacak kadar oynadığını ve zevk almadığını söylüyorsan ve pes oynuyorsan sana keyifli oyunlar dilemekten başka birşey gelmiyor aklıma.Herkes eleştirmeden önce birkaç kere değilde senin gibi yeterince oynasa keşke.

Anladığım kadarıyla pes online oynamıyorsunuz.Oynamanızı tavsiye ederim :) oyunu daha iyi anlıyorsunuz çünkü.

Valla online oynamıyorum zaten abimle yapıyoruz hep maçları aslında biraz abim soğuttu fifadanbirçok kez kaydı hakem fol vermedi,kalecisiyle adamımı dövdü,gol atacakken adamım ayağını tutup abim bana gol attı,kaleci yumrukladı top havalanıp kaleye yavaş yavaş gitti defans çıkarmak istedi bizim kaleci bizim defansa daldı,gol oldu ağlardan geri gelen topla devam etti ben gol atamadım hepde beni buldu bu hatalar abime 1 kere bile olmadı bir sürü şey hani zevk almadım değil gerçekten güzel fifa fakat işte hataları azaltsa biraz o hatalar yüzünden bıraktım oyunu

• Sakın pes online oynama kardeşim.Sen pesin zevk alınabilir kısmında kalmışsın böyle devam et bence

Ancak online çok ayrı keyif fifa adına konuşursam.Cidden bizde süreki aynı arkadaşlarla oynuyorduk peside fifayıda ama online oynayarak oyununu daha iyi geliştiriyorsun ve daha iyi anlıyorsun ve daha zevkli.Alsaydın oynardık fifa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 21 Ağustos 2013; 21:25:56 >
  • quote:

Sakın pes online oynama kardeşim.Sen pesin zevk alınabilir kısmında kalmışsın böyle devam et bence

Ancak online çok ayrı keyif fifa adına konuşursam.Cidden bizde süreki aynı arkadaşlarla oynuyorduk peside fifayıda ama online oynayarak oyununu daha iyi geliştiriyorsun ve daha iyi anlıyorsun ve daha zevkli.Alsaydın oynardık fifa :)

Teşekkürler dostum umarım Fifa 14'de online'da karşılaşırız

• Fifayi tek gecerim her ne kadar eski pesci olsamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Sakın pes online oynama kardeşim.Sen pesin zevk alınabilir kısmında kalmışsın böyle devam et bence

Teşekkürler dostum umarım Fifa 14'de online'da karşılaşırız

Belki pes 2014'ü sevip online oynarız belli mi olur :) 2 oyunuda deneyeceğim.Ama birine alışınca diğerini oynamak zor oluyor.2 sini iyi şekilde oynamak mümkün değil.Bir ara pes denedim zaten ondan biliyorum tümden unutmuşum fifa gibi oynuyorum tuşlar falan :)

• pes'te daha çok hareket olduğu için pes diyom ben
  • Dostum bu verileri nerden buldun. Gecen haftalarda konami oyunlarininbsatis rakamlarini finans vs durumunu aciklamisti orda 6.5m satmis pes 13

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 71cellow

Tabikide FIFA
    Nedeni:Pesde çok fazla hata var ayrıca fifanın yeri farklı çok profosyönel

Fifa'dan fazla hata olamaz bi yoruluyor adam kale boş hangi adam koşmayı bırakır Allah aşkına Ronaldo mu,Kaka mı,Özil mi,Robben mi? ayrıca çok komik geliyor Fifa,Pes diyorum Fifa'da resmen orta sahadan gol attım kaleci bön bön baktı Penaltı oldu topum ağlardan dışarı çıktı.Siz Pes'de nerede hata gördünüz?

AYNEN . 5 YILDIR PES OYNUYORUM TEK HATASI ŞU ''HAKEM'' .D
    NOT: PES ciler anlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

quote:

quote:

Tabikide FIFA

Fifa'dan fazla hata olamaz bi yoruluyor adam kale boş hangi adam koşmayı bırakır Allah aşkına Ronaldo mu,Kaka mı,Özil mi,Robben mi? ayrıca çok komik geliyor Fifa,Pes diyorum Fifa'da resmen orta sahadan gol attım kaleci bön bön baktı Penaltı oldu topum ağlardan dışarı çıktı.Siz Pes'de nerede hata gördünüz?

Yan hakem mi sahaya girenler

• quote:

Orijinalden alıntı: 06mk1910

süper star

Vall ben pes13 te orta seviye oyuncusuyum fenerbahçeyle oynadığım için kaptırırsam gol yieceğimi biliyorum. o yüzden orta seviyede bile pas yapıyorum. FB-B.Münih hazırlık maçı vardı ilk yarı top yüzdesi FB:%87 b.m. %13 .d . İkinci yarı gol atayım dedim pası bıraktım Sonuç : fb:0 bm: 1 :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

quote:

quote:

Tabikide FIFA

Yan hakem mi sahaya girenler

Yok değilde olur olmadık şeylere sarı kart veriyo . kırmızı kaartlık harekete devam diyo :D . Bide Spiker çok rahat .d İspanyol spiker yaması varsa indircem

• quote:

Orijinalden alıntı: shopol21

pes'te daha çok hareket olduğu için pes diyom ben

aynen daha çok hareket var ve bunları düzgünce yapabiliyorlar hiç hataları olmadan. yalnız kaleci geliştirmişler ama yüksekten köşeye giden toplar için zıplıyor ama direğe değince aniden yavaşlıyor yere niyor bu saçma olmuş ama yerden gelen toplara müyhiş müdahaleler ediyor.

• ben fifa diyorum bence her haliyle daha gerçekçi daha güzel
  • fifa derim keyfime bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Dostum bu verileri nerden buldun. Gecen haftalarda konami oyunlarininbsatis rakamlarini finans vs durumunu aciklamisti orda 6.5m satmis pes 13

Kaynak belirtmiştim. http://www.vgchartz.com

Tabiki bu satışları birçok farklı satış eklenmiştir muhakkak.Şimdi tekrar baktım siteye girip arama yerine pro evolution soccer 2013 yazıp tüm platformlardaki satış toplamı şu şekilde.Aynı şekilde fifa içinde toplam satışı görebilirsiniz.Bu konuda daha iyi bir site varsa yazın lütfen ordan bakalım.Böylece daha doğru sonuçlara ulaşabiliriz.

1 Pro Evolution Soccer 2013 PS3 2012 Sports Konami Digital Entertainment 0.13 0.46 0.47 0.16 1.22
    2 Pro Evolution Soccer 2013 X360 2012 Sports Konami Digital Entertainment 0.03 0.17 0.00 0.03 0.23
    3 Pro Evolution Soccer 2013 PSP 2012 Sports Konami Digital Entertainment 0.00 0.03 0.16 0.02 0.20
    4 Pro Evolution Soccer 2013 3DS 2012 Sports Konami Digital Entertainment 0.01 0.01 0.08 0.00 0.10
    5 Pro Evolution Soccer 2013 Wii 2012 Sports Konami Digital Entertainment 0.00 0.00 0.06 0.00 0.06
    6 Pro Evolution Soccer 2013 PC 2012 Sports Konami Digital Entertainment 0.00 0.03 0.00 0.01 0.04
    7 Pro Evolution Soccer 2013 PS2 2012 Sports Konami Digital Entertainment 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
    Total 0.17 0.70 0.77 0.22 1.86

FIFA 13

1 FIFA Soccer 13 PS3 2012 Action Electronic Arts 0.95 4.22 0.10 1.48 6.75
    2 FIFA Soccer 13 X360 2012 Action Electronic Arts 0.98 3.28 0.01 0.61 4.88
    3 FIFA Soccer 13 Wii 2012 Action Electronic Arts 0.12 0.34 0.00 0.07 0.53
    4 FIFA Soccer 13 PC 2012 Action Electronic Arts 0.02 0.23 0.00 0.06 0.31
    5 FIFA Soccer 13 PSV 2012 Action Electronic Arts 0.00 0.19 0.02 0.03 0.24
    6 FIFA Soccer 13 3DS 2012 Action Electronic Arts 0.03 0.13 0.00 0.02 0.17
    7 FIFA Soccer 13 PSP 2012 Action Electronic Arts 0.02 0.10 0.01 0.05 0.17
    8 FIFA Soccer 13 WiiU 2012 Action Electronic Arts 0.04 0.04 0.00 0.01 0.08
    9 FIFA Soccer 13 PS2 2012 Action Electronic Arts 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
    Total 2.14 8.52 0.14 2.33 13.13

• pes 14 anakonuda bahsi gecmisti 2-3 hafta once bir arkadas paylasmisti orda verileri, ben o rakamlardan hicbirsey anlamadim, ne senin ne onun payastigindan pes 2 milyon sadece uzakdoguda satar, fifanin satis rakamlarina diyecegim birsey yok ama pes bu kadar sattiysa vay haline. ....

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.