Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Pes daha çok oynadım ama pes sanki hayalgücü gibi,fifa ise gerçekçi.FIFA akar
  • pes 8 senedir yerinde sayıyor en azından fifa üstüne koyuyor.4eva fifa
  • PES
  • pes'te adam 90 dk.hızlı koşuyor hiç yorulmuyor maçın sonuna kadar aynı.seyirciler ruhsuz.takımların %60'nın lisansı yok formalar özensiz.zaten pes türkiye ve japonya hariç hiçbiryerde oynanmıyor.inanmayan satış rakamlarına baksın.
  • Pes tabikide hareket kabileyeti yüzünden
  • FIFA oynanış 10 oyun zekası 10 pes oynanış sıfır oyun zekası sıfır pesi oynayanlar sadece gol atmaktan zevk alıyor başka bişey yok PC açmıyo diye pes e katlanıyoruz bazen oyuncular pes dedirtiyor küfür etmeden edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki oyunda birbirinden farklı iki oyunuda denemek lazım demoları indirip bir fikir sahibi

Olamazsınız tam sürümlerini oynayarak karar verilmedir yıllarca pes alışkanlığımı bir kenara bırakıp geçen sene Fifa 13 aldım bu sene yine fifa alıcam pesin demosunu indirdim hatta wining eleven'ı indirdim oyun geçen seneye göre daha zor ve oyun nerdeyse baştan aşağı

Değişim olmuş alışmak süre alabilir ama genel olarak beğendim diyebilirim ama bu send tercihim

Yine fifa olacaktır

• Pes 2014 hariç peslerin hepsi iyi durumda.En iyisi Pes 2013 (oynamaya devam). Fifa nedense hiç beğenmemişimdir. Basit bir futbol oyunu gibi geliyor.Ama güzelliği tüm takımların ve liglerin lisanslı olması. Keşke pes dede öyle olsa.
  • Arkadaşlar,

Aklınıza gelebilecek tüm oyun konsollarını kullanmış ve 15 yılın üzerinde konsolda ve bilgisayarda futbol oyunu oynayan biri olarak şunu diyebilirimki, 2010 yılından itibaren yani fifa10, oyun motorunda devrim yapmış ve pes'i gerçek anlamda tarihe gömmüştür. Fifa 2014 de şuan futbol oyununun zirvesidir. 2010 yılından önce ise kesinlikle pes açık ara daha zevkli olmuştur. Bir fifa alın toplamda 20 kez arkadaşınızla, 20 kezde online oynayın, zaten daha sonra pes'i yıldan yıla, yeni oyunlarını denemek amacı ile 1 yada 2 kez oynacaksınızdır.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vastarini -- 10 Ocak 2014; 15:20:02 >
  • PES zevki yeter
  • FİFA
  • pes..diğerini hiç oynamadım
  • PES fanıyım Hardcore PES oyuncusuyum ilk çıkan oyunlarından beride PES'İ oynarım her sene orjinalinide alır online da oynarım ama Fifa'nın da hakkını yemem oda çok güzel bir oyun arkadaşlarla menajerlik modunu oynuyoruz tadından yenmiyor arada karşılıklıda kapışıyoruz kavga etmeye tartışmaya hiç gerek yok iki oyun var oldukça ve kendilerini geliştirdikçe rekabet bizim işimize yarar ve çok daha güzel Futbol oyunları görür oynarız keşke rakip bir Futbol oyunu yapan firma daha çıksada rekabet dahada artsa mesela 2K firması gibi Namco gibi..Namco'nun 2004-2005 sezonunda yaptığı Football Kingdom oyunu bence gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunları içinde ilk 5'te yer alır keşke Futbola yeniden el atsalar.. Yada dediğim gibi 2K firması adamlar Nba oyununda neler yapıyor Futbola bir el atsalar neler yapıcaklar kim bilir..
  • FİFA diyorum, yıllardır Fifaya alışmışız.
    Pes'i çok denedim ama ısınamadım.
  • Gerçekçilik ve Simülasyon deneyimi gerçek fizikler elbetteki açık ara fifa

• pes kadar saçma bi oyun olabilirmi ya bide bazı tiplar var top playerda oynuyorum felan diyolar pesi top playerde oynamayanı dövüyolar zaten siz düşünün artık ne kadar basit bi oyun olduğunu he pes 6 güzeldi ona lafım yok ama fifa futbol oyunuysa pes langırt oyunudur.
  • fifa tabiki daha gerçekci
  • eskiden pes'ti fakat 2014'ten sonra fifa tabiki
  • nedense pes bana daha güzel geliyo
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.