Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes oynayan bütün arkadaşlarım bu seneki pesi hiç beğenmediler ve oynamıyorlar.Alışan fifa'ya alışıyor alışamayan pes 2013 oynamaya devam ediyor.Bu sene tam bir hayalkırıklığı yarattı.Yeni motor falan derken beklenti çok büyüktü.Keşke ea'yin nba live da yaptığı gibi bu seneyi pas geçselerdi ve tamamen yenilenmiş ve yeni konsollara göre hazırlanmış fifa ile rekabet edebilecek bir oyun çıkartsalardı.Şimdi ise her sene aynı terane devam ediyorlar.

Artık fanatiklere bile yutturamıyorlar bu yalanları.

(Tabi ea bu sene nbl live oyununu çıkartıyor ama birkaç sene ara vermişti)
  • Beyler hangi internet kafeye giderseniz gidin wolfteam oynanıyor buda ne demek oluyor wolfteam>BF4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Directx31

Beyler hangi internet kafeye giderseniz gidin wolfteam oynanıyor buda ne demek oluyor wolfteam>BF4

kardeş wolfteam ile bf4 ne alaka bu kıonuda :D
  • Ben PES2013 oynuyorum. Ama PES10 bile bu oyundan çok daha güzeldi . Taktikler falan . Bunda bi ofsayt taktiği bi kanat deiştirme bi de Stoper bindirmesi var. Pes10 oynarken oyun içinde de takımı yonetiyorduk . mesela oyuncu özelliklerini açıp kapayabiliyorduk . Ben gol atana kadar alvesi sağdan bindirmeli kullanıyordum sonra da o özelliğini durduyordum ileri gelmiyorudu. Sadece bu hareketler var 13te
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

quote:

Orijinalden alıntı: Directx31

Beyler hangi internet kafeye giderseniz gidin wolfteam oynanıyor buda ne demek oluyor wolfteam>BF4

kardeş wolfteam ile bf4 ne alaka bu kıonuda :D

İronide mi yapmıyahhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bunu kabul edelim fifa 13 e kadar pes iyiydi sonra bozmaya başladı. Ben fifa 14 oynuyorum beğeniyorum ama pes 2015 oyununu da bekliyorum.
  • Eski bir pes çi olarak artık fifaaaa çünkühttp://www.multiplayer.com.tr/haber/fifa-15ten-haberler-var/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 alan bir arkadasim Fifa 2014`de almis ancak biz analog degilde normal tuslarla oynamak istedigimiz icin beceremedik ve oyun aldigi gunden beri oyle duruyor. Degistirmek icin bir yontem var mi?
  • Bayadır gırmıyordum yorumlara devam

• Bayadır gırmıyordum yorumlara devam

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

Bayadır gırmıyordum yorumlara devam

girme bencede

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikide Fifa görüntüde pes önde olabilir ancak pes de 10-15 maç yap sıkılırsın ama fifa da tam tersi en başta biraz sıkıcı gelebilir ancak biraz oynadıktan sonra fifa yı bırakamazsınız.
  • Vgchartz sitesine göre yeni satış rakamları

Fifa 14 tüm platformlarda 13.91 milyon satış

Pes 2014 ise 1.36 milyon satış

Daha öncede yazdığım gibi pes keşke bu seneyi birkaç iyileştirme ile pas geçip komple yeni nesil için oyun hazırlamaya girişseydi belki 2 senede eli yüzü düzgün bir oyun çıkartırdı.Şimdi ise işleri çok zor çünkü her sene gelişerek üstüne ekleyen bir fifa var karşılarında ve aradaki farklı iyicene açtılar.Umarım konami pes etmez ve birkaç sene içinde rekabet edebilecek bir oyun çıkartır.
  • Fifa akar

• Fifa

çünkü futbolda grafiğe çok fazla önem vermem.. futbol baksetbol gibi oyunlarda takım çalışması önemlidir bu yüzden yapay zeka grafikten çok daha önemli

elimde bulunan wii, ps2 ve psp konsollarında oynadığım kadarıyla söylüyorum:

yapay zeka fifa'da açık ara pes'ten daha iyi.. rakip takımın oyuncusu ayağında top sürerken arkasından yakalamaya çalıştığımda; pes'te takımımın adamı rakibe trene bakar gibi bakarken, fifa'da müdahele ediyor.. hatta ben hiç birşey yapmasam dahi adamım rakibe müdahele ediyor.. yani bir takım ruhu var.. pes'te ise sadece topla beraber adamlar koşuyor. ama top geldi mi sadece bakıyor. senin müdahele etmen lazım

hakeme gelince, pes'te hakemin hangi harekete ne vereceği çok belli.. faul'üde beli, sarı kart göstereceği yerde belli, kırmızı kartta

fifa'da ise bu belli değil.. bazen bariz faul olduğu halde maçın gidişatından dolayı devam diyor. bazen küçük bir faulde sarı kart veriyor, bazen kasti gördüğü faulde direk kırmızı gösteriyor

yani çok daha gerçekçi ve heyecanlıdır fifa maçları

lisans olaylarına hiç girmiyorum bile

birde soundtrack olarak fifa daha çok hoşuma gidiyor

Fifa oynarken gerçek bir futbol maçı içindeymişsin havası var.

yani her türlü FİFA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 6 Ağustos 2014; 12:56:27 >

• Fifa 14 kötü

Pes 14 daha kötü

• Ama Türkiye Ligi ile birlikte fifa 15 güzel :) Hele birde Türkçe gelirse fifaworld de olduğu gibi.Zaten ligi koyulan ülkenin dilini eklemek kadar mantıklı birşey olamaz zaten.
  • geçen seneki fifa ve pes satışlarına bakın nokta
  • tartışmaya bile gerek yok yani
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.