Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

PES

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

PES

Noldu la
  • Pes
  • quote:

quote:

quote:

PES

Noldu la

pes dedin la ona güldüm la

• FİFA iii eys port tını geyym
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

FİFA iii eys port tını geyym

• quote:

quote:

quote:

quote:

PES

Noldu la

Sen fifa derken ben sana gülüyormuyum. saygı duy bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PES

Noldu la

Sen fifa derken ben sana gülüyormuyum. saygı duy bence

saygı tabiki var ama fifa daha iyi kardeş

• Şöyle diyim pes bu sene yüzde yüz 2014'den daha iyi olacak.Neden mi ? Çünkü 2014 pesin dibe vurduğu sene oldu çoğu kişi 2013 oynamaya devam ediyor.Böylece pesi seven arkadaşlar belki 2013'e yakın ve yeni nesil bir oyun görebilirler diye umuyorum.Umarım da öyle olur.Artık daha kötü oyun yapamazlar heralde dimi :)

Ikına sıkıla fifa oynayan ve alışmaya çalışanların olduğunu bildiğim için insan zevk aldığı oyunu oynamalı.Kişiye göre değişiyor herkesin fifaya alışabileceğini zannetmiyorum.Bunu kötü amaçla söylemiyorum.Pesin oynanışına çok alışmış ve o tarzı benimsemiş arkadaşlar var.Bunlar ne kadar oynasalarda fifa'ya alışamıyorlar.Fifa'nın daha iyi olduğunu bile söyleyebiliyorlar ama pes işte daha eğlenceli zevkli geliyor demek ki.

Satışlarda fifa ne kadar fark atarsa atsın.Ancak şöyle bir durum var.Satışlarda fifa'nın pesten çok oyuncu çektiğini görmemek mümkün değil.Tabi pesin kötü gittiğini dibe vurduğunu pesciler bile kabul ediyorlar.Ancak yinede eski pes özlemleri devam ediyor.Kolay değil tabiki oynanışı tamamen farklı bir oyuna geçmek.Arkadaş çevresi çok önemli.Oyunun bilen birisinin anlatması önemli.Oyuna vakit ayırmak önemli.Ps cafelerde bunların hepsini bulamayabilirsiniz.O yüzden cafeleri bilmiyorum ama halen pes oynanıyor olabilir.

Ama fifa sazı eline aldı.Satışlarda daha uzun seneler götürecek gibi duruyor.Ea oyuna çok önem veriyor.Her sene mutlaka alınabilecek heyecan yaratacak yenilikler getiriyorlar.Fifa'ya alışan pes oyuncuları için pesin tekrar bu arkadaşları yada fifa oynayanları çekmesi çok çok zor.Hele 1 senede bunu beklemeyin.Tekrar prestijini kazanması için çok çalışması gerekecek.

• Şuan Fifa 14 daha güzel pes 14 berbat ama pes 15 güzel olucak gibi resimler video vs güzel gibi geldi 17 eylülde demosu çıkacak bakalım fifaya devam mı yoksa pes 15 mi
  • pesi bitirdiler tek suçlu konami
  • Pes tüm sevenlerini fifaya kaptırdı bu haliyle lisansız vs çok zor eski günlerine dönmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa Akar pes her zamanki gibi bakıyor baksın bakalım
  • konu sahibi arkadaş konuyu sil istersen
  • Senin sözünle hareket edecek deyilim dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

Senin sözünle hareket edecek deyilim dostum :)

ben senin dostun değilim genç adam
  • Bu konuya yorum yapıp yapmadığımı bilmiyorum ama karşılaştıralamaz oyunlarFIFA hem satışta, hem oyun olarak farkı attı PES kapatamaz daha.
  • İlkez Pes oynamaya PSX'te Winning Eleven 3 vardı.Japoncaydı onla başlamaştım daha sonra Winning Eleven bir sürümü vardı içinde Elazığ,Adana vs gibi Türk ligi takımları vardı onla birlikte tam olarak Pes hayatım başlamış oldu.Daha sonra Pes 2010'a kadar devamlı pes oynadım tabi o zamanlar FIFA'nın futbolla alakası yoktu.Bence Pes, 2011 yılıyla itibaren çöküşe geçti. Pes 2013 güzel olmasına rağmen hayranlarına göre ve Türkiye'de çok tutulduğu için güzel şu an bile arkadaşlarla FIFA değil PES 2013 oynuyoruz.Tabi FIFA 13 Pes 13'ü 10 katlar o ayrı bir konu.Yani kısacası FIFA 2011-2015 arası FIFA daha iyiyken Pes 2010'a kadar Pes'in üstün olduğunu söyleyebilirim.

Bu yıl'a bakarsak Konami geçen yılki hatalarından ders çıkarmış gibi gözüküyor ancak her yıl aynı tas aynı hamam.Yok hatalarımızı yapmayız yok çok iyi oyun geliyor.Yani bu yıl cidden Pes 2014'e göre daha iyi bir oyun geliceğini düşünüyorum.Ancak FIFA 15 ayarında bir oyun olmucağına eminim.Ayriyeten Lisans,Ses,Ambiyans yönünden çok eksikleri var.Şimdi millet diyor yama yapanlar var filan.Tamam da sen Pes'e o kadar parayı yama için mi veriyorsun rakibi aynı fiyata kaç tane lig sunarken sen 6 tane lig sunuyorsun.Uzun lafın kısası bu yılda FIFA

• pes serisi ile bılgısayarda futbolun gercekten guzellıgını ayrıca gordum.evet fifa 15 cok ıyı ama ben bu sene de pesı orjınal alcam.gecen sene aldık evet hayal kırıklıgı oldumu aslında bence cok degıl. ama fıfayı 15 ide orjinal alabılırım.
    ancak sunu soylemek ısterım orjınalse ılk tercıhım pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 14 Eylül 2014; 22:41:21 >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.