Bildirim
PES NBA tarzı oyunlar pc 3 de mi Xbox ta mı ?
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, 15.1 lt : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08BCSLJBC
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EminUlker
Böyle arkadaşlarla toplanıp PES NBA falan oynamayı düşünüyoruz. Ps 3 de mi daha iyi olur Xbox ta mı ? Bir de xbox un gamepad inde pes gibi oyunları oynamak rahat mı ?
Futbol oyunlarinda ds3 (ps3) daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xbox 360 multi platform oyunlarda daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: EminUlker
Böyle arkadaşlarla toplanıp PES NBA falan oynamayı düşünüyoruz. Ps 3 de mi daha iyi olur Xbox ta mı ? Bir de xbox un gamepad inde pes gibi oyunları oynamak rahat mı ?
hocam gamepad e alışmak önemli xbox da benim ps fani arkadaşıma xbox kolu verdiğim zaman ki yorumları üstteki ile mi oynicaz oluyor sonra dpad ile başlayıp analoga geçip sadece pes için xbox aldırdığım oldu bu yüzden...tabi karar sizin yinede...
Her zaman heryerde xbox360 gemapadi daha iyidir. Tum dunya bunu kabul ediyor
Ben futbol ve dövüş oyunlarını imkan varsa PS'de oynuyorum, daha mı rahat bilemem alışkanlık benimkisi. Mesela PS'de de FPS oynamak zor geliyor. -
Sadece dövüş oyunları için DS3 önerebilirim. Gerisi için X360 gamepadi çok daha rahat. -
XBOX.
Bence NBA2K da Xbox'un anologları daha rahat -
Play Station daha iyidir, tabi Xbox'ı saymazsak -
Kişiliğe bağlı.Ülkemizde konsolu Ps3'ten ibaret sanan kesime Xbox Controller'ı ile oyun oynatamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X