Bildirim
pes oynayan fifa oynar mı?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fifa daha iyi salla pesi
pes 13 den sonrası yalan -
Fifa oynayan pes oynar mı olacak konu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pesi en bilmeyen adam bile oynar sadece tuşlara basar oynarsın. Ama fifayı öyle herkes oynayamaz pas verirsin almak için koşarsın, itme-çekme, şut ayarları falan yani fifa zordur. Eğer fifada iyiysen hiç pese girip de bozma kendini bence -
Futbol oyunlarindan eski yillarda oldugu gibi zevk alamadim hic. Yine de karsilastirma yapmak gerekirse Fifa Pes'den daha zor (kontroller ve defans bakimindan.)
Fifayi bu yuzden unutacagini zannetmiyorum.
Ikisini de birak sen Nba'e gel.
Ben Nba'i 2k16 Psn plus sayesinde oynamaya basladim ve futbol oyunlarindan çektiğim eziyeti simdi anladim. Dunya varmis. (Tabii Nba 2k16'nin da sorunu yok denemez)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bende öyle isterdim. pes kolay dedikleri gibi. ama ne biliyim işte orjinal oyun. gerçek insanlarla oynuyorum falan o yüzden pes oynuyorum şuan -
2k10 az oynamadım. hele o futoldaki become a legend muhabbeti gibi bir şey vardı nba'de. tek oyuncu yönetiyorsun. rekor üstüne rekor kırıyordum :D -
Oynayacaksan PES 13 oyna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X