beyler pes14 yükledim kısayolunu masaüstüne attım masaüstünde calısmayınca mecbur c den giricegimi anladım ve masaüstündekini sildim geri dönüşüm kutusunu advanced program gizliligi otomatik sildigi için pes14 simgesi gitti setting ayarını felan yapıyorum ama giricek bir simge bulamıyorum bir yardımcı olursanız
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhanbjk
beyler pes14 yükledim kısayolunu masaüstüne attım masaüstünde calısmayınca mecbur c den giricegimi anladım ve masaüstündekini sildim geri dönüşüm kutusunu advanced program gizliligi otomatik sildigi için pes14 simgesi gitti setting ayarını felan yapıyorum ama giricek bir simge bulamıyorum bir yardımcı olursanız
oyunun dizine bakin illaki exe dosyasi vardir bazen dizin icinde farkli klasorde olabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sen kısayolunu değil de kendisini masaüstüne atmışsın. oyunu orjinal aldıysan tekrar yükle.internetten indirdiysen crack işlemini tekrar yap.
eniştemin harddiskinden yüklemiştik program yüzünden kökten sildi simgeyi :S malesef c yide kontrol ettim dosya dizininede baktım simge yok
pes 2014 crack yazıp google da arat,indir.İndirdiğin dosyayı oyunun kurulu olduğu yere at.bu kadar. büyük bir sorun değil,halledersin,canını sıkma