Bildirim
Pes te futbolcunun ölümü !!! Çok ilginç izleyin...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ılk defa goruyorum pesın ne kadar gercekci bı oyun oldugunu gosterıyor
ben 1 tane daha buldum
bisey daha buldum bu nasıl adam guvercını olduruyor macta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 13 Kasım 2009; 18:37:13 >
-
Alakasız olacak ama videodaki şarkının ismini bilen var mı?quote:
Orijinalden alıntı: xamaximax
ben 1 tane daha buldum
-
Kaç yıllık olay bu yav. ölmüyor sakatlanıyor. önceki pozisyonda sert bir hareket görmüş ama oyuna devam ediyor. daha sonra sakatlığı nüksediyor gibi bişey oluyor yerde kıvranmaya başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: xamaximax
ben 1 tane daha buldum
-
quote:
Orijinalden alıntı: masti_tr
Alakasız olacak ama videodaki şarkının ismini bilen var mı?
evet bende ıstıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: el_turco_06
quote:
evet bende ıstıyorum
buldum şarkıyı dreamscape -
bencede sakatlanmıştırquote:
Orijinalden alıntı: mastiquote:
Orijinalden alıntı: el_turco_06
quote:
evet bende ıstıyorum
buldum şarkıyı dreamscape
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: byte94
bencede sakatlanmıştır
-
arkadaşlar ölüm değil o futbolcu sakatlanınca oyundan cıkarmazsanız oluyor oyle bazenquote:
Orijinalden alıntı: Leadriquote:
Orijinalden alıntı: byte94
bencede sakatlanmıştır
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: soldiertr
arkadaşlar ölüm değil o futbolcu sakatlanınca oyundan cıkarmazsanız oluyor oyle bazen
hayır arkadaşım,oyuncunun stamina barı bitince öyle yere yapışıp kalıyor deneyin görün -
quote:
Orijinalden alıntı: Leadri
quote:
arkadaşlar ölüm değil o futbolcu sakatlanınca oyundan cıkarmazsanız oluyor oyle bazen
hayır arkadaşım,oyuncunun stamina barı bitince öyle yere yapışıp kalıyor deneyin görün
eft dediğin olabilir benimde basıma gelmişti sakat diye dusunmustum ama demek yorgunluktanmış -
kimse o kuşa bir yorum yazmamış ne kadar insanların küçük düştüğünün bir göstergesi zavallı güvercin top geltikten sonra ölüyor ve hakem bir çöplük gibi öldükten sonra kenara atıyo vay bi şey diycektim ama neysequote:
Orijinalden alıntı: soldiertrquote:
quote:
hayır arkadaşım,oyuncunun stamina barı bitince öyle yere yapışıp kalıyor deneyin görün
eft dediğin olabilir benimde basıma gelmişti sakat diye dusunmustum ama demek yorgunluktanmış
Alıntıları Göster
-
İşte ikisinden biri.quote:
Orijinalden alıntı: soldiertrquote:
quote:
eft dediğin olabilir benimde basıma gelmişti sakat diye dusunmustum ama demek yorgunluktanmış
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: aeeb12
kimse o kuşa bir yorum yazmamış ne kadar insanların küçük düştüğünün bir göstergesi zavallı güvercin top geltikten sonra ölüyor ve hakem bir çöplük gibi öldükten sonra kenara atıyo vay bi şey diycektim ama neyse
katılıyorum -
Videolar neden gözükmüyor? sorun bendemi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: sipru81quote:
kimse o kuşa bir yorum yazmamış ne kadar insanların küçük düştüğünün bir göstergesi zavallı güvercin top geltikten sonra ölüyor ve hakem bir çöplük gibi öldükten sonra kenara atıyo vay bi şey diycektim ama neyse
katılıyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
bnde ona sinir oldum allah kahretsin böyle insanları günahtır ya -
Adam sakatlanıyo ölmüyoquote:
Orijinalden alıntı: Golden Gatequote:
bnde ona sinir oldum allah kahretsin böyle insanları günahtır ya
Alıntıları Göster
-
nba 2k ded e vardı grant hill ölüyodu malum 37 yaşındaquote:
Orijinalden alıntı: fatality94
Adam sakatlanıyo ölmüyo
Alıntıları Göster -
şuda olabilir pes de futbolcular hakemi aldatmak için kendini bilerek yere atabiliyor geneldede hakem yemiyo sarı kartı yapıştırıyor buda olabilirquote:
Orijinalden alıntı: fatality94
Adam sakatlanıyo ölmüyo
Alıntıları Göster -
kalp krizi geçiriyo futbolcu, nadirde olsa sahada gerçekte böyle şeyler oluyo, oyunun ne kadar gerçekci olduğunun bi göstergesi :Pquote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
şuda olabilir pes de futbolcular hakemi aldatmak için kendini bilerek yere atabiliyor geneldede hakem yemiyo sarı kartı yapıştırıyor buda olabilir
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ps5 ısınma sorunu çözümü
- yurtdışı ps5 türkiye"de çalışır mı
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- gta 5 dil değiştirme
- ps5 ısınıp kapanıyor
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- ps5 yan koyma
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- fifa 25 diziliş değiştirme
- en iyi hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X