arkadaşlar pes 5'te master ligde transfer nasıl yapabilirim.deniyorum compare var ama ondan sonra bi ilerleme olmuyor.yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler
Bende zor buldum ama yap yap olmuyo bende.
normalde oyuncuların takım değiştirmeleri falan oluyo ama master ligde bi türlü bunu başaramadım.acaba yeterli para mı yok belirli miktar paradan sonra mı açılacak yapan arkadaşlardan veya bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum
yaa biraz açın konuyu ben yapabiliyorum neresini yapamadınız tam olarak??
YA TAM OLARAK MASTER LİGDE KAZANDIĞIMIZ PARALARLA TRANSFER YAPAMADIK OYUNCU LİSTESİ ÇIKIYOR.OYUNCUYU SEÇİP COMPARE DİYORUZ ONDAN SONRA NE YAPACAZ ONU BULAMADIK.SEN YAPIYORSAN NASIL YAPTIĞINI BİZE AÇIKLASAN İYİ OLUR.TEŞEKKÜR
baba aply diosun gerçi böle yazılmıodu ama compare takasa sanırım ama her oyuncu gelmio paran olsa bile..
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem ÇINAR
YA TAM OLARAK MASTER LİGDE KAZANDIĞIMIZ PARALARLA TRANSFER YAPAMADIK OYUNCU LİSTESİ ÇIKIYOR.OYUNCUYU SEÇİP COMPARE DİYORUZ ONDAN SONRA NE YAPACAZ ONU BULAMADIK.SEN YAPIYORSAN NASIL YAPTIĞINI BİZE AÇIKLASAN İYİ OLUR.TEŞEKKÜR
baştan transfer sezonunun açılmasını bekleyin tranfer sezonunun açıldıını anlamak için de yanda geçen fiktürde ronaldinho cıktığında anlayın kı transfer sezonu açılmıştır ondan sonra compare deyip altta gelen yere fiyatı belirleyin para kabul edilirse oyuncu gelir üstteli kulube alttaki oyuncuya werilen para