Şimdi Ara

pes uzmanlarından yardım talebı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyun sırasında otomatık degılde elle pres nasıl yapılabılır ?
    hangı tus yardımıyla calım atılabılır ?asırtma hangı tuslarla yapılabılır ?

cvp vermenızı rıca edıyorum...

tesekkurler..

• pres pas tuşuyla oluyor hızlı koşma+pas'a basarsanız daha hızlı pres yaparsınız tuşları ok yardıyımıyla ve analogla aşırtma adam seçtiğiniz tuş'a basılı tutup şuta basıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z21 -- 12 Aralık 2009; 16:33:08 >
  • tesekkurler...

calım ıcın ne dersınız ?
  • aşırtma kolda l1+kare sol üst+şut
    x (pas)sürekli basarsan konrtol ettiğin adam pres yapar.Ayrıca bide kare (şut) basarasan ikinci bir otomatik olarak pres yapar.
    Çalım atmak için de çeşitli hareketler var.onları araşıtır.yada yön tuşlarıyla sağ sol yaparak çalım atabailirsin.
    ayrıca fake hareketi var.şut+pas a basarsan fake atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooijdonk1120 -- 12 Aralık 2009; 19:12:04 >
  • bazı arkadaslar L1 dıye belırtmısler...ne dersınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavcioglu@atlas.net.

bazı arkadaslar L1 dıye belırtmısler...ne dersınız ?

doğru diyosun değiştirdim.
  • Oyun sırasında pres; 1 adam ıle pres yapmak ıcın R1+X tusu 2 adam ıle pres yapmak ıcın R1+X+Kare tusu (ıkı adam ıle pres yapmak defansında bosluklara neden olacaktır ve anı kontra larda zor durumda kalmana neden olabılecektır, halıyle uzun bır alısma surecı var bence ıkı adam ıle pres yapmanın)

Pes2009 da R2 ıle cok basıt calımlar atılabılıyordu, ama Pes2010 da bu tus işlevsellıgını kaybetmıs buyuk olcude, dribling genelde yön tuşlarına aktarılmıs mesela soyle basıt bır hareket, once ılerı yon tusu yanı sağa sonra asagı yon tusu kombınasyonu ıle basıt bır bılek hareketı yapabılırsın.

aşırtma ıse L1+ üçgen tusu ıle olabılır yada duruma gore Daire tusuna hafıf yada daha fazla basma yolu ıle asırtma yapılabılır.
    umarum yardımcı olabılmısımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar gerekeni yapmışlar...
  • saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.