Şimdi Ara

Pes VRamı Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartının kapasitesi mi bu kadar yoksa ayar yapmak mı gerekiyor? oyun pes 14

Teşekkürler yardım için.
     Pes VRamı Görmüyor

ekran kartı bu

HyperMemory™ teknolojisini destekleyen ATI Mobility Radeon™ hd 5470
    bellek kapasitesi : 512 MB ayrılmış VRAM (HyperMemory™ teknolojisini kullanan toplam kullanılabilir grafik belleği, 32-bit işletim sistemi ve 3 GB sistem belleği ile en fazla 1.755 MB; 64-bit işletim sistemi ve 8 GB sistem belleği ile en fazla 3.571 MB olabilir)
    bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş)
    bağlı veri yolu : PCI Express®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 20 Eylül 2013; 21:02:55 >

• Rami görüyor ya işte.CPU nun altında yazıyor Ram diye ama ekran kartı yetersiz.Vram dediği ekran kartının belleği.
  • Sonradan bende farkettim ramı görüyor evet, ekran kartı işini nasıl halledebiliriz çünkü ekran kartı baya iyi arkadaşın
  • HyperMemory™ teknolojisini destekleyen ATI Mobility Radeon™ HD 5470
    bellek kapasitesi : 512 MB ayrılmış VRAM (HyperMemory™ teknolojisini kullanan toplam kullanılabilir grafik belleği, 32-bit işletim sistemi ve 3 GB sistem belleği ile en fazla 1.755 MB; 64-bit işletim sistemi ve 8 GB sistem belleği ile en fazla 3.571 MB olabilir)
    bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş)
    bağlı veri yolu : PCI Express®

ekran kartı özellikleri bu. nasıl sağlıcaz görmesini.
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.