Şimdi Ara

pes(winning)Fifa birkaç firma daha olsa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ps2 , pc ve xbox 360 sabibiyim 10 yıllık bir oyunculuk tecrübem var..Yıllarca Fifa oynadık sonra pes(winning) geldi Ea'nin futbol'daki krallığı sona erdi. KOnami sayesinde Fifaya mahkum olmaktan kurtulduk.Pes(winning) de iyi güzelde sanki Konami 2 yıldır kendini tekrar ediyormuş gibi geldi tabi bu benim sahşi fikrim.Kendini pek geliştirmş değil son 2 yıla bakarsak. PES 8 den ÜMitliyim ama bakalım nasıl olucak. KONAMİ bu kes bombayı patlatıcak inşallah ... Fifa'da ise grakfikler haricinde önemli bi gelişme olmuyor. Daha uzun yıllar Pes(winning) oynayacak gibiyiz duruma bakılırsa .Sizcede artık diğer oyun firmalarının Futbol alanına eğilmesi gerekmiyormu.Piyasada söyle bir kaç firma daha futbol üzerine yoğnlaşsa cıta yükselir.Oyun kalitesi artar . Bu kadar zormu bir futbol oyunu yapmak geliştirmek .. Sizlerin bu kınudaki düşünceleriniz nelerdir.Sizce bir futbol oyunu nasıl olmalı ???

• Zamanında vardı bikac farklı firmanın oyunu Actua Soccer, Kick Off, Virtua Soccer, World Wide Soccer... Actua Soccer ile Virtua Soccer bikac seri devam etti, Kick Off 3 boyutluya geçti kendini rezil etti, ozamanlar Fifa 98 çıktı süpürdü ortalığı sonrada Winning Eleven geldi. Bidaha cesaret etmediler nedense..

Pes serisi benim istediğim oynanışa epey bi yakın aslında. Ben birazdaha yere sağlam basan oyuncular gormek isterim, hareketlerde keskinlik, bu hissi Virtua Soccer 2002 ver2 gayet iyi veriodu, oybayanlar bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalavera -- 1 Temmuz 2007; 2:44:14 >
  • BEYLER VİRTUA STRİKER'I ES GEÇİYOSUNUZ... DAHA PES ORTALARDA YOKKEN FİFA AĞAÇ KÜTÜĞÜ GİBİ ADAMLARI TASARLARKEN PİYASADA VİRTUA STRİKER DİYE SEGANIN FUTBOL OYUNU VARDI...VE 3D GRAFİKLERİ SÜPERDİ.... O OYUN HALA SERİYİ SÜRDÜRÜYO... DREAMCASTTE VİRTUA STRİKER 2 DİYE ÇIKTI... GAME CUBEDE VİRTUA STRİKER 3 VE 4 DİYE ÇIKTI...İNŞALLAH 5 İDE ÇIKAR...AMA MALESEF BU OYUNU TÜRKİYEDE BİLEN ÇOK AZ...MUHAKKAK OYNANMASI GEREKEN Bİ OYUN... BIRAKIN VİRTUA STRİKER 4 Ü VİRTUA STRİKER 3 BİLE GRAFİKSEL VE OYNANIŞ AÇISINDAN FİFA 2007 Yİ 4 E KATLAR....AMA SEGANIN HERZAMANKİ GİBİ REKLAM YAPAMAMA SI YÜZÜNDEN BU OYUNU BİLEN YOK...DOLPHİN81GSSS NİN DEDİĞİ GİBİ PES BİR İKİ SENEDİR KENDİNİ TEKRARLIYO , FİFA DERSEN ÇOĞU İNSAN (BENDE DAHİL) FİFA 2006 YI DAHA GÜZEL BULUYO...BU ADAMLAR NİE KENDİLERİNİ YENİLEMİYO...ÇÜNKÜ KÜLT OYUNCULARI VAR...ALIŞKANLIKLAR OBJEKTİF DEĞERLENDİRMEYİ ETKİLİYO...

SİZ EN İYİSİ Bİ VİRTUA STRİKER SERİSİNİ DENEYİN....

• Evet virtua soccer serisi harikaydı keşke sega yeni nesil konsollara bir futbol oyunu yapsa.
  • yaa virtua soccer pcde oynama şansı varmı? Varsa bilen yardımcı olsunda oynayalım
  • cok hata var pes de winning de gece gündüz peskolik biri olarak artık aynı hataların tekrarlanmamasını ve daha değişik konsept üretmeleri gerek hep aynı goller yeniliyor atılıyor yaratıcılık lazım başka firmalarada güven olmaz pes e devam . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

Evet virtua soccer serisi harikaydı keşke sega yeni nesil konsollara bir futbol oyunu yapsa.

Gençliğimi yedim be ben o oyunla...
    Off Off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    12 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Virtua Strıker cidden aşmış bi oyundu en son dreamcast te oynamıştım, oynanış bence WE den bile daha gerçekçi hele o zaman seyircileri nasıl 3 boyutlu yaptılar hala çözemedim, seyirciler meksika dalgası felan yapıyolardı düşünün artık, oyunun tek kötü yanı gollerin kendisini çok fazla tekrarlamasıydı hep birbirine benzeyen goller atılıyodu (yaklaşık 30 metreden şutu sona yakın dolduruyordunuz aşırtma gol oluyodu hep vb.)
  • Benim anlamadığım SEGA, neden bu oyunu ps2 , pc , xbox, xbox 360 ps3 vb platformlardan birine çıkarmadı??? Tekken gibi bir arcade klasiği ps2 ve ps3 e seri halinde geldi....Bu harika futbol oyunundan bizi neden mahrum bıraktılar... Artık PES in iyi bir alternatifi olmalı....FİFA nın nasıl bir oyun olduğu belli zaten..PES dışında oynanacak bir futbol oyunu yok..Bence SEGA, bu oyunun geliştirilmiş versiyonunu yeni nesil konsollara getirmeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 2 Temmuz 2007; 19:05:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolphin81gsss

Arkadaşlar Mrb...
    ps2 , pc ve xbox 360 sabibiyim 10 yıllık bir oyunculuk tecrübem var..Yıllarca Fifa oynadık sonra pes(winning) geldi Ea'nin futbol'daki krallığı sona erdi. KOnami sayesinde Fifaya mahkum olmaktan kurtulduk.Pes(winning) de iyi güzelde sanki Konami 2 yıldır kendini tekrar ediyormuş gibi geldi tabi bu benim sahşi fikrim.Kendini pek geliştirmş değil son 2 yıla bakarsak. PES 8 den ÜMitliyim ama bakalım nasıl olucak. KONAMİ bu kes bombayı patlatıcak inşallah ... Fifa'da ise grakfikler haricinde önemli bi gelişme olmuyor. Daha uzun yıllar Pes(winning) oynayacak gibiyiz duruma bakılırsa .Sizcede artık diğer oyun firmalarının Futbol alanına eğilmesi gerekmiyormu.Piyasada söyle bir kaç firma daha futbol üzerine yoğnlaşsa cıta yükselir.Oyun kalitesi artar . Bu kadar zormu bir futbol oyunu yapmak geliştirmek .. Sizlerin bu kınudaki düşünceleriniz nelerdir.Sizce bir futbol oyunu nasıl olmalı ???

Futbol Dünyası En Karanlık Devrini yaşıyor bence

Allahtan FM gibi oyunlar varda biraz olsun insanı değişik lezzetler yaşatıyo

• ps2 de football kingdom vardı fena oyun değildi 5-6 gün idare etmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=z3ICZmWhWYo
  • ISS yi unutmayalım yawww
  • kim ne derse desin pes ve winning insanları bağlıyor hala ps2 alanlar var cafeler dolu fifa yakınına hayatta gelemez ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Benim anlamadığım SEGA, neden bu oyunu ps2 , pc , xbox, xbox 360 ps3 vb platformlardan birine çıkarmadı??? Tekken gibi bir arcade klasiği ps2 ve ps3 e seri halinde geldi....Bu harika futbol oyunundan bizi neden mahrum bıraktılar... Artık PES in iyi bir alternatifi olmalı....FİFA nın nasıl bir oyun olduğu belli zaten..PES dışında oynanacak bir futbol oyunu yok..Bence SEGA, bu oyunun geliştirilmiş versiyonunu yeni nesil konsollara getirmeli...

virtua striker serisinin son oyunu game cubeye virtua striker 4 olarak2005 yada 2006 yılında geldi(her nekadar oyun sitelerinde ve resmi sitesinde platform gc diye görünsede bi türlü oyunu bulamadım) ...dolayısıyla wii de de oynanabilir... ancak yabancı forumlarda virtua striker 5 in ps3 çıkabileceğine dair bi iki söylenti görmüştüm geçenlerde...

PES LE YARIŞABİLKECEK (BENCE PESDEN DAHADA İYİ ) TEK OYUN VİRTUA STRİKER....
    SATURNDE VİRTUA STRİKER 1 OYNADIM
    DREAMCASTTE VİRTUA STRİKER 2 Yİ
    GAME CUBEDE VİRTUA STRİKER 3 V. 2002
    ANKARA FANTAZYLANDDE DE VİRTUA STRİKER 4 OYNAMAK NASIP OLDU...
    BENİM İÇİN KONSOL ALDIRACAK TEK OYUN VİRTUA STRİKER...İNŞALLAH PS 3 E ÇIKARDA ALIRIZ PS Yİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playstation.2 -- 3 Temmuz 2007; 13:23:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

yaa virtua soccer pcde oynama şansı varmı? Varsa bilen yardımcı olsunda oynayalım

HOCAM VİRTUA STRİKER 2 Yİ CHANKAST DİE Bİ EMÜLATÖRDE SIKINTISIZ OYNAYABİLİRSİN...GEÇEN SENE VİRTUA STRİKER 3 DE EMULE EDİLMİŞTİ AMA ÇALISMIYODU...BELKİ ÜÇÜDE SORUNSUZ EMULE EDEN Bİ PROGRAM ÇIKMIŞTIR...AMA DEDİĞİM VİRTUA STRİKER 2 96 YILINDA ÇIKTI (2000 YILINA KADAR vs 2 NİN ÇEŞİTLİ VERSİYONLARIDA ÜRETİLDİ.) VE CHANKASTLA VİRTUA STRİKER 2 NİN TÜM VERSİYONLARINI OYNAYABİRİSİN...1996 YILINA GÖRE NEKADAR GELİŞMİŞ Bİ OYUN OLDUĞUNU GÖNDEREBİLİRSİN...
  • PES ve Winning , mükemmel oyunlar olsalar da insan ister istemez alternatif bir futbol oyunu arıyor....Virtua strikeri indirip oynayacağım...FPS. TPS ,yarış oyunu kategorilerinde onlarca oyun varken adam gibi futbol oyunu olarak sadece PES var Bence SEGA nextgene yakışır bir futbol oyunu yapmalı....PS2 için Sega nın yaptığı World Football Climax oyunu gibi uyduruk bir oyun olmamalı tabi...Virtua Strikerin yeni verisyonu çıksa yeterli olur...Yeni nesil konsollarda SEGA nın diğer Virtua serileri var...Virtua Fighter ,Virtua tennis.. Virtua striker da çıkmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 3 Temmuz 2007; 16:56:25 >
  • Aslında PS2 de pek çok kişinin bilmediği VİRTUA PRO FOOTBALL diye gerçekten zevkli bi oyun var sanıyorum kimsenin haberi olmadan veya gözlerden kaçan bir oyun bilimiyorum VİRTUA STRİKER ile bir bağlantısı varmı ama pek çok ülkenin 2. lig leri bile var tavsiye ederim herkese yani değişiklik arayanlara
  • şu pes e fifa daki hareketleri bi ekleseler süper olcak.sırf pes te bi bo* artistlik yok diye hem fifa hem pes i yüklü tutuyom.ama fifa nın bu konuda hakkı yenmez.oturuyo her oyuna en azından 4-5 tane yeni artistkk hareket ekliyo
  • Bence pes bir futbol oyununda ne yapılması gerekiyorsa yaptı
    (lisanslı oyuncular hariç) daha da oyunun geliştirilebileceğini düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.