Şimdi Ara

Pes13 dönüşümleri uygulama hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BEN PES 13 Ü KURMAK İSTİYORUM ANCAK DÖNÜŞÜMLERİ UYGULAMA HATASI DİYE BİR HATA VERİYOR.DAHA ÖNCEDEN CD DEN KURUP OYNAMISTIM SONRA PC DEN SİLMİŞTİM.ŞİMDİ TEKRAR AYNI CD DEN KURMAYA CALISIYORUM SETUPA BASINCA "Dönüşümleri uygulama hatası. Belirtilen dönüşüm yollarının geçerli olduğundan emin olun." HATASINI VERİYOR LÜTFEN ACİLEN YARDIM EDİN
     Pes13 dönüşümleri uygulama hatası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Your Uninstaller programını kurup tam anlamıyla kaldırmayı dene bilgisayardan. Sonra temizinden kurulum yap
  • Aslında ilk kurduğumda denetim masasından kaldır dediğimde cd istiyordu.Bende denetim masasından değilde program filesten klasörü sildim.Sonra tekrar yüklemeye kalktım bu hatayı verdi ve biraz araştırma yaptım tamamen bilgisayardan kaldırıp kurun deniyordu bende kaldıramadım denetim masasından bir türlü 4-5 gün önce regedit kayıt defterlerinden kayıtları sildim.Denetim masasında gözükmüyor şuan ama aynı hata hala demekki sadece denetim masasında görülmüyor kaldırılmamış tam? denetim masasındada yok ne yapıcam şimdi ben yardımcı olursanız sevinirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.