Şimdi Ara

PES2009 İng, İsp, Milli Tak. Lisans Çalışması ve !! TSL !! Denemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim benim yaw o kadar emek vermişsin notum tabiki de 10/10 devamını da bekliyoruz şu millilere de bi el at
  • bende indirdim denedim olmuş tekrardan eline sağlık tezahüratlarıda bekliyoruz
  • simdiden indirdim gercekten taktire şayan bi girişim cok tesekkurler
    bu arada bikac SS ekleyebılen olursa cok guzel olur editli nasıl durmuş formalar ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

Şimdi gelelim nasıl bunu oyununuza uygulayacağınıza; indireceğimiz dosya aşağıdaki linkte mevcuttur.

http:/****.com/files/154629649/SAVEDATA.rar

Bu dosyayı indirdikten sonra bir USB bellek içerisine PS3 klasörü oluşturuyorsunuz ve indirdiğiniz dosyadan çıkan SAVEDATA klasörünü bunun içine atıyorsunuz. Daha sonra USB belleğinizi PS3'ünüze takın ve Game > Saved Data Utility kısmına gelin. Saved Data Utility üzerinde X tuşuna bastıktan sonra PS3 USB belleğinizi görecektir. Belleğin içine girin ve orada PES2009 Edit Data ile tüm forma reklamlarının üzerine gelip üçgene basın. Copy dedikten sonra oyunumuz lisanslı hali ile karşınızda

NOT: 16.10.2008 tarih saat 20:00'dan önceki linkten edit dosyasını indiren arkadaşlar o dosyayı kullanmayıp şimdiki yenilenmiş linkteki dosyayı indirsinler. İlk verilen linkteki dosyada forma reklamları dosya içine girmemiş. İlk dosya ile uygulamayı yapıp eksik (forma reklamları ve markaları) sonuçlarla karşılaşan arkadaşlar yenilenmiş linkteki edit ve forma reklamları dosyalarını aynı şekilde Saved Data Utility kısmına Copy işlemi yaparak sorunları/eksiklikleri ortadan kaldırabilirler.

hocam yeni dosyayı indirdim ,
    usb yi game modundan açtım kalan mb ı gösteriyor sadece:(
    ama diğer ikonlardan video,foto vs..flash belleği okuyor fakat oralardada ps3 dosyasının içine girdiğimde there is no data yazıyor

nerede hata yapıyorum anlamadım açıkçası:)

• save data utility > enter
    usb device > üçgen
    sağ tarafta ınformation yazısı çıkıyor enter diyorum ''free space 446mb''
    sonra zaten sadece back yazısı ile çıkıyorsun
  • dostum usb belleğinin dosya sistemi FAT32 olması gerek sanırım... değilse sağ tıkla biçimlendir seçeneğinden format atıp belleğe yapabilirsin
  • ss yokmu?

yukardaki resimler gözükmüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

save data utility > enter
    usb device > üçgen
    sağ tarafta ınformation yazısı çıkıyor enter diyorum ''free space 446mb''
    sonra zaten sadece back yazısı ile çıkıyorsun

usb bellek içinde PS3 klasörü oluştur
    SAVEDATA yı bunun içine at
    PS3 menüsünde saved data utlity > x
    usb device > x

ve çıkması lazım?

üçgene basında hepsini goster secenegi falanda mı cıkmıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: mrc71

ss yokmu?

yukardaki resimler gözükmüyor?

resimlerin altında ekteki dosya yazan yere tıkla, orda çıkan resim isimlerine tıkla acılacaktır...
  • quote:

dostum usb belleğinin dosya sistemi FAT32 olması gerek sanırım... değilse sağ tıkla biçimlendir seçeneğinden format atıp belleğe yapabilirsin

sağol hocam FAT32 yaptım ama olmuyor

indirdiğimiz dosya.

SAVEDATA.rar dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirarca -- 16 Ekim 2008; 22:47:37 >
  • valla abi ben simdi o dosyayı benim usb ye takıp denedim, saved data utility içinde usb ye enter yapınca direk goruyo... nasıl gormez seninkini anlamadım.... ?

yapan arkadaslar da var forumda...
    içini bosalt diskin sadece PS3 klasörü ve içindekiler kalsın,
    sonraaaa baska aklıma gelen once photoya gel orda usb nin üzerinde üçgen ve display all yap bakalım gorcek mi?
  • Mustafa kardes emegin icin tesk.ler.Süper bir calısma olmus
  • quote:

valla abi ben simdi o dosyayı benim usb ye takıp denedim, saved data utility içinde usb ye enter yapınca direk goruyo... nasıl gormez seninkini anlamadım.... ?

yapan arkadaslar da var forumda...
    içini bosalt diskin sadece PS3 klasörü ve içindekiler kalsın,
    sonraaaa baska aklıma gelen once photoya gel orda usb nin üzerinde üçgen ve display all yap bakalım gorcek mi?

sildim komple
    PS3 dosyası ve içinde rar dosyası kaldı.yine olmadı :)

photo bölümünde hepsini görde ps3 dosyasını okuyor içinde bişi yok..neyse ben şu rapid linkini tekrar indireyim..sanada zahmet verdim..
    sağol yardımların için..

• hocam sen .rar dosyasını .rar'dan cıkarıp atmadın mı içine? rar'dan cıkart onu öyle koy ps3 dosyasının içine. yoksa görmez. yazdıgından onu anladım ben
  • Xbox 360 için 'de yapsan ..
  • quote:

hocam sen .rar dosyasını .rar'dan cıkarıp atmadın mı içine? rar'dan cıkart onu öyle koy ps3 dosyasının içine. yoksa görmez. yazdıgından onu anladım ben

hee öyle desena hocam baştan ...tüm gecemi yedin
  • @mustafacelen
    Tekrardan teşekkürler.
    Ayrıca arkadaşlar yukardaki rapid ismi engellendiği için çıkmıyor.Bu aşağıdaki linki kopyala yapıştır yaparsanız sizin için hem kolay olur hem de bilmeyen arkadaşlar için yardımcı olmuş oluruz.
    http://www.rapidshare.com/files/154629649/SAVEDATA.rar
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

quote:

hocam sen .rar dosyasını .rar'dan cıkarıp atmadın mı içine? rar'dan cıkart onu öyle koy ps3 dosyasının içine. yoksa görmez. yazdıgından onu anladım ben

hee öyle desena hocam baştan ...tüm gecemi yedin

nasıl çıkarcaz bunu .rar dan

• Winrar kurulu değil mi demirarca???

Yoksa Buradan dosyayı indir. Kur ve dosya üstüne gelip sağ tıklayıp klasöre çıkart.

Sonra da istenilen yere klasörü at. Gerisini PS3'ten halledersin... Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d33p3r -- 17 Ekim 2008; 10:45:03 >
  • mustafa sagol dosya icin... bu edit olayi ayri bir save olarak kaydediliyorsa cok iyi valla... ps2 zamaninda formalar için option file yüklemek zorunda kaliyorduk ve tüm herşey değişiyordu.. sadece edit için ayrı save olması güzel...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.