Şimdi Ara

PES2009 İng, İsp, Milli Tak. Lisans Çalışması ve !! TSL !! Denemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: demirarca

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

hocam sen .rar dosyasını .rar'dan cıkarıp atmadın mı içine? rar'dan cıkart onu öyle koy ps3 dosyasının içine. yoksa görmez. yazdıgından onu anladım ben

hee öyle desena hocam baştan ...tüm gecemi yedin

nasıl çıkarcaz bunu .rar dan

sağ tıkla, buraya çıkart (ingilizce ise extract here) seçeneğini tıkla o kendi hemen dosyayı dışarıya çıkaracaktır

ama winrar kurulu dimi bilgisayarında, yani linkten indirdiğin dosya üst üste 3 tane kitap simgesi ile duruyorsa kuruludur direk sağ tıkla buraya çıkart de çıkartsın. ama kurulu değilse bir önceki mesajda arkadaş winrar indirebileceğin bir link vermiş ordan winrar indirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 17 Ekim 2008; 10:50:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

@mustafacelen
    Tekrardan teşekkürler.
    Ayrıca arkadaşlar yukardaki rapid ismi engellendiği için çıkmıyor.Bu aşağıdaki linki kopyala yapıştır yaparsanız sizin için hem kolay olur hem de bilmeyen arkadaşlar için yardımcı olmuş oluruz.
    http://www.rapidshare.com/files/154629649/SAVEDATA.rar

rica ederim, milliler içinde uğraşacağım ama o biraz zaman alacak sanırım. gerekli dökümanları toplamak lazım...

bu arada link olayını düşündüğün için teşekkürler

• mustafa, hocam ya önce şu tezahurat işine bir el atsan süper olur valla
  • Elimde Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye ait tezahürat dosyaları mevcut. Uzantıları adx. Acaba 2009 versiyonuna uygun olur mu bilemiyorum.

Tabii bu söylediğim PC versiyonu içindi. Aslında denemek lazım. Ses dosyalarının uzantısı adx ise neden olmasın. Mustafa arkadaşımız o dosyaları görmek istiyorsada gönderebilirim.

Dediğim gibi önemli olan ses dosyalarının uzantısı adx mi acaba?
  • Kanka ses dosyalarının MP3 olması gerekiyor sanırım...

Sen yolla rapidden bi baksın musty...
  • mp3 olması gerekiyo evet, onuda deniycem, istersen linkleri sen rapid'e koy indirip bakalım...
  • Ben BJK'nin en sağlam tezahüratlarını birleştirdim yaklaşık yarım saatlık tezahürat oldu ve 22 mb dosya boyutu işte burada...

İndirip falsh belleğe atın sonra PS3'te music bölümüne Konami_Mp3 diye dosya oluşturun tezahüratı falsh bellekten bu klasöre kopyalayın sonra oyuna girin edit bölümünde team edite girip cheering bölümünde seçiyorsunuz tezahüratı...

http://rapidshare.com/files/154825297/BES__304_KTAS.rar.html

FB GS Tezahüratlarını da sizlerden bekliyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 17 Ekim 2008; 12:15:06 >

• ELLERİNE SAĞLIK MUSTAFA KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN

İÇİNDE ROBİNHO,SHEVA,BERBATOV GİBİ SON TRANSFERLER VARMI ACABA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efki70 -- 17 Ekim 2008; 12:15:24 >
  • Bi hayırsever de Galatasaray ve Fenerin tezahüratlarını da birleştirse çok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: efki70

ELLERİNE SAĞLIK MUSTAFA KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN

robinho, wright-philips (man city), sheva (milan), berbatov (manu), cisse (sunderland), baros (gs) transferleri mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 17 Ekim 2008; 12:24:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sen .rar dosyasını .rar'dan cıkarıp atmadın mı içine? rar'dan cıkart onu öyle koy ps3 dosyasının içine. yoksa görmez. yazdıgından onu anladım ben

hee öyle desena hocam baştan ...tüm gecemi yedin

nasıl çıkarcaz bunu .rar dan

sağ tıkla, buraya çıkart (ingilizce ise extract here) seçeneğini tıkla o kendi hemen dosyayı dışarıya çıkaracaktır

ama winrar kurulu dimi bilgisayarında, yani linkten indirdiğin dosya üst üste 3 tane kitap simgesi ile duruyorsa kuruludur direk sağ tıkla buraya çıkart de çıkartsın. ama kurulu değilse bir önceki mesajda arkadaş winrar indirebileceğin bir link vermiş ordan winrar indirebilirsin...

zannedersem kurulu değil ,
    d33p3r @ arkadaş bir link vermiş sağolsun ..akşama indirim dediklerini uyguluycam , tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: efki70

ELLERİNE SAĞLIK MUSTAFA KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN

robinho, wright-philips (man city), sheva (milan), berbatov (manu), cisse (sunderland), baros (gs) transferleri mevcut

TEŞEKKÜRLER
  • Adx to Mp3 converter programını bulabilirsem fenerbahçe'nin tezahüratlarınıda mp3'e çevirip yollarım size... Kolay gelsin...
  • galatasaray ın tezahüratlarını heyecanla bekliyoruz , mustafa@ hocam
    küfürlü ,küfürsüz fark etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Ben BJK'nin en sağlam tezahüratlarını birleştirdim yaklaşık yarım saatlık tezahürat oldu ve 22 mb dosya boyutu işte burada...

İndirip falsh belleğe atın sonra PS3'te music bölümüne Konami_Mp3 diye dosya oluşturun tezahüratı falsh bellekten bu klasöre kopyalayın sonra oyuna girin edit bölümünde team edite girip cheering bölümünde seçiyorsunuz tezahüratı...

http:/****.com/files/154825297/BES__304_KTAS.rar.html

peki bu mp3 dosyasını ps3 e nasıl kopyalayacagız? ben ps3 e bi türlü gösteremedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Ben BJK'nin en sağlam tezahüratlarını birleştirdim yaklaşık yarım saatlık tezahürat oldu ve 22 mb dosya boyutu işte burada...

http:/****.com/files/154825297/BES__304_KTAS.rar.html

@cemal79
    dostum uygulama detayları yukarıdaki gibi

flash belleğe PS3 dosyası aç, içine mp3 leri at, PS3 menüsündeki music bölümüne Konami_MP3 dosyası aç, MP3 'leri buna at. Sonrasını oyundaki edit menüzsünden chherinh kısmında yapabilirsin

• evet ps3 e yukledim,playlıst oluşturdum ama , editten görmuyor bu sefer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

evet ps3 e yukledim,playlıst oluşturdum ama , editten görmuyor bu sefer.

Aynen,ben de yaptım ama görmüyor
  • Ben yinede Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin tezahüratlarını şu an upload ediyorum. Mp3'e çevirdim. İsteyen indirir bakar. Eksiklerini tamamlar. Olmadı değiştirir. Maksat paylaşım olsun.

Az sonra linki veririm...
  • arkadaşlar Almanya ve Rusya için bir çalışma yaptım. Resimler ekli dosyalarda, tüm milli takımları bitirmek zaman alacak ama çalışıyorum. Biraz sabır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.