Şimdi Ara

PES2009 İng, İsp, Milli Tak. Lisans Çalışması ve !! TSL !! Denemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: demirarca

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

hocam sen .rar dosyasını .rar'dan cıkarıp atmadın mı içine? rar'dan cıkart onu öyle koy ps3 dosyasının içine. yoksa görmez. yazdıgından onu anladım ben

hee öyle desena hocam baştan ...tüm gecemi yedin

nasıl çıkarcaz bunu .rar dan

Bilader sen bu tekmolojik aletlerden pak anlamıyon galiba?
    Meslak ne Senin????

• quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant1977

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

hocam sen .rar dosyasını .rar'dan cıkarıp atmadın mı içine? rar'dan cıkart onu öyle koy ps3 dosyasının içine. yoksa görmez. yazdıgından onu anladım ben

hee öyle desena hocam baştan ...tüm gecemi yedin

nasıl çıkarcaz bunu .rar dan

Bilader sen bu tekmolojik aletlerden pak anlamıyon galiba?
    Meslak ne Senin????

mandıra işletiyom hocam

• Gerçekten süper olmuş.Lisanssız oynamak çok kötüydü.Fakat birşey öğrenmem lazım.Oyunu orjinal haline nasıl çevirebiliz?

• Bilader sen bu tekmolojik aletlerden pak anlamıyon galiba?
    Meslak ne Senin????

mandıra işletiyom hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 17 Ekim 2008; 23:00:48 >
  • save ledigin dataları silerek eski haline getireblrsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Ben BJK'nin en sağlam tezahüratlarını birleştirdim yaklaşık yarım saatlık tezahürat oldu ve 22 mb dosya boyutu işte burada...

İndirip falsh belleğe atın sonra PS3'te music bölümüne Konami_Mp3 diye dosya oluşturun tezahüratı falsh bellekten bu klasöre kopyalayın sonra oyuna girin edit bölümünde team edite girip cheering bölümünde seçiyorsunuz tezahüratı...

http:/****.com/files/154825297/BES__304_KTAS.rar.html

FB GS Tezahüratlarını da sizlerden bekliyoruz....

denedim bu tezahuratı, öncelikle emeğin için teşekkür ederimama birşey söylemek istiyorum tezahurat cok kısık geliyor ve 1 dakkadan sonra sürekli başa dönüyor ayrıca dosya ismi de Konami_Mp3 değil KONAMI_PES olucak.

• gerçekten teşekkürler

ayrıca pesde lisans yok diye dalga gecen fifa fanlarınada kapak olucak nitelikte bir konu
  • oyunu yeni sipariş verdim henüz gelmedi ama anladğım kadarıyla oldukça başarılı bir çalışma olmuş
    ellerin dert görmesin :) teşekkürler
  • arkadaşlar tüm teşekkürleriniz için ben sizlere teşekkür ederim, mahcup etmeyin beni

bir iyi haberim daha var sizlere, şu dk. itibari ile photoshop üzerinde tüm Avrupa milli takımlarının (lisanssız olanlar tabi) forma lisans grafiklerini tamamladım. toplam 18 takım, şimdi bunları oyun içinde editleyip, afrika, asya ve amerika milli takımlarına geçeceğim. sonrada sizlerle paylaşacağım
  • mustafa hocam klup takımlarında güzel iş çıkarmışsınız, ellerinize sağlık... devamını milli takımlarda da bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

mustafa hocam klup takımlarında güzel iş çıkarmışsınız, ellerinize sağlık... devamını milli takımlarda da bekleriz

hafta başına geliyor
  • arkadaşlar milli takım çalışmamdan birer örnek daha, ekli dosyalarda

PES2009 İng, İsp, Milli Tak. Lisans Çalışması ve !! TSL !! Denemesi

PES2009 İng, İsp, Milli Tak. Lisans Çalışması ve !! TSL !! Denemesi

• yine döktürmüşün üstad
  • Arkadaşlar selam
    dün geceden beri su tezahurat olayını yapamadım. playlist oluşturdum mp3leri oraya attım. ps3te çalıyor ama oyunun içine girdiğimde play listte dosya bulamadı diyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz?
  • mustafa kardeşim saol emek vermişsinde orjinal formaları koyup ayarlasan daha az uğraşırsın hem daha güzel durur tahminimce.Çünkü orjinal formada reklam logo falan orjinal yerlere orantılı olarak dağılmış.Fark olabilir hafif.Ama bu da güzel ben sadece tavsiye de bulundum
  • Aynen bu sorun var görmedi tezahürtaları oyun...
  • tezahuratları oyunda göremiyorum ne yapmam gerekiyor ?
  • Bi kere daha silip baştan yapın playlisti.Ben öyle yaptım oldu Ayrıca playlistin adı KONAMI_PES olacak.
  • Hee desene yav,biz dünden beri KONAMI_Mp3 diye uğraşıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.