Şimdi Ara

PES2009 İng, İsp, Milli Tak. Lisans Çalışması ve !! TSL !! Denemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fata1ty

mustafa kardeşim saol emek vermişsinde orjinal formaları koyup ayarlasan daha az uğraşırsın hem daha güzel durur tahminimce.Çünkü orjinal formada reklam logo falan orjinal yerlere orantılı olarak dağılmış.Fark olabilir hafif.Ama bu da güzel ben sadece tavsiye de bulundum

dostum dediğin tarzda da yapılabiliyor bu formalar fakat ilk sayfada da belirttiğim gibi ben buna pek sıcak bakmıyorum. çünkü hazır formayı editten koyduktan sonra hem formanın kol ve sırtında renk uyumsuzlukları çıkıyor (rengi tutturmak biraz zor oluyor), hem de oyun içinde formaların orjinal formunu bence az da olsa bozuyor... dediğin yöntem çok daha kolay bi yöntem, netten formaları bulup oyunda yapıştır yapıştır geç. ben ise photosop üzerinden saatlerce yaptığım çalışmalar ile forma sponsorlarını ve logolarını boş bir zemine yerleştirip oyun içinde formaları kendim editleyip bu photoshop dosyalarını ekliyorum. haliyle mesela adiadas formalarda 3 çizgi vb. koyamıyorum ama yinede göze hoş gelir ve orjinal formalara en yakın hallerini yapmaya gayret ediyorum. tüm formaları takımların resmi internet sitelerinden bakıyorum ve en güncel halleri ile editlemeye çalışıyorum.

klüp takımlarını indirdiniz ve şu an kullanıyorsunuz bence orantısızlık yada bir hata yok bunlarda. ama tabi bu iş birazda göze hitap ettiği için göreceli bir kavram olsa gerek...

dediğim gibi senin tavsiyen de bir yöntem olarak kullanılabilir ama ben pek sıcak bakmıyorum buna, eleştirin için teşekkürler. her zaman artı ya da eksi eleştirilerinize açığım

eleştri = daha özenli, daha kaliteli çalışmaları doğurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 18 Ekim 2008; 11:54:31 >

• quote:

Bi kere daha silip baştan yapın playlisti.Ben öyle yaptım oldu Ayrıca playlistin adı KONAMI_PES olacak.

Kanka olmadı yine yaw!!!
  • Oyundan çık bir daha yap aynı şeyi.O zaman olur herhalde.Ben ilk yapışımda olmadı.
  • quote:

Oyundan çık bir daha yap aynı şeyi.O zaman olur herhalde.Ben ilk yapışımda olmadı.

3 kere denedim olmadi,
    bi trick var ama ne acaba?
  • Afrika milli takımları Photoshop çalışması da bitti, toplam 6 Afrika takımı
  • Eline sağlık hocam,bekliyoruz
  • mustafacelen
    gerçekten çok emek harcıyorsun. bence bunlarıevoweb forumlarında da paylaş. daha orda dogru düzgün bi çalişma yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

Afrika milli takımları Photoshop çalışması da bitti, toplam 6 Afrika takımı

hocam uğraşmaktan oyun oynayamıyorsun ....bi nefes al
  • arkadaşlar amerika ve asya kıtasındaki tüm lisanssız takımların (15 takım) photoshop çalışmasını da bitirdim... oyun içinde yarın da editlerim ve pazartesi sizlerle paylaşırım.

@cemal79
    hele bi sizlerle paylaşayımda sonra oralara da koyarız dosyaları sorun değil
  • elimde gsnin direkt stadtan kayıt sesleri var nasıl pes2009 a uygun hale getirebilirim. ya tarif edin yada bu işten anlayan bir arkadaş bana özelden msni yazsın ses dosyalarını ona yollayım tezahüratları hazırlayıp burdan paylaşsın ;)
  • Ses dosyaları ile ilgili olarak ilgili işlemleri yaptığımda maç içinde sadece 1 tezahürat duyabiliyorum.Mp3 birleştirme programı ile mp3leri birleştirdiğimde ise oyunda hiç ses alamıyorum.Acaba belli bir boyutun üzerinde ki sesleri mi yükleyemiyoruz.Bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy83

elimde gsnin direkt stadtan kayıt sesleri var nasıl pes2009 a uygun hale getirebilirim. ya tarif edin yada bu işten anlayan bir arkadaş bana özelden msni yazsın ses dosyalarını ona yollayım tezahüratları hazırlayıp burdan paylaşsın ;)

evet hemen ozzy arkadşımıza yardımcı olalım işin ucunda Galatasaray var
  • Tezahüratları denemedim fakat formalar oldu.Çokta şık oldu teşekkürler ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trip1LikeDo -- 18 Ekim 2008; 20:10:06 >
  • Süper çalışma. Eline sağlık.
  • selamlar..evvela ellerine sağlık üstad.bir sorum olacak .kusuruma bakmaz isen.savedata klasörünün içindeki her klasörü teker teker göstermemizmi gerekiyor,yoksa sadece savedata kalsörünün kendisini göstermemiz yeterlimi olur işlem için..kolay gele
  • evet arkadaşlar (tezahurat) dosyası olan varsa paylaşabilir mi tercih cimbomdan yana
  • arkadaşlar ben galatasaray için 2dk22 saniyelik tezahürat hazırladım. biraz kısa oldu ama denemeye değer eğer çalışırsa eklemeler yapıp uzatırım şimdilik bir deneyim bakalım ;)

http://r@pidshare.com/files/155309641/GALATASARAY.rar
  • quote:

arkadaşlar ben galatasaray için 2dk22 saniyelik tezahürat hazırladım. biraz kısa oldu ama denemeye değer eğer çalışırsa eklemeler yapıp uzatırım şimdilik bir deneyim bakalım ;)

Şimdi deniyorum dostum,bakalım olacak mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: haken

selamlar..evvela ellerine sağlık üstad.bir sorum olacak .kusuruma bakmaz isen.savedata klasörünün içindeki her klasörü teker teker göstermemizmi gerekiyor,yoksa sadece savedata kalsörünün kendisini göstermemiz yeterlimi olur işlem için..kolay gele

selamlar, hepsini copy yapman gerekiyor... copy multiple seçeneği ile hepsini seçebilirsin tek seferde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

arkadaşlar ben galatasaray için 2dk22 saniyelik tezahürat hazırladım. biraz kısa oldu ama denemeye değer eğer çalışırsa eklemeler yapıp uzatırım şimdilik bir deneyim bakalım ;)

Şimdi deniyorum dostum,bakalım olacak mı

denedin mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.