Şimdi Ara

pes6 ses ve görüntü problemi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.pes6 yı oynarken yaşadığım problem şu arkadaşlar..
    maça başlıyorum ilk maçta herhangi bir problem olmuyor genelde..fakat sonraki maçlarda ses görüntüden sonra gelmeye başlıyor.top sesleri hakem düdükleri vs...maçta devre arası olduğunda görüntü kararıyor ve menüler ekrana geç geliyor..bu durumdan sadece restart atarak kurtulabiliriyorum..sebeb ne bilmiyorum ama alt +f4 yapıp oyundan çıkıp bilgisayarı tekrar başlat diyince (nvidia twi...) bilmem ne dosyası kapatılamıyo diye bir sorun veriyo...en son çıkan ekran kartı driverini yükledim ama sorun devam ediyor...önerilerinizi bekliyorum..
    ekran kartım 6600 128 mb ram...işlemci p4 ram 512 kingston..pes 5 te hiç böyle bir problem yaşamadım...

2.Aynı sorunu bir arkadaşım daha yaşamış..Boot patch i yükledim fakat ayakkabıların renkleri karma karışık çıktı..nasıl düzeltebilirim..

3.konami cup ta 8 grublu 4 er takımdan oluşan şampiyonlar ligi hazırladım..ve registere basıp bu kupayı kaydettim..cup a basıp load ten bu kupayı seçerek başka bir takımla aynı kupa formatında tekrar oynayabiliyorum..fakar şampiyonlar ligi nde her takım deplasmanda 3 ve içerde 3 olmak üzere 6 maç yapıyo..ayrıca 2.tur çeyrek ve yarı finalde home-away maçalrı yapıyo..fakat konami cup ta bu şeçenekler aktif olmadığından sadece bir maçla finallere gidiliyor..bunu çözebilen bir arkadaş varmı ..yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanlogar -- 3 Kasım 2006; 13:14:50 >

• aynı sorunu bende yasıyorum arkadaşlar devre arasına geldiğimde ekran kararıyor ve birdaha 2. yarıya başlayamıyorum...

Allah rızası için yardım...
  • ekran kararma olayı tam şu an oldu bana da ses geliyor ama ekran simsiyah yeniden başlattğımda save etmiş ve hükmen yenilmiş sayıyor oyun ya nasıl çözeriz bunu...
  • bu ekran kararma olayı ve ses problemi bende de var...
    sesi çözemedim ama ekran kararınca alt + tab yapınca oyun ekranı küçülüyor ve bu şekilde düzeliyor sonra tekrar ekranı kapla diyince oyuna devam ediliyor...
  • evet aynı sorun bendede oluyor ama sadece menüye girince dıt dıt sesleri karışıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.