Şimdi Ara

Pestisit zehir yemeye devam sebze meyvede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşı yasaklamak istiyor güvenlik sebebi , Cumhuriyet kuruluşu yıldönümü yasaklamak istiyor güvenlik sebebi , konserler yasaklanıyor güvenlik sebebi vs vs

Kardeş AB den bütün meyve sebze geri dönüyor yüksek pestisit yüzünden? Ve bu dönen ürünler 3 harfli marketlerde ucuza yerini alıyor fakir Türk halkı yesin diye

1940 dan sonra kullanılmaya başlanan bu zehir doğaya da büyük zarar veriyor

Kanserden tut hormon bozukluklarına kadar bir sürü etkisi var bu tarım zehirlerinin ve bilinçsiz cahil çiftçi tarafından ayarsız kullanılıyor , çiftçi kafasında böcek dadanır ise mahsul gider aman mantığı var

Bu zehirlerin %98'i doğada su ve toprağa karışıyor ve kullanılan meyve sebzeye tabiki

Var mı atılan adım devletten? 1000 çeşit Pestisit var dünyada , Ülkeye girişi yada kaçak merdiven altı üretimi takip edilen?

Kafalar yılbaşı kutlaması , konser iptali vs yazık lan Türkiye'nin %50 bana göre zihinsel engelli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velvet Golet -- 4 Ocak 2025; 21:32:56 >

• Müslüman toplumda böyle şeyler olmaz, yerseniz tabi  

• AB nüfusu çok yaşlı bu yüzden TR gibi genç nüfusa sahip ülkelerde sorun olmayan kimyasallar onların yaşlı nüfusunu telef ediyor...

• AB geri çevirmese bizim haberimiz olmayacak.Olması gerekenden 80-90 kat ??? fazla pestisit çıkiyor ürünlerde.Çiftçi ölüyorum bitiyorum param yok dediğine ve buna rağmen bu kadar çok pestisit atıldığına göre heralde bedava veriliyor bunlar!!??
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Türkiye'de yaş ortalaması 2025 yılı başı itibariyle 33,91

15 sene sonra Türkiye'nin yaş ortalaması 40 olacak.

Kimin umurunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 4 Ocak 2025; 22:38:28 >
  • Müslüman pestisit kutlamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kakao Sebze mi Meyve mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.