yok level 40 ta ofamilier verdim yere gidiom ama hiç bişi olmuor
Bu petler bu özellikleriyle faln 70 lv faln olunca para kaynağı olabilir pazara konulup satıla bilio adam kasar 60-70 e falan vea ardream peti yapar(şaka şaka)yani kasar pazara koy satar item dizer bence baya işe yarıycak bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: archery57
Bu petler bu özellikleriyle faln 70 lv faln olunca para kaynağı olabilir pazara konulup satıla bilio adam kasar 60-70 e falan vea ardream peti yapar(şaka şaka)yani kasar pazara koy satar item dizer bence baya işe yarıycak bunlar
Bunda ciddimisin ?
quote:
Orjinalden alıntı: KnighTR
quote:
Orjinalden alıntı: archery57
Bunda ciddimisin ?
silk roadda öleydi zatende petler ardream vs gibi yerlerde kullanılmıyor diye biliyorum
eet bilen birileri warsa bu pet olayını we ne işe yaradıklarını bizi biraz bilgilendirebilir mi ?
nasıl oluor :S
bende öle biliyom ama onu kağıtı varmış forumda bir başlık vardı PET diiye ona bak
quote:
Orjinalden alıntı: Sbnake3
imzandaki sen misin ?
quote:
Orjinalden alıntı: Eler0ssE
quote:
imzandaki sen misin ?
evet
öLe Bişi oLursa Coq ii
quote:
quote:
imzandaki sen misin ?
imzadaki eğer kendiyse kötü boyamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: K1rKLee
quote:
quote:
imzandaki sen misin ?
YEmin ederim şoktayım suan bu kim Hangi dangalak koydu bunu buraya benim burda rogue resmim vardı 6 adam üst üste almıstım Bu çocuk bn deilim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: K1rKLee
quote:
quote:
imzandaki sen misin ?
YEmin ederim şoktayım suan bu kim Hangi dangalak koydu bunu buraya benim burda rogue resmim vardı 6 adam üst üste almıstım Bu çocuk bn deilim